Hotel Guitart Gold Park Resort and Spa

Hotel Guitart Gold Park Resort and Spa
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi11 danasobapolupansionprevoz avionomdetaljnije
Cena po osobi: 3.990 rsd (dete 2-12g - 2.990 rsd) + cena smeštaja + prevoz avionom 220 eur (dete do 2g - besplatno)

Dinarski deo aranžmana: plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.
Cena smeštajnih usluga: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u eur (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.
Cena avio prevoza: cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u eur (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.
Kosta Brava
Ljoret de Mar (Lloret de Mar)

Ljoret de Mar - Cvet na moru je letovalište u centralnom delu španske turističke regije Kosta Brava (Divlja obala), koja se prostire dužinom od oko 200 km, severno od Barselone prema francuskoj obali. Njena priroda, klima i istorijsko nasleđe, uz prelepu obalu koju zapljuskuje Sredozemno more, čine je jednom od najatraktivnijih letovališta u Evropi.
Ljoret de Mar (Ljoret del Mar) je udaljen oko 70 km od Barselone sa kojom je spojen redovnim autobuskim i železničkim linijama. Predstavlja jedno od najvećih i najlepših španskih letovališta na Sredozemnom moru. Poseduje nekoliko dugačkih peščanih plaža i preko sto hiljada ležajeva u hotelskim i apartmanskim objektima, mnoštvo restorana, barova, šoping centara, zabavnih parkova. Desetine hiljade turista iz celog sveta, već decenijama, traže u ovoj izuzetnoj atmosferi zabavu i kupanje, a letovalište nudi toplo i podnošljivo sunce, peskovite, čiste i uredne plaže od kojih je najveća gradska plaža Santa Maria, takođe i vrelinu noćne zabave uz sangriju, flamenko (flamenko klub La Siesta) i mnoge druge moderne ritmove (poznata je diskoteka Hollywood). Dnevna letnja temperatura je 30-35 C, noći su oko 20 C. Kategorije španskih hotela nije uporediva sa objektima unutar centralne Evrope. Španci više ulažu u prateće sadržaje za provod gostiju, nego u smeštaj. Plaže su javne, zakup ležaljki i suncobrana nije obavezan i dodatno se naplaćuje.

Zbog svoje lokacije, Kosta Brava predstavlja idealno mesto za obilaske brojnih turističkih atrakcija:
Barselona - arhitektonska umeća Antonia Gaude - katedrala Sagrada Familija, Park Guelj, kuća Mila, kuća Batljo, iz srednjevekovnog perioda katedrala Santa Eulalija, bazilika Santa Marija del Mar, brdo Monjuik, avenija Dijagonal, ulica Las Ramblas, stadion Camp Nou...
Andora - mala pirinejska država, turistička atrakcija, a poznata i kao bescarinska zona
Manastir Santa Maria de Montserrat - benediktanski manastir, najznačjniji manastir Katalonije
Port Aventura - najveći španski zabavni park.

Guitart Gold Park Resort and Spa 4*
Položaj hotela: hotel je iz poznatog lanca ekonomičnih i sadržajnih Guitart hotela, obogaćen SPA sadržajima. Okružen je mirnim ulicama u središnjem delu Ljoret De Mara, udaljen je oko 300m od dela grada poznatog po četvrtima sa atraktivnim večernjim i noćnim provodom, diskotekama, raznovrsnima restoranima, muzičkim kafeima, barovima i drugim mestima za celodnevnu zabavu. Okružen je brojnim prodavnicama, šoping centrima i restoranima. Od gradske plaže je udaljen oko 400m, a od posebno uređene i poznate Fenals plaže oko 250m do koje se stiže najkraćim putem, stepenicama koje prolaze kroz kompekls Guitart hotela. Gosti hotela imaju specijalan pristup kazinu Gran Casino Costa Brava koji je u vlasništvu ovog poznatog hotelskog lanca.
Hotelski sadržaj: Ovaj veliki resort ima četiri zgrade okruženih terasama i vrtovima. Hotel poseduje recepciju, hotelski lobi sa barom i TV salonom. Hotel Central Park ima razne barove Habarenas, Salsa Cafe bar, Salsa Pool bar, Yatch club i sezonske restorane u kojima se služe jela mediteranske, lokalne i internacionalne kuhinje i pansionski obroci Mediterano, Havana, Costa Brava i Petit Gril. Tri otvorena bazena na sunčanoj terasi sa ležaljkama i suncobranima i pool barom, dečji bazen, zatvoreni bazen, igraonica za decu, dečji mini klub, dadilja (uz doplatu), ambulanta. Spa centar sa tretmanima i masažom (uz doplatu). U okviru Spa centra nalazi se i zatvoreni bazen sa toplom vodom (uz doplatu).Teniski teren i teretanu na otvorenom. Sef boksove na recepciji. Lift. U večernjim časovima za goste se organizuje zabavni i animatorski program. Wi-fi internet u zajedničkim prostorijama je besplatan.
Sobe:
Silver soba 4*: sobe u ovom objektu su svetle i uređene u nežnim tonovima, imaju nov nameštaj i drvene podove, klima-uređaj, wi-fi internet (uz doplatu) i balkon. Sve sobe sadrže LCD TV sa satelitskim kanalima i moderna kupatila sa toaletnim priborom i fenom za kosu.
Gold soba 4*: prostrane sobe višeg kvaliteta poseduju sofu kao treci pomoćni ležaj, klima uređaj, frižider, LCD TV sa satelitskim programom, telefon, sef (uz doplatu), wi-fi internet(uz doplatu), fen, kupatilo i balkon.
Usluga: polupansion – doručak, večera – buffet servis (samoposluživanje).
www.hotelguitartcentralpark.com

Avio prevoz (poseban čarter let) Beograd - Gerona - Beograd

Program putovanja:
Dan polaska - poletanja aviona je datum iz tabele.
Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma Nikola Tesla. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.
2 - 10. dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama.
11. dan (poslednji dan boravka) : napuštanje objekta, poletanje sa aerodroma u Geroni (Costa Brava) prema planu letenja. Sletanje u Beograd.

Cena avio aranžmana obuhvata:
- Avio - čarter let na relaciji Beograd - Gerona - Beograd
- Izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
- Servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa

Cena avio aranžmana ne obuhvata:
- aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 28, 70€ (aerodrom Beograd - 16, 72€, aerodrom Gerona - 11€, RF taksa - 0.98€). YQ taksu - 10€ (doplata za
gorivo). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.
- troškove transfera aerodrom - hotel - aerodrom u iznosu od 19€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
- turističku taksu za boravak u Kataloniji, plaća se po osobi i danu u iznosu od: 1€ za hotele sa 4* i 0, 5€ za hotele 3* i 2*, ne plaćaju
osobe od 0-16g. Plaćanje na recepciji.
- troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Doplata za dodatni prevoz do/od aerodroma, po osobi:
- Novi Sad i Zrenjanin - 2.600 rsd
- Subotica - 3.600 rsd
- Popust za decu od 2-12 g. - 50%
- Vreme i mesto polaska je određeno za svaki grad posebno i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda

Način i uslovi plaćanja:
- Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
- Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
- Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
- Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
- Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
- Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
- Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
- Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
- Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
- Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
- Minimum za realizaciju putovanja je 80 putnika (avionski prevoz).
- Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Belvi Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 322 3300
  +381 11 3340 888
  +381 11 3224 198
  +381 11 4053 053
 • Adresa:
 • Kosovska 10, Beograd

  Poslovnica Vračar
  Beogradska 45, 11000 Beograd
  +381 11 414 66 44
  belvitravelcentar@belvi.rs

  Poslovnica Novi Beogrd - naselje Belville
  Jurija Gagarina 12b, 11070 Beograd
  +381 11 6302 066
  +381 11 6302 067
  belvitravelnbg@belvi.rs

  Poslovnica Novi Sad
  Železnička 10, 21000 Novi Sad
  +381 21 300 8453
  +381 21 300 8454
  belvitravelns@belvi.rs

  Poslovnica Vršac
  Ivana Milutinovića 46, 26300 Vršac
  +381 13 835 715
  belvitravelvrsac@belvi.rs

  Direkcija
  Kosovska 17, 11000 Beograd
  +381 11 334 1807
  +381 11 405 2855
  +381 11 334 1839
  belvitravel@belvi.rs

 • Website:
 • https://belvi.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije