Hotel Hard Rock Ibiza

Hotel Hard Rock Ibiza
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi8 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Termini: 24.06-01.07.2019 / 08.07-15.07.2019 / 12.08-19.08.2019
8 dana / 7 noći

Cene po osobi u dvokrevetnoj sobi
Mogucnost rezervacije drugih hotela i termina na upit!
Hotel Hard Rock Ibiza 5* - Ibica / Španija
www.hrhibiza.com/
Jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Plaja den Bosa. Hotel Hard Rock Ibiza nalazi se odmah pored plaže u letovalištu Plaja den Bosa. Hotel je moderno uređen i raspolaže velikom otvorenom binom, na kojoj se jednom nedeljno održavaju prestižni koncerti. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
Ovaj veliki hotel poseduje 2 otvorena bazena, teretanu i spa centar sa hidromasažnom kadom i saunom. Pored hotela se nalazi i ekskluzivni privatni klub na plaži, koji obuhvata bar i raznovrsne prostore za opuštanje.
Hotel Hard Rock Ibiza ukrašen je različitim detaljima sa muzičkim tematikom. Sobe su elegantno nameštene i sadrže klima-uređaj, flat-screen TV, mini-bar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, bade-mantilima i papučama. Na prozorima se nalaze zavese za zamračivanje.
Hotel takođe nudi 2 restorana i nekoliko barova. Za mlađe goste na raspolaganju je prostor za tinejdžere, a organizuje se i zabavni program za decu.
Za sve goste hotela obezbeđen je besplatan ulaz na koncerte koji se organizuju u okviru objekta.
Aerodrom Ibica je udaljen samo 7 minuta vožnje.

Paket aranžmani (avion-hotel-transfer) imaju polaske uglavnom iz Austrije, Nemačke ili Mađarske. Agencija Dream Land vam organizuje priključne letove iz Beograda po specijalno ugovorenim, izuzetno povoljnim cenama.
Ovo je samo jedan od predloga za vaše putovanje, datume odlaska i povratka kao i broj noćenja birate sami. Turistička agencija Dream Land ima pristup velikom izboru hotela i za sve dodatne informacije vas molimo da nas kontaktirate.
Ostrvo Ibica je prestonica zabave i noćnog života. Treba biti obazriv u svim situacijama kao i kod plaćanja računa u noćnim klubovima. U pitanju su individualni aranžmani.

Program putovanja:
1 - 7. dan Beograd - Minhen - Ibica
Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Minhen u 06:30h. Sletanje u minhen u 08:00h i nastavak putovanja u 09:50h. Sletanje na Ibicu predviđeno je u 12:10h. Po sletanje transfer do hotela i smeštaj. Boravak na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
8. dan Ibica- Minhen - Beograd
Odjava iz hotela i transfer do aerodroma. Let sa Ibice u 12:55h. Sletanje u Minhen u 15:10h a nastavak putovanja u 21:05h. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:35.

Cena uključuje:
- avio prevoz,
- povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom),
- 7 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu,
- organizaciju i realizaciju putovanja.

Cena ne uključuje:
- međunarodno zdravstveno osiguranje,
- turističku taksu - plaća se na recepciji hotela,
- usluge vodiča/predstavnika na destinaciji,
- fakultativne izlete,
- individualne troškove putnika,
- kao i sve ostale nepomenute troškove.

Napomena:
1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife.
2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

Nacin plaćanja:
50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora za obe ugovorne strane

(Navedeni termini su predlog agencije, aranžmani su individualni i postoji mogućnost odabira drugih datuma i hotela prema sopstvenim potrebama i željama - upite slati na mail avio@dreamland.travel)

Organizator putovanja je Dream Land - Licenca OTP br. 13/2015, vazi od 09.04.2015. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi 300055011, od 25.01.2018., DDOR osiguranja Turistička agencija Dream Land nastupa u svojstvu organizatora putovanja. Turistička agencija Dream Land nastupa u svojstvu organizatora putovanja.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%