sledeća
Pansion Natura Amon
Pansion Natura Amon

Nova godina 2019.- Terme Olimia

Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
Nova godina 2019.- Terme Olimia
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi6 danasobapolupansionbez prevozadetaljnije
Nova godina 2019.- Terme Olimia - popust za rane rezervacije
Hotel Sotelia i Breza- popust 25% do 15.10

Cene su u evrima po osobi za paket

Termin: 29.12.2018 - 03.01.2019
Zamišljate kako bi izgledao odmor i opuštanje u najlepšem Wellness & Spa kompleksu na Balkanu? Ispunite svoje skrivene želje i vratite elan u termama Olimia gde opuštanje postaje umetnost, filozofija. Wellness Orhidelia, Termalia i spa Armonia čine termalnu celinu smeštenu na obali reke Sutla, a taj predeo smatra se jednim od ekološki najzaštićenijih delova Slovenije. Netaknuta priroda, blagotvorna lekovita voda, ljubazno osoblje, inspirativna arhitektura sa mnoštvom luksuznih detalja, najmoderniji wellness programi samo su neki od razloga zašto biste termama Olimia rekli da.

Wellness Hotel Sotelia 4* superior www.terme-olimia.com
Wellness hotel Sotelia namenjen je onima koji žele pravi odmor i zahtevaju najbolje. Počeo je sa radom 2006. godine.
Lokacija: u centru termi Olimia.
Hotelska ponuda: 135 soba od kojih svaka ima kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar, sef, klima uređaj, priključak za internet, balkon. Pomoćni ležaj u standardnoj sobi - fotelja na razvlačenje. U sastavu hotela je wellness centar Armonia, a hotel je podzemnim hodnikom povezan sa wellness centrom Termalia. U sastavu hotela su i pansionski restoran, A la Carte restoran, bar, vinoteka, prodavnica, frizerski salon, garaža. Ishrana: polupansion - doručak i večera samoposluživanje, izbor više jela). Hotel Sotelia je renoviran 2016 godine

Hotel Breza 4* www.terme-olimia.com
Lokacija: pored hotela Sotelia u termama Olimia. Hotelska ponuda: 154 sobe (deo soba ima balkone) sa kupatilom, SAT TV, telefonom, mini barom, a deo soba ima klima uređaje i sef. Pomoćni ležaj u standard sobi - fotelja na razvlačenje. U sastavu hotela su restoran, aperitiv bar, frizerski salon, biblioteka, TV sala, prodavnica, teretana, bazen sa termalnom vodom, Centar zdravlja i lepote. Sa wellness centrom Termalia povezan je podzemnim hodnikom. Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela)

Cene paketa Hotela Breza uključuju:
- polupansion sa Olimskim samposlužnim bifeom, bademantil u sobi, boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija Relax i Termalija Fun, ulaz u Svet sauna Wellness centra Termalija, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, aquaaerobik prema programu, jutarnje vežbe, Selfness programi:
- Qi gong in Tai Chi, Olimski pozdrav suncu, nordijska šetnja, joga smeha, upotreba fitness studija, noćna kupanja u Wellness centru Termalija - petkom i subotom, Novogodišnja večera uz živu muziku.
- Deca plaćaju doček Nove godine u hotelu Sotelija 81 evro, dok u hotelu Breza 69 evra.
- Posebni uslovi otkaza rezervacije > otkaz 8 dana pred put zadrzava se 100% uplata

Cene paketa Hotela Sotelia uključuju:
- polupansion sa Olimskim samposlužnim bifeom, bademantil u sobi, dnevno sveže voće i termalna voda u sobi, neograničen ulaz u Wellness Orhidelia,
- kupanje na bazenima Wellness centra Termalija
- Relax i Family Fun, ulaz u Svet sauna Wellness centra Termalija, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, aquaaerobik prema programu, jutarnje vežbe, upotreba fitness studija, Selfness programi: Qi gong in Tai Chi, Olimski pozdrav suncu, nordijska šetnja, joga smeha, noćna kupanja u Wellness centru Termalija - petkom i subotom, Novogodišnja večera uz živu muziku

Program boravka (individualni polasci po izboru putnika)
Prvi dan
Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan
Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Wellness & spa sadržaji
Wellness Orhidelia - 15 + godina - bazeni i svet sauna
Ostrva koja omogućavaju potpuni beg u samoću, masažne ležaljke, gejziri, whirpooli, spora reka, svetlosna pećina, podvodna muzika (opuštanje uz zvučne terapije planetarnih gongova, opuštanje uz zvuk kristalnih posuda, magičnog zvuka himalajskih posuda koji utiče na opuštanje leve i desne hemisfere mozga). Svet sauna Orhidelia ima programsku parnu saunu Amana, parnu saunu Mamosa, bio saunu Lavana, Savu - programsku finsku saunu i infracrvenu saunu Sonoran.

Wellness doplata - *sem ako u paketu nije drugačije navedeno.:
Wellness Orhidelija 20 evra po osobi i danu preko nedelje, 29 evra po osobi i danu preko vikenda i praznika. Wellness Orhidelija je samo za 15+ godina.
Wellness Termalija - Family Fun 10 evra za odrasle, za decu od 5-15 godina 5 evra po osobi i danu preko nedelje, 12 evra za odrasle, za decu od 5-15 godina 7 evra po osobi i danu preko vikenda i praznika.

Postoji mogućnost minibus prevoza sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji po ceni 80 evra za povratnu kartu. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd), prevoznik je turistička agencija Terra travel d.o.o. Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

Uslovi i način plaćanja:
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa na dan uplate.
- Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.
- Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Dream Land ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina).
2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40% , a ostatak: a) čekovima (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; b) platnim karticama (Visa, Master Banca Intesa-e) na maksimalno četiri mesečne rate

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
Dream Land preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U agenciji je moguće uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača UNIQA koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra.

Opšte napomene za putovanja
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Organizator putovanja ima licencu OTP 13/2015 izdatu od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300060284 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije