Nova godina 2015. - Terme Čatež - Aquapark Hotel Žusterna

Nova godina 2015. - Terme Čatež - Aquapark Hotel Žusterna

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
First minute 15% popusta za rezervacije do 15.11.2015.

Obavezna uplata akontacije od 50%

Popust nije uračunat u cenu

Usluga:
polupansion (švedski sto), cene po osobi
Terme Čatež - najveće slovenačko prirodno lečilište i jedno od najvećih slovenačkih turističkih centara, nalaze se na oko 420km od Beograda. Terme Čatež nude za svakoga po nešto. Za ljubitelje aktivnog odmora tu su termalne rivijere: letnja - sa 10 bazena sa više od 10.000m2 termalnih vodenih površina (gusarsko ostrvo za najmlađe, dečiji vodeni park sa igračkama, olimpijski bazen, „spora reka“, bazen sa 3 tobogana, tobogan bumerang, bazen sa talasima, vodena pečurka, vodeno klizalište...), i zimska - bazenski kompleks sa više od 2.300m2 termalnih vodenih površina (tobogan skakaonica, tobogan kamikaza, pruga za surfovanje, gusarski brod za najmlađe, vulkansko brdo koje izbacuje lavu, bazen sa talasima, divlja reka i tobogan, masažna ležišta...).

Aquapark Hotel Žusterna 3*
Ovaj hotel koji se nalazi u sklopu Aquaparka poseduje udobne klimatizovane sobe sa kupatilom (tuš, fen za kosu), mini barom, telefonom, SAT TV i priključkom na internet preko telefonske linije. Standard sobe su uglavnom bez balkona, dok ih superior sobe imaju.
Hotel je klimatizovan i nudi prijatan hotelski restoran s terasom, aperitiv bar, internet kutak, bazenski kompleks Aquapark, wellness centar Justinopolis sa saunama, kardiofitness, vlastitu hotelsku garažu i manji parking na otvorenom. Aktivnim rekreativcima i profesionalnim sportistima namenjen je obližnji savremeni sportsko - rekreativni centar s fudbalskim stadionom, atletskom stazom, sportskom dvoranom i teniskim igralištima. Usluga je na bazi švedskog stola.

*Sobe bez balkona ne uključuju novogodišnje večere - mogućnost doplate 50,00 eur po osobi. Za goste koji nemaju novogodišnje večere će biti organizovan kasan ručak od 16.00 do 17.30 sati. Novogodišnja večera u hotelu Žusterna u 20.00 sati.

Paket uključuje:
- uslugu polupansion
- božićni / novogodišnji doručak
- svečanu božićnu večeru
- doček Nove godine s večerom uz muziku (kod rezervacije sobe s balkonom odnosno kod doplate u sobi bez balkona)
- novogodišnje slavlje (01.01.2016.)
- kupanje u Aquaparku
- bogat animacijski program
- parkiranje u garaži hotela Žusterna

Doplate:
- turistička taksa odrasli: 1.01 eur po danu i osobi (plaća se isključivo na recepciji hotela)
- prijavna taksa 1,50 eur po osobi za sve vreme boravka (plaća se isključivo na recepciji hotela)
- pun pansion 15,00 eur po osobi i danu
- za suite 50,00 eur po suitu dnevno
- za apartman 55,00 eur po apartmanu dnevno

Popusti:
- (u pratnji dve odrasle osobe) dete do 3,99 godina - gratis (nema ležaj)
- dete do 11,99 godina 50% na pomoćnom ležaju
- odrasla osoba na pomoćnom ležaju: 15%

Storno rezervacije
U slučaju storno rezervacije paketa s dočekom Nove godine:
- First minute ponuda - storno do 15.11.2015., plaćeni avans se ne vraća. Gosti ga mogu iskoristiti za usluge u objektima Termi Čatež d.d. do kraja 2016. godine (termin prema dogovoru), nakon 15.11.2015. plaćeni avans se ne vraća i nije ga moguće iskoristiti.
- Storno za rezervacije posle 15.11.2015. - do 23.12.2015., plaćeni avans se ne vraća. Gosti ga mogu iskoristiti za usluge u objektima Terma Čatež d.d. do kraja 2015. godine (termin prema dogovoru), nakon 23.12.2015. plaćeni avans se ne vraća i nije ga moguće iskoristiti.

Rezervacije za doček Nove godine primamo isključivo na bazi novogodišnjeg dvodnevnog odnosno trodnevnog paketa sa mogućnošću produžetka trodnevnog paketa po ceni dodatnog dana od 02.01.2016. na dalje.

U cenu putovanja je uključeno
Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U cenu putovanja nije uključeno
Boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama, po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (vise informacija možete dobiti u agenciji).

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće Uniqa osiguranje na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Način i uslovi plaćanja
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Plaćanje čekovima gradjana
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana, u tri jednake mesečne rate bez kamate.

Plaćanje kreditnim karticama bez kamate
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata. Master i Dina kreditnom karticom UniCredit Banke na 3, 6 ili 12 rata.

Turistički krediti
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim opštim uslovima putovanja naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. Opšti Uslovi Putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%