sledeća
Hotel Rimski Dvor
Hotel Rimski Dvor

Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi

Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi
Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi
Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi
Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi
Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi
Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi
Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi
Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi
Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi6 danasobapolupansionbez prevozadetaljnije
Rimske Terme 2019. - Novogodišnji paketi

Cena u evrima po osobi za paket

Termin:28.12.2018 - 02.01.2019
Rimske Terme smeštene su u mestu Rimske Toplice, 489km od Beograda i 95km od Ljubljane. Termalnu vodu kao izvor zdravlja ovde su znali da iskoriste još stari Rimljani. Oni su još tada znali da su drevni mislioci bili u pravu kada su govorili da „samo oni koji znaju da vrednuju svoje zdravlje, umeće stazama da hodaju ponosno i čvrsto“. Ovde ćete ojačati svoje telo i duh kroz programe centara koji prate filozofiju starih Rimljana: Zemlja sauna Varini I jedinstveni ambijent Rimskog termalnog bazena.

Opisi smeštaja:
Hotel Sofijin Dvor 4* www.rimske-terme.si
Hotel u netaknutoj prirodi, okružen termalnim izvorima će u vama probuditi želju za kreativnošću, relaksacijom i odmorom. Lokacija: hotel se nalazi u živopisnoj dolini Rimske Toplice duž reke Savinja, okružen bujnim šumama i planinama, i raspolaže sa 43 jednokrevetne i dvokrevetne sobe i apartmana. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, a la carte restoran, terasa, bar, spa i wellness centar.Standardne sobe: klima uređaj, TV, radio, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo, fen. Neke sobe imaju balkon ili terasu. Apartman - spavaća soba i dnevni boravak. Apartaman sa saunom - spavaća soba, dnevni boravak i sauna u kupaonici. Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera) švedski sto (izbor više jela).
Hotel Rimski Dvor 4* www.rimske-terme.si
Ovaj hotel terasastog oblika je idaelan za kreativan posao i rađanje novih ideja. Lokacija: hotel se nalazi između hotela Sofijin dvor 4* i Zdraviliški dvor 4*, u Rimskim termama i raspolaže sa 68 dvokrevtenih soba i apartmana. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, Amalija wellness centar, Varinia svet sauna, bazenski kompleks, fitness centar. Standardne sobe: klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo. Sve sobe imaju razdvojene krevete koji se mogu primaći jedan do drugog. Suit: malo veča dvokrevetna soba (razlika u kvadraturi). Suita sa whirlpoolom - u sobi se nalazi whirlpool. Suita sa whirlpoolom i saunom - u sobi se nalazi whirlpool i sauna Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera) švedski sto (izbor više jela).
Hotel Zdraviliški Dvor 4* www.rimske-terme.si
Hotel raspolaže sa 76 jednokrevetnih, dvokrevetnih soba i apartmanima gde možete povratiti svoju energiju. Ovde možete osetiti istoriju Starog Rima i prepustiti se mističnom uživanju u jednoj od najstarijih termi u Sloveniji. Standardne sobe: kupatilo (kada ili tuš kabina), LCD televizor, telefon, mini bar, klima uređaj, internet. Suita - veča soba sa kaučom na izvlačenje. Suita sa saunom - sauna u kupaonici Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera) švedski sto (izbor više jela).

Varinia zemlja sauna
Kao deo kompleksa Rimskih termi i saune su u konceptu koji prati duh starih Rimljana. Ovde na pravi način možete da se posvetite detoksikaciji svog tela, pročišćavanju kože, ublažavanju napetosti mišića i svemu što vam stvara stres kao deo vaše svakodnevice. Ovde se možete opustiti u Rimskoj, Finskoj, Turskoj i infracrvenoj sauni.

Wellness & Spa centar Amalia
Ovde kažu da vas očekuje niz hedonističkih iskustava i svet koji je daleko od stvarnosti. Ovde ćete probuditi senzualnost u mislima, lepotu tela i savršeni osećaj dobre kondicije. Ovde se nalaze slana sauna, sobe za termoterapiju sa Fango blatom, sobe za masažu, lasersku terapiju, teretana, sobe za elektroterapiju i fizioterapiju.

Cena paketa Ferdinand uključuje:
- minimum 3 noćenja na bazi polupansiona u izabranom hotelu,
- besplatan parking u garaži,
- neograničeno kupanje u termalnom kompleksu i na dan dolaska i odlaska,
- neograničen pristup internetu,
- gala Novogodišnja večera sa živom muzikom u restoranu Car Ferdinand, svečana večera 01.01. živa muzika za ples 01.01, novogodišnje iznenađenje, mogućnost kasnog doručka 01.01. od 09.30-11.30.

Cena paketa Sofija uključuje:
- minimum 3 noćenja na bazi polupansiona u izabranom hotelu,
-besplatan parking u garaži,
- neograničeno kupanje u termalnom kompleksu i na dan dolaska i odlaska,
- neograničen pristup internetu,
- gala novogodišnja večera sa živom muzikom u restoranu Sofija, svečana večera 01.01. živa muzika za ples 01.01, novogodišnje iznenađenje, mogućnost kasnog foručka 01.01. od 09.30-11.30, 1x ulaz u Svet sauna Varinia.

Popusti:
- Dete do 6 godina gratis u sobi sa dve odrasle osobe bez vlastitog ležaja.
- Dete do 12 godina na dodatnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe 50%

Prevoz:
- Postoji mogućnost minibus prevoza sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji.
- Povratna karta po osobi iznosi 80 evra, bez obzira na uzrast putnika.
- Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd), prevoznik je turistička agencija Terra travel d.o.o. Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

Program boravka (individualni polasci po izboru putnika) :
Prvi dan
Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan
Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Uslovi i način plaćanja:
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate.
- Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.
Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Dream Land ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina).
2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40% , a ostatak: a) čekovima (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; b) platnim karticama (Visa, Master Banca Intesa-e) na maksimalno četiri mesečne rate

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje:
Dream Land preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U agenciji je moguće uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača UNIQA koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra.

Opšte napomene za putovanja:
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Organizator putovanja ima licencu OTP 13/2015 izdatu od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300060284 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije