Hotel Thermana Park Laško Superior

Hotel Thermana Park Laško Superior
broj osoba cenasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobisobapolupansionbez prevozadetaljnije
Cena aranžmana po osobi po danu
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Minimalni period boravka 2 noćenja

Specijalna ponuda jedan plaća-dvoje putuju, paket 1=2

Ponuda ne važi u periodu: 27.09.-04.10; 28.10.-04.11; 08.12.-09.12.2017.
Terme Laško su zdravstveno turisticki termalni centar koji se nalazi u središtu Slovenije i zahvaljujuci svom položaju idealno je polazište za izlete širom Slovenije. Od Beograda udaljene su 540 km, 12 km od Celja. Termalni centar smešten je na poziciji odakle se sa lakocom stiže do starog grada Laško i Laško Manor, do dvorca Tabor i crkve. Nalazi se u parku pored reke Savinje. Prirodni resursi termalnog centra Laško su isotermicne vode sa temperaturama od 32 C do 35 C. Dolazak u Wellness Spa centar nudi vam osvežavajuci odmor u mirnom i opuštajucem okruženju. Izbor wellness ponude zaokružuju: ajurvedske masaže, tajlandske masaže, Comfort Zone rituali, nega lica, tela, obloge i maske poznatih vrhunskih kozmetickih linija Comfort Zone, Elemis i Pevonia Botanica; jedinstvene tehnike izvodenja stone terapije, klinicke aromaterapije, havajske lomi-lomi masaže i shiatsu masaže. Tematski osmišljene kupke u romanticnom atmosferom, gde možete sami ili s partnerom boraviti u trenucima opuštanja; fitness centar s najsavremenijim Technogym spravama; holisticki centar pilates zasnovan na tehnici Body Mind programa.
Najlepši pogled na Laško je iz restorana " Grad Tabor" , koji se nalazi u tvrdavi celjskih grofova iz 11. veka. Iz Laškog se ne može otici bez ispijanja nadaleko poznatog piva, koje se proizvodi još od 1825. godine. Za sve goste termi Laško organizuje se i turisticki obilazak fabrike i muzeja piva. U vecernjim satima gosti imaju mogucnost da uživaju u muzici za ples, razlicitim koncertima, zdravstvenim i putopisnim predavanjima, druženju uz društvene igre ili da iskažu talenat u kreativnim radionicama. Po želji gostiju organizuje se vožnja kocijom, let balonom, jahanje konja, splavarenje, penjanje uz stenu ili skok

Thermana Park Lasko Superior 4*
Lokacija: Futuristički dizajniran hotel Wellness Park Laško smešten je uz samu reku ispod brda Hum, a iz soba za shiatsu, ayurvedsku i tajlansdsku masažu pruža se pogled na prekrasnu priprodu. Uz takav doživljaj, užitak u aromaterapeutskim kupkama te brojnim anti-ageing i detoksikacisjkim tretmanima još je potpuniji.
Hotelski sadržaji: U sklopu hotela je bar, a la carte restoran u kojem se služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, buffet restoran za goste hotela, igralište za decu. Najveda atrakcija u hotelu je kompleks zatvorenih bazena smeštenih po velikom staklenom kupolom koja se leti otvara a uveče sjaji zahvaljujudi svetlosnim efektima. Iznad bazena s talasima, vodenim toboganom i brzom rekom nalaze se i tri whirlpoola. Leti je posebno i kupanje u posebnom bazenom u obliku kristala, s pogledom na zvezdano nebo i crkvu Sv. Mihaela.
Sobe: Hotel raspolaže sa 188 soba kategorije 4*superior, LCD TV, kupatilo (tuš/kada WC), wireless internet, fen, mini-bar, telefon, klima uređaj i sef, besplatno korištenje bade mantila i peškira.
Usluga: Usluga je polupansion. Doručak i večera po principu švedskog stola.
Usluge uz doplatu:
- Prodavnica poklona
- Centar za masažu
- Bicikli za iznajmljivanje
Besplatne usluge:
- Biliard
- Klub za decu
- Sauna
- Fitness centar
- Bazen za decu
- Table Tennis
- Hidromasažna kada
Program putovanja:
1.dan Terme Laško
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2. do pretposlednji dan Terme Laško
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan Terme Laško
Napuštanje soba do 10:00h.

U cenu je aranžmana je uračunato:
- Smeštaj u dvokrevetnoj standardnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto),
- neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska),
- dnevno ulaz u fitnes centar,
- bade mantil za odrasle,
- besplatni Wi-Fi internet u hotelu,
- program animacije i rekreacije.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Boravišna taksa za odrasle 1.27€ po osobi po danu (plaćanje se u agenciji)
- međunarodno putno osiguranje,
- individualni troškovi

Popusti:
- dete do 5 godina u pratnji 2 odrasle osobe u zajedničkom ležaju - besplatno
- dete do 5 do 10 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 25€ dnevno
- dete od 10 do 15 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 35€ dnevno

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Važne napomene:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.
Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%