prethodna
Bohinjsko Jezero - Hotel Gašperin
Bohinjsko Jezero - Hotel Gašperin
sledeća
Apartmani Alpik
Apartmani Alpik

Hotel Eco Park

Hotel Eco Park
Rani buking popust 10% - za rezervacije 60 i više dana pre početka korišćenja usluga (odnosi se na sve termine)
Popust 6=5 (za boravke u periodu od 01.12. do 21.12.2017. i od 02.01. do 21.12.2018.)
Popusti se mogu kombinovati

Usluga: noćenje/ doručak (švedski sto), cene po osobi i danu
Smena: subotom
Minimalan boravak 2 noćenja. Izuzev perioda Nove godine kaja minimalan boravak 3 noći. Za kraći boravak uvećanje 10%.
Bohinj je okružen planinama čije su padine i grebeni prošarani planinskim stazama te predstavljaju pravi raj za sve izletnike, planinare i za zahtevnije alpiniste. Razveden reljef i veoma živopisan krajolik oduševit će svakog šetača ili biciklistu koji može nakon biciklističke ture ohladiti svoje noge u kristalno čistom Bohinjskom jezeru, jednom od najlepših jezera Slovenije. Bohinj i okolina pružaju i sledeće mogućnosti:igranje tenisa i golfa, igranje košarke, fudbala, odbojke, kanjoning, veslanje i ronjenje, jahanje konja, ribolov, padobransko jedrenje i akrobatsko padobransko jedrenje, i još puno toga…

Eco Resort and Spa Park Hotel 4* Sup
Prvi ekološki hotel u Sloveniji, luksuzni resort sa vodenim parkom, bowlingom, wellnessom, fitnesom. Hotel sa najviše nagrada u Sloveniji (turizam, hotelikerstvo, energetika).Poseduje Green Globe certifikat. Netaknuto okruzenje (Alpi, jezera, jame..)
Hotelskim gostima stoje na raspolaganju:hotelska rezidencija, predsednički apartman luksuzni apartmani, poslovni suit, porodicni suit, suit za mladence, panoramska suit, porodicna soba, sobe s balkonom, sobe bez balkona. Sve hotelske sobe imaju nadstandardnu opremu od tikovine ili američkog oraha i pružaju prekrasne poglede na Julijske Alpe. Hotelskim su gostima na raspolaganju i zaštićena parking mesta u podzemnoj garaži.
Oprema standardne sobe: klima uređaj, kupaonica s tušem i/ili kadom, fen za kosu, LCD TV (106 cm, 42") mini bar, sef s električnom utičnicom, telefon, žični i bežični pristup internet.
Sve konferencijske dvorane i dvorane za sastanke opremljene su najsavremenijom tehnologijom kao što su: digitalni LCD projektori, velika projekcijska platna, bežični mikrofoni, brz bežični pristup internetu, Blu-ray, HD Video, DVD i CD playeri, pisaće i crtaće ploče, demoploče, govornica.Sve su dvorane klimatizovane i opremljene najkvalitetnijim materijalima Jedinstveno u Sloveniji i prava retkost u Europi - hotel ima vlastitu dvoranu za bowling s čak pet staza za bowling koje su namenjene gostima hotela, kako i onima koji to nisu.
Ekskluzivni hotelski Wellness naplaćuje se i namenjen je hotelskim gostima koji žele više privatnosti, užitka, odmora i opuštanja u zanosno lepom ambijentu. Wellness se nalazi na najvišem spratu hotela i zasnovan je tako da kroz stakleni krov pruža celovit pogled na Bohinjske planine i okruženje. U hotelskom su wellnessu na raspolaganju: Bazen, turska sauna, finska sauna, prostorije za masažu, prostorija za odmor, velika sunčana terasa, Vodeni park. Hotel je podzemnim hodnikom povezan s Vodenim parkom koji gostima pruža jedinstven vodeni doživljaj! Hotelskim gostima je omoguceno besplatno: kupanje u bazenima, poseta saunama, fitness. Veliku prednost donosi i posve bezgotovinsko poslovanje s obzirom na to da svi hotelski gosti pri dolasku u hotel primaju narukvicu koja omogućuje ulazak u Vodeni park i koja beleži sve usluge, hranu i pića naručena u Vodenom parku.
Usluga: polupansion (švedski sto).
Minimalan boravak 2 noćenja. Izuzev perioda Nove godine kaja minimalan boravak 3 noći. Za kraći boravak uvećanje 10%.

Doplate:
- obavezna doplata za svečanu novogodišnju večeru 31.12.2017.: odrasli 125,00 eur, deca do 4 godine gratis, deca od 4 do 14 godina 85,00 eur
- turistička taksa 1,80 eur po osobi i danu; deca od 7 do 18 godina 0.90 eur (plaća se na recepciji hotela);
- polupansion 15,00 eur po odrasloj osobi i danu (deca od 2 do 13 godina 10,00 eur);
- jednokrevetna superior ili executive soba soba 50% (važi samo za boravke do 26.12.2017. i od 07.01.2018.-31.03.2018.);
- krevetac za bebu 10,00 eur po danu;
- exclusive wellness u hotelu 40,00 eur po sobi i danu;
- garaža 4,00 eur po vozilu dnevno.

Popusti:
- deca do 2.99 godine u pratnji dve odrasle osobe gratis;
- deca od 3 do 6.99 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju plaćaju 10,00 eur dnevno u superior i executive sobi, odnosno 12,00 eur u porodičnoj sobi u luxury suite;
- deca od 7 do 12.99 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 25,00 eur dnevno u superior i executive sobi, odnosno 30,00 eur u porodičnoj sobi i luxury suite;
- deca od 7 do 12.99 godina na osnovnom ležaju u pratnji jedne odrasle osobe plaćaju 40,00 eur dnevno u superior i executive sobi, odnosno 50,00 eur u porodičnoj sobi i luxury suite.

Ski pass:
- Cene za ski pass za centar Vogel će biti objavljene naknadno.
- Napomena: fotografije su obavezne. Plaćanje na licu mesta.

Program putovanja:
Prvi dan: Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan - predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan: Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U cenu putovanja je uključeno:
- smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U cenu putovanja nije uključeno:
- boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama, po osobi za navedeni broj noćenja;
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće Uniqa osiguranje na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travela-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Način i uslovi plaćanja:
- Cene putovanja su iskazane u evrima.
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.
- Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture.
- U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).
- Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Plaćanje čekovima građana:
- Obavezna akontacija 40% , odloženo plaćanje čekovima građana, na tri rate jednake mesečne rate, bez kamate.

Plaćanje kreditnim karticama bez kamate:
- Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

Turistički krediti:
- Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim Opštim uslovima putovanja naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Olympic Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 332 422
  +381 34 332 452
  +381 34 335 737
  +381 34 617 0 600
 • Adresa:
 • Karađorđeva 20, lokali br. 5 i 8, Kragujevac

  Poslovnica Beograd
  Makedonska 30, I sprat, Beograd
  +381 11 655 5 030
  +381 11 655 7 285
  +381 11 655 7 286
  +381 11 655 7 287
 • Website:
 • www.olympic.rs

Olympic Travel
Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike