1. maj 2018. - Slovenija - 4 dana / 2 noćenja, autobusom

1. maj 2018. - Slovenija - 4 dana / 2 noćenja, autobusom
1.Maj 2018. Slovenija
Ljubljana - Kranj - Klagenfurt i Bled

4 dana / 2 noći, autobusom
Polazak: 30. april 2018.

Paket aranžman - prevoz, smeštaj i razgledanja
Cena paket aranžmana izražena u eur po osobi

Troškovi rezervacije 300, 00 din.
Slovenija se nalazi u srcu Evrope, gde se Alpi susreću sa Mediteranom i Panonskom nizijom. Ova mala zemlja obuhvata površinu od 20.273 km2, gde živi miran i gostoljubiv narod i može se videti veliki broj prirodnih lepota koje se u svojoj kategoriji nalaze na samom vrhu u svetu. Tu se može naći veliki broj lepih gradića poput Ljubljane, Bleda, Portoroža...

Program putovanja:
1.Dan putovanje (30.04. ponedeljak): Beograd - Ljubljana
Sastanak grupe u 19.30h kod parkinga Kombank Arene, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevida (ulaz sa autoputa). Predviđeno vreme polaska je u 20.00h. Nodna vožnja preko Hrvatske sa kradim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.Dan (01.05. utorak): Ljubljana - Kranj
Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada i slobodno vreme. Nakon provedenog prepodneva u Ljubljani, krada vožnja do Kranja i smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3.Dan (02.05. sreda): Kranj - Klagenfurt - Worthersee - Velden - Kranj - Bled - Kranj
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet do Austrije i posetu Klagenfurtu. Poseta najpoznatijem jezeru Austrije - Wörthersee i poseta Veldenu gradiću koji nosi naziv austrijski Monte Karlo. Povratak u Kranj. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.
4.Dan (03.05. četvrtak): Kranj - Bled - Beograd
Doručak. Odjava iz hotela, sastanak grupe oko 11.30h i krada vožnja do Bleda. Slobodno vreme na Bledu za šetnju pored jezera, obilazak crkvice ili vožnju brodidem (individualno); rastanak od ovog istinskog dragulja prirode - neka bude uz kafu i pravu »blejsku kremšnitu«. Polazak za Srbiju oko 14.30h. Dnevnovečernja vožnja preko Hrvatske uz krada usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivano vreme dolaska u Beograd na mesto polaska oko ponodi (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).

Aranžman obuhvata:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 2 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. »švedski sto ») u hotelu Creina 4* u centru Kranja u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspolozivosti kapaciteta),
- obilaske prema programu, usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i troškove organizacije putovanja u celini.

Aranžman ne obuhvata:
- Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
- troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa agencijom ino-partnera
- individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

Fakultativni izleti (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama:
- Poludnevni izlet do Klagenfurta i jezera Wörthersee sa Veldenom 20 €, izlet obuhvata organizovan prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča.

Napomene u vezi fakultative:
Minimalan broj prijavljenih za izlet Klagenfurt je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih organizator izleta zadržava pravo ponuditi prijavljenim putnicima više, korigovane cene u odnosu na objavljene koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina

Doplate:
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 40€ i radi se isključivo na upit.

Popusti:
Deca od 0-12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe
ostvaruju popust od 10 %na cenu aranžmana. Po ovom programu ne postoji mogudnost umanjenja za sopstveni prevoz.

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Banke Intesa za efektivu, na dan uplate.

Način plaćanja:
- Prilikom rezervacije plaća se 49 € po osobi (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate) a ostatak u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Opis hotela:
Hotel Creina 4* se nalazi u centru Kranja u blizini sportskog centra. Sobe su ukusno opremljene sa TWC, TV-om, fenom I mini barom
(uz doplatu). Gostima hotela su na raspolaganju restoran i bar. Udaljenost hotela od Ljubljane je oko 25km, Bleda 29 km i od Klagenfurta oko 60 km. www.hotelcreina.si

Polazak iz drugog mesta:
Polazak autobusa iz Novog Sada datuma navedenog u programu putovanja. Povratak poslednjeg dana oko 01h Slovenija - Novi Sad - železnička stanica 20h; minimum 25 putnika; doplata 1.500, 00 din

Osiguranje:
Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 448 din. sa osiguranom sumom do 25.000 eur, za državljane Republike Srbije i strane državljane sa prebivalištem u Srbiji, bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) - osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)

Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.
Važno: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu tax free, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.
Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Agencija ne može imati uticaja. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

Važno obaveštenje - Obaveštavaju se putnici, s` obzirom na postojeću situaciju, uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata i vanrednim nepredvidivim okolnostima na pojedinim graničnim prelazima, granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, od onoga što je navedeno u programu putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja I za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče. Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU.. Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava naročito dečijih.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Organizatora, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja - Uniqua osiguranja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije

Mladost Turist


Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu