Sejšeli, 9 dana

Sejšeli, 9 dana
Sejšeli, 9 dana
Sejšeli, 9 dana
Sejšeli, 9 dana
Polasci: svakodnevni
Broj dana: 9 (7 noćenja na destinaciji)
Transport: avio prevoz iz Beograda

Vreme za rezervaciju: do popune slobodnih mesta
Minimalni broj putnika: 2
Smeštaj:
Coral Strand 4* www.coralstrand.com
Idealan za zabavu i opuštanje, Coral Strand Smart Choice Hotel smešten je na glavnom ostrvu Mahe. Udaljen samo 7 km od centra grada, strateška lokacija hotela osigurava gostima brz i lagan pristup mnogim lokalnim atrakcijama.
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom - hotel - aerodrom od 1.690 eur po osobi

Hilton Labriz 5* www.hiltonseychelleslabriz.com
Nebesko odmaralište na ostrvu Silhouette je važno zbog svog položaja u netaknutoj prirodi.Ovo je idealno mesto za goste koji cene kvalitetnu uslugu i komfor.
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom - hotel - aerodrom od 1.990 eur po osobi

Kempinski Hotel 5* www.kempinski.com
Prvi Kempinski hotel u Indijskom okeanu svoja vrata otvorio je u martu 2012. Savremeni i moderan hotel koji će ispuniti svaku vašu želju.
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom - hotel - aerodrom od 1.999 eur po osobi

Constance Lemuria Resort 5* www.lemuriaresort.constancehotels.com
Ako ste ikada sanjali raj, vi ćete ga naći ovde. Pažljivo dizajniran hotel u zagrljaju potpune privatnosti. Hotel poseduje svoj vlastiti golf teren koji će zadovoljiti golf entuzijaste.
Dvokrevetna soba, polupansion, transfer aerodrom - hotel - aerodrom od 1.999 eur po osobi

Banyan Tree 6* www.banyantree.com/en/seychelles
Tropski raj prestižnog azijskog hotelskog brenda Banyan Tree, okružen florom i faunom, savršen je za miran odmor i letovanje. 60 vila dizajniranih u kreolskom stilu, nedotaknuta priroda i vrhunska kuhinja impresioniraće čak i one najzahtevnije goste. Dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom, transfer aerodrom - hotel - aerodrom od 2.900 eur po osobi

Aranžman obuhvata:
- Povratni avio prevoz
- Aerodoromske takse
- Smeštaj na bazi odabrane usluge
- Privatni transfer hotel aerodrom - hotel - aerodrom
- Troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata:
- napojnice
- individualne troškove putnika

Opis fakultativnih izleta;
Umetničke galerije: Lokalni umetnici su toliko inspirirani lepotom Sejšela. Jedan od najpoznatijih umetnika je Majkl Adams, koji ima svoj studio u " Baie Lazare" , što je oko 15 minuta od Ans Forbans, i vredno je posete. - cena od 20 usd
Istorisjke lokacije: Poznati " Jardin du Roi" (Kraljevska bašta) je veliki favorit. Nalazi se u Ans Rojal koji je oko 3 km udaljen od Ans Forbans. Ovi začinski vrtovi morali bi se posetiti dok ste na Sejšelima. Tu možete sesti i u lep restoran s fantastičnim pogledom na zaliv Ans Rojal. - cena od 25 usd
Muzeji: Prirodno-istorijski muzej smešten u prekrasnom gradu Viktorija poseduje izložbe koje ne samo da ilustriraju floru, faunu i geološku istoriju Sejšela, već je tako osmišljen da podiže ekološku svest o sejšelskim ostrvima. Ako želite saznati više o istoriji Sejšela onda je Nacionalni arhiv mesto za posetu. Arhiv se nalaze u Nacionalnoj biblioteci Sejšela u Viktoriji. Redovni autobusi saobraćaju od Ans Forbansa do Viktorije, a možete iznajmiti i automobil i uživati u danu u Viktoriji. Takođe možete iznajmiti brod i iskusiti ronjenje oko Sejšela, ili ako niste ljubitelj vode, prepustiti se nekom kopnenom sportu kao što su jahanje ili golf. - cena od 50 usd

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banaca Intesa Beograd banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- čekovima građana na ratebez kamate do 01. Novembra 2017.
- kreditnim karticama Banka Intesa (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- kreditiranje preko banke Addiko banke na višegodišnje rate

Uslovi otkaza ugovora o putovanju:
- Avio karte bez povraćaja (non refundable)
- Hotelski smeštaj: do 30 dana pre polaska 25% iznosa, 29 - 22. Dana 30% iznosa, 21 - 15.dana 40% iznosa, 14 - 10 dana pre poslaska 55% iznosa, 9 - 3 dana pre polaska 80% iznosa, 2 dana pre polaska 85% iznosa.

Važne napomene:
Viza: Državljanima Srbije sa biometrijskim pasošima nije potrebna viza za Sejšele.

Važne napomene:
Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.sab.travel i sastavni su deo ovog cenovnika
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
- Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
- Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
- Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
-Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrbna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0110/2017 od 25.01.2017.god. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055474 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”
(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava