Aljaska - 20 dana

Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
Aljaska - 20 dana
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
1po osobi20 danasobanoćenje bez doručkaprevoz avionomdetaljnije
Putovanje u Severnu Ameriku 2018 - Čikago, Detroit, Sijetl, Džuno, Sitka, Ankoridž

20 dana, avionom

Polazak:
- 08.05.2018.
Sjedinjene Američke Države, ‘’The All American Dream’’! Zemlja u kojoj se hiljade ljudi doseljavaju tragajući za takozvanim savršenim američkim snom, jednakošću, poslom i boljim uslovima života. Ovoga puta vam ne nudimo idolopoklonstvo ulice zvezda i mesta gde nastaju sve popularne serije današnjice, umesto toga nudimo vam nezaboravnu turu po krajnjem severu Severne Amerike. Gradovi koje većina zanemaruje a nudi ogroman opseg egzotizma i avantura. Od Čikaga, grada sa najviše Srba u Severnoj Americi, preko Detroita - središta nekadašnjeg Kju Kluks Klana i Masona, Sijetla - grada u toku čije godine u 80% vremena pada kiša, do beskrajno plavih i čistih predela Aljaske. Ruska istorija, Tlingiti, Eskimi, glečeri, polarni i mrki medvedi, neverovatno čista voda i vazduh čine da se za trenutak zapitate o moći dalekog severa Amerike i njenoj kulturnoj povezanosti sa Rusijom.

Čikago - Grad koji je multikulturalizam prihvatio kao status quo i grad u kome se kovanica ‘Američki san’ najčešće koristi. Sa više od 200 pozorišta, kulturnih insititucija, muzeja, umetničkih galerija i 552 parka, dom Baraka Obame situiran na jugozapadnoj obali jezera Mičigen oduzima dah. Sa preko 100 ‘komšiluka’ (neighbourhoods) koji svaki obiluje istorijom svoje zemlje
Detroit - Nekada četvrti najveći grad srednjeg zapada, danas usled finansijske krize i korupcije grad sa najvećim procentom iseljavanja u ovom delu Amerike. Mesto gde je Henry Ford 1903. godine osnovao Ford Motor Company. U periodu industrijalizacije veliki broj crnaca naseljava grad, ali pod uticajem još većeg broja belaca grad postaje središte najmasovnijeg rasističkog pokreta Kju Kluks Klana. Dom najmasovnijeg Masonističkog hrama na Svetu, ali i mesto gde je juna 1983. Martin Luter King održao probu svog dobro poznatog govora ‘’I have a dream’’ održanom samo dva meseca nakon toga u prestonici Država.
Sijetl - Simbol pacifičkog severozapada sa Space Needle osmatračnicom, sagrađenom povodom Svetskog vašara iz 1962. godine, je nekada bila najviša struktura na reci Misisipi a sagrađena je da podnese vetrove od preko 89 metara u sekundi i izdrži zemljotrese od 9.1 stepeni Rihterove skale. Put do vrha po lepom vremenu traje čitavih 41 sekundu a pogled će vam zauvek ostati u sećanju. Dom prve Starbucks radnje i kompleksa Svetskog vašara iz 1962. godine.
Juneau - Jedini glavni grad u Sjedinjenim Američkim Državama kome nije moguće prići s kopnenog puta! Zbog svoje izlovanosti je takođe i jedini najumreženiji grad u SAD-u, sa brojim internet i wireless sistemima preko kojih mogu pratiti sve vesti u celoj Aljasci ali i šire. Dom je preko 280 vrsti ptica, mrkih i crnih medveda, pet vrsti lososa i kitova.
Sitka - Nekadašnje rusko središte Aljaske, danas mesto pravoslavne i domorodačke istorije.
Anchorage - Danas jedan od najvećih gradova Aljaske, 1940. godine je brojio samo 4000 stanovnika. Posredstvom hladnog rata i blizine Sovjetskog Saveza, do 2010. godine broj stanovnika se više od 10 puta uvećao. Danas čak 44% stanovnika celokupne Aljaske žive u Anchorage.

Plan i program puta:
Dan 1: Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Let za Čikago sa presedanjima.
Dan 2: Dolazak u Čikago. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 3: Fakultativno razgledanje Čikaga. Grad koji je multikulturalizam prihvatio kao status quo i mesto u kome se kovanica Američki san najčešće koristi. Grad sa najvie Srba ali i više od 200 pozorišta, kulturnih institucija, muzeja, umetničkih galerija i 552 parka. Dom Baraka Obame situiran na jugozapadnoj obali jezera Mičigen oduzima dah. Sa preko 100 ‘komšiluka’ koji svaki obiluje istorijom zemlje koju predstavlja uplovljavamo u čudesan svet murala u 16 Ulici. Odmaramo se u brojnim parkovima, obilazimo spomenike kulture i statue Abrahama Linkolna, ali i model savremene umetnosti Magdalene Abakanovič koje predstavljaju obezglavljene figure koje koračaju zamrznute u vremenu. Kupamo se na plažama i otkrivamo skrivene bašte u Linkoln Parku. Obilazimo Boemsko nacionalno groblje osnovano 1877. od strane imigranata u želji da se sve predrasude o rasi, nacionalnosti i veri izbrišu. U večernjim časovima obilazimo lokalne barove, ili gledamo filmove u okolnim parkovima i jedemo popularnu čikašku picu. Noćenje.
Dan 4: Nastavljamo sa fakultativnim razgledajem grada. Posećujemo lokalne četvrti i ostatke Berlinskog zida, doniranog 2008. godine nemačkom komšiluku. Obilazimo spomenik Aleksandru Von Humboltu, Alta Vista Terrace, Institut umetnosti Čikaga, Avondale mural. Obilazimo svetionik u luci i uživamo u muzici i svetlosnim efektima Bakingemske fontane dok se prskamo vodom, jedemo uličnu klopu i slušamo multikulturalnu muziku. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 5: Napuštanje smeštaja i transfer do Detroita. Transfer do smeštaja. Slbodno vreme za fakultativno razgledanje grada. Grad u kojem je Kanada na dohvat ruke! Bukvalno! Mašemo Kanađanima sa druge strane obale i uživamo u džez muzičarima dok se igramo u najvećoj ‘kutiji za pesak’ za odrasle na kontinentu! Grad u kome je karaoke pevanje sport i gde se nalazi ne samo prva fabrika Fordovih automobila već ijedna od fabrika čokoladw! Fakultativni odlazak u fabriku čokolade gde ćemo obići kompleks i degustirati neke od najpoznatijih poslastica. Pevamo karaoke u lokalnim barovima gledajući prohibiciji alkohola dvadesetih i tridesetih u lice u mestu koje je bilo najveći provodnik za krijumčarenje alkohola u Kanadu. Šetamo do ostrva Belle i odmaramo se uz muziku. Uživamo u zalasku sunca. Noćenje.
Dan 6: Fakultativno razgledanje grada: Institut umetnosti, Istorijskih umetnosti, Muzej afričke istorije... Divimo se arhitekturi i napuštenim zgradama koje same po sebi čine jedno umetničko delo prolaska vremena. Jedemo u popularnom The Eastern Market, gde se nalazi i najveća pijaca za cveće na otvorenom u SAD-u, ali i lokacija sa najvećim procentom zabavnog sadžaja, restorana i slično. Penjemo se na 72 sprat Renesansnog Centra i uživamo u panorami koja se pruža pred nama, reke Detroit, Windsor i Kanada. Lutamo po četvrtima i tragamo za antikvarnim knjigama i retro sitnicama koje, čini se, se prodaju na svakom koraku. Sedimo na plaži u Campus Martius – gde se neko setio da napravi veliku ‘’kutiju’’ sa peskom za odrasle sa sve prodavnicama alkoholnih pića i džez svirkama preko cele godine. Uživamo u muzici i sklapamo nova prijateljstva. Noćenje.
Dan 7: Napuštanje smeštaja. Jutarnji transfer do Čikaga. Slobodno vreme do transfera za aerodrom. Let za Sijetl. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 8: ‘’It’s a wonderful day to save lives’’, najpoznatija je replika iz serije Grey’s Anatomy situiranu u Sijetlu a koja će nam poslužiti kao inspiracija za vedro raspoloženje tokom brojnih kišnih dana ovog grada države Vašington. Bez obzira na to da li ste ljubitelji pomenute serije vožnju trajektom sigurno nećete zanemariti, kao ni posetu The Space Needle osmatračnici. Simbol pacifičkog severozapada i ikona Sijetla, sagrađena povodom Svetskog vašara iz 1962. godine, je nekada najviša struktura na reci Misisipi a sagrađena da podnese vetrove od preko 89 metra u sekundi i izdrži zemljotrese od 9.1 stepeni Rihterove skale. Put do vrha po lepom vremenu traje čitavih 41 sekundu a pogled će vam zauvek ostati u sećanju. Dom prve Starbucks radnji i kompleksa Svetskog vašara. Fakultativno razgledanje grada: vožnja trajektom, The Space Needle, celodnevna poseta prostora nekadašnjeg Svetskog Vašara sa brojnim kioscima za hranu, muzika, zabava, druženje. Noćenje.
Dan 9: Fakultativno razgledanje grada: Seattle Art Museum, Pioneer Sqare, simfonija, obilazimo originalnu Starbucks prodavnicu koja je do dana današnjeg zadržala svoj originalni izgled. Pijemo popularnu kafu i lutamo po gradu upijajući atmosferu, ili – ukoliko pada kiša – obilazimo lokalne barove i restorane. Noćenje.
Dan 10: Napuštanje smeštaja. Transfer do aerodroma i let za Džuno. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme za upoznavanje glavnog grada Aljaske, i jedinog glavnog grada kome je nemoguće prići kopnenim putem. Noćenje.
Dan 11: Fakultativno razgledanje grada. Iznajmljujemo bicikle i idemo u obilazak grada. Obilazimo statuu Čarobnjaka iz Oza, Državni Muzej Aljaske i prodavnice u istorijskom delu grada gde saznajemo nešto više o samom poreklu starosedelaca i istoriji Aljaske. Fakultativni odlazak na Mendenhall glečer, koji se nalazi na samo 20 kilometara od centra grada. Fakultativni sea rafting, kajaking i treking po glečeru. Noćenje.
Dan 12: Fakultativni izlet: ukrcavamo se na žičaru i dižemo se na 550 metara od početke tačke u luci preko vibrantnih boja šuma do glavne tačke na planini Roberts sa koje se pruža neviđeni pogled na Džuno i Gastineau kanal. Žičara je jedna od prvih u SAD-u koja nudi najvertikalniju vožnju po svim standardima bezbednosti i efikastosti. Provodimo ceo dan uživajući u pogledu i razgledajući okolinu nacionalnog parka. Ručamo u lokalnom restoranu, uživamo u flori i fauni zalazećeg leta. Silazimo nazad u grad, slobodno vreme. Noćenje.
Dan 13: Napuštanje smeštaja u ranim jutarnjim časovima. Ukrcavanje na trajekt za Sitku. Razbuđujemo se na neverovatan način! Obavezno napunite termos nekim okrepljujućim pićem jer ćete ovaj put želeti da upamtite širom otvorenih očiju. Ipak, ovo celodnevno putovanje ima svojih čari. Kažu da je pomorski put Džuno-Sitka jedno dugo ali predivno iskustvo. Divimo se čistoći vode i svežini vazduha. Sjedinjujemo se sa vazduhom i vodom, upoznajemo ljude i činimo fotke za ceo život. Smeh i zabava na ovom svojevrsnom jedrenju po prirodnim rezervatima. Trajekt nam postaje vodič dok nam se misli roje o nepresušnoj mašti prirode. Nekadašnje rusko sedište Aljaske, danas mesto pravoslavne i domorodačke istorije. U popodnevnim časovima iskrcavanje i transfer do smeštaja. Slobodno vreme za razgledanje: obilazimo istorijsku katedralu Svetog Mihaila i kuću ruskih sveštenika; Sheldon Jakcson Muzej osnovan 1888. koji sadrži neverovatnu etnografsku zbirku domorodaca Aljaske. Tražimo poznate Totem Poles i posmatramo orlove u rehabilitacionom centru za predatore. Slušamo drevne mitove i legende dok obilazimo nacionalni park i utonjujemo u san ophrvani snagom prirode koja nas okružuje. Noćenje.
Dan 14: Napuštanje smeštaja. Let za Ankoridž. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme za isprobavanje specijaliteta sa seveta i obilazak lokalnih barova. Noćenje.
Dan 15: Ankoridž, danas jedan od najvećih gradova Aljaske, 1940. godine je brojio samo 4000 stanovnika. Posredstvom hladnog rata i blizine Sovjetskog saveza, do 2010. godine broj stanovnika se više od 10 puta uvećao. Dana čak 44% stanovnika celokupne Aljaske žive u Ankoridžu. Poznat po kofeinu i kafićima ali i po svim svetskim standardima najukusnija voda na svetu! Godine 1964. pogađa ga najjači zemljotres ikada u Severnoj Americi, kao posledicu čitav jedan deo grada ne biva izgrađen već poput spomenika biva restauriran u vidu Parka Zemljotresa, rekreativnog dela grada u pomen poginulim žrtvama. Fakultativno razgledanje grada: Alaska Native Heritage Center gde istražujemo kulturnu istoriju Aljaske i upoznajemo se sa tipičim selima domorodaca; Učimo domorodački ples i tragamo za suvenirima i toplom odećom koju su Eskimi ručno sastavljali od podkrzna muflona! Fakultativni obilazak najveće baze za avione na vodi – Lake Hood i Muzej Avijacije. Fakultativni izlet u Eklutna Istorijski park gde ćemo imati priliku da vidimo rusku pravoslavnu crkvu Svetog Nikole, sagrađenu 1830. godine. Noćenje.
Dan 16: Fakultativni izlet za posmatranje medveda u malim grupama u Nacionalnom parku jezera Klark, na mestu koje je poslužilo kao inspiracija za snimanje filma Bears. Povratak u smeštaj. Noćenje.
Dan 17: Fakultativni izlet u Kenai Fjords Nacionalni Park. Celodnevni izlet u nacionalnom parku oblikovanog glečerima i živahnim podzemnim svetom. Posmatraćemo neverovanu koncentraciju morskog života izbliza: morske vidre, pufine, morževe, različite vrste galebova, orke, foke... Možda prisustvujemo slamanju glečera, usput posećujemo grad Kenai i svedočimo delu istorije starosedelaca Aljaske, Ruse i anftne industrije. Posetićemo i rusku pravoslavnu crkvu Uzdizanja Presvete Device Marije koja predstavlja najstariju rusku pravoslavnu crkvu na Aljasci i nalazi se pod zaštitom kao nacionalno istorijsko dobro. Povratak u smeštaj. Slobodno vreme za ispitivanje noćnog života Aljaske. Noćenje.
Dan 18: Napuštanje Smeštaja. Slobodno vreme do leta za Sijetl. Transfer do smeštaja. Noćenje.
Dan 19: Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do leta za Beograd. Let za Beograd sa presedanjima.
Dan 20: Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Opis smeštajnih objekata:
- Hostel je smeštajni kapacitet namenjen pre svega mladim ljudima, i svima onima kojima komfor nije na prvom mestu. Gostima je na raspolaganju loker, recepcija, kuhinja. Usluga je na bazi noćenja u dvokrevetnim sobama.

Polazak:
- 08.05.2018.
- U retkim slučajevima moguće je pomeranje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Cena i uslovi plaćanja:
- Promo cena - 2550 eur
- Regularna cena - 2650 eur
- Promo cena važi za prijave do 3 meseca pred put. Nakon tog datuma važi regularna cena aranžmana.

Aranžman obuhvata:
- Avio prevoz sa svim taksama na relaciji Beograd – Čikago, Čikago – Sijetl, Sijetl – Juneau, Sitka – Anchorage, Anchorage – Sijetl, Sijetl – Beograd
- Sve transfere prema planu i programu puta
- Trajekt na relaciji Juneu – Sitka
- Smeštaj prema planu i programu puta u hostelima 1/2
- Kompletnu organizaciju i vođenje puta

Aranžman ne obuhvata:
- Troškove vađenja vize za SAD
- Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete i kulturno istorijske spomenike
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji nakasnije do 5 dana pred put)
- Individualne troškove za vreme putovanja

Uslovi plaćanja:
Prilikom prijavljivanja plaća se 200 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, 600€ se plaća nakon dobijanja vize za Ameriku, 400€ u evrima se plaća inopartneru na samom putovanju, a ostatak sume plaća se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, najkasnije 6 nedelja pred put. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

Prijavljivanje:
- Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen.
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom.
- Prijava je validna jedino uz uplatu avansa.
- Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mesec dana pred put.
- Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
- Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

Napomene:
Opšte napomene:
- Organizator putovanja je Jungle Travel sa licencom OTP 266/2010.
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
- Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja Jungle Travel-a.
- Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise
- U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
- Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
- Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
- U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
- Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
- Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana
- Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
- Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
- Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
- Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti uslovi putovanja uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:
- Organizator putovanja, Jungle Travel, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje. zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
- Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
- U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
- Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
- Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
- Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
- Fakultativne izlete često vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
- Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.

Napomene u vezi sa vizama:
- Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
- Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
- Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
- Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
- Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
- U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Jungle Tribe

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • Aranžmani za Evropu:
  +381 11 240 0213
  Daleke destinacije:
  +381 11 407 6257
  Fax:
  +381 11 386 3841
 • Adresa:
 • Gospodar Jevremova 49, Beograd

  Poslovnice:
  Bulevar Oslobođenja 66, lokal 8, Novi Sad
  tel: +381 21 30 16 689
 • Website:
 • www.jungletribe.com

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike