Nova godina 2018. - Moskva, 5 dana/4 noći, avionom

Nova godina 2018. - Moskva, 5 dana/4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Moskva, 5 dana/4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Moskva, 5 dana/4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Moskva, 5 dana/4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Moskva, 5 dana/4 noći, avionom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+1po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Novogodišnje putovanje u Moskvu

Avio aranžman 5 dana / 4 noći - garantovani polazak

Termin:
31.12.2017. - 04.01.2018.
Program putovanja:
1. dan 31.12.: Beograd - Moskva

Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”, u 04:30h. Let avio kompanije Air Serbia za Moskvu u 06:15 (let JU 650). Dolazak na moskovski aerodrom Šeremetjevo u 11:05h. Sa aerodroma panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet "Lomonosov", Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme.
Uveče odlazak na Crveni trg (sa vodičem, metroom), na kome se tradicionalno, uz veličanstven vatromet, dočekuje Nova godina. Noćenje.
2.dan 01.01.: Moskva
Doručak. Fakultativni program: Sergijev Posad (bivsi Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Obilazak Moskovskog metroa u večernjim satima (fakultativno), posebno nekih od najlepših metro stanica, nalik na muzeje (mozaici, skulpture). Noćenje.
3.dan 02.01.: Moskva
Doručak. Fakultativni programi: Kremlj, najstariji deo i istorijski centar Moskve, neponovljiv po lepoti arhitekturno-umetnički kompleks. Obilazak teritorije, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Ogromne istorijske i umetničke dragocenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata (riznica carske Rusije), koji se nalazi pod zaštitom Uneska. Slobodno vreme. Večernja Moskva sa reke - vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa reke na noćnu Moskvu, koja važi za jedan od najosvetljenijih gradova na svetu. Noćenje.
4.dan 03.01.: Moskva
Doručak. Fakultativni program: Poseta muzeju Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i pretstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Muzej je, posle renoviranja, nedavno otvoren povodom obeležavanja jubilarne godišnjice, 200 godina od Borodinske bitke. Obilazak Tretjakovske galerije, najbogatiji muzej sa radovima ruskih umetnika. U umetničkoj zbirci galerije najbolje se može sagledati istorija ruske umetnosti, od čuvenih ikona Andreja Rubljova do danas. Slobodno vreme. Noćenje.
5.dan 04.01.: Moskva - Beograd
Doručak. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma Šeremetjevo u 18:45h. Let aviokompanije Air Serbia za Beograd u 22:40h (let JU 655). Dolazak u Beograd u 23:40h. Kraj usluga.

Cena: 465€ po osobi

Cena aranžmana obuhvata:
- avio prevoz na relaciji Beograd – Moskva – Beograd (aviokompanija Air Serbia):
- smeštaj u Moskvi - Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center 4*, u dvokrevetnim sobama, sa doručkom;
- transfere prema programu;
- turistički program: panoramsko razgledanje Moskve
- usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča; troškove organizacije aranžmana.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju (cca 92 €, podložno je promeni);
- fakultativni program;
- individualne troškove.
- Međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana.

Popusti i doplate:
- Cena za decu 2-12 godina sa dvoje odraslih (dopunski ležaj*) 420 €
- Doplata za jednokrevetnu sobu 95 €
- Za treću odraslu osobu cena je ista kao za mesto u dvokrevetnoj sobi. Dopunski lezaji su nestandardni i nepogodni za osobe krupnije građe

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
Gotovinski:
- Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja.
Na rate:
- Uplata avansa od 50% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima;
- Uplata avansa od 50% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, AMEX) na 6 rata bez kamate i Diners karticama na 3 rate bez kamate;
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Fakultativni izleti, cene su izražene po osobi:
- obilazak Moskovskog metroa - 10 eur
- Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata - 55 eur
- Sergijev pasad (bivši Zagorsk) - 40 eur
- Krstarenje rekom Moskvom - 35 eur
- Panorama Borodinske bitke - 25 eur
- Tretjakovska galerija - 30 eur

- U sve cene uračunato je: vodič, autobus, ulaznice
- Prijavljivanje i placanje izleta Kremlj i Oružana palata obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mesta nije moguće!
- Realizacija i cene fakultativnog programa su garantovani, nezavisno od broja prijavljenih putnika.
- Izuzetak su izleti u Sergijev Posad i Puškin (Carsko selo), sa minimalnim brojem od 10 učesnika za realizaciju.
- Za Kremlj i Oružanu palatu, za broj prijavljenih putnika ispod 15, odlazak će biti organizovan javnim prevozom, metroom.

Opisi hotela:
Moskva: Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center 4* www.hotel-vega.ru
Hotel je u sastavu nekadasnjeg kompleksa hotela Izmailovo, danas u sklopu lanca hotela Best Western. Metro stanica je na 70-80m od hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, trzni centar, kao i velika pijaca suvenira. Sama voznja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pesacenjem bukvalno 25 min), sto je vazno za slobodno vreme. U ovom hotelu sve vise odsedaju nasi poslovni ljudi, jer je cena povoljna, a uslovi odlicni, 2012. godine hotel je potpuno renoviran. Doručak švedski sto.

Napomene:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje: Putnicim se preporučuje da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača UNIQA .
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
- Za putovanje u inostranstvo putnik treba da poseduje važeći pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci od dana završetka putovanja. Putnik je lično odgovoran za ispravnost i važenje svog pasoša.
- Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2017 od 25.01.2017. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300055359 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava