Bukurešt - Peleš, Bran i Brašov

Bukurešt - Peleš, Bran i Brašov
Bukurešt - Peleš, Bran i Brašov
Bukurešt - Peleš, Bran i Brašov
Bukurešt - Peleš, Bran i Brašov
Bukurešt - Peleš, Bran i Brašov
Bukurešt - Peleš, Bran i Brašov
Bukurešt - Peleš, Bran i Brašov
Bukurešt - Peleš, Bran i Brašov
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+1po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Bukurešt - Peleš, Bran i Brašov
4/5 dana, autobusom, minimum 45 putnika

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba, broj mesta je ograničen).

Termini:
- 14.02.-18.02.2018.
- 07.03.-11.03.2018.
- 05.04.-09.04.2018.
- 27.04.-01.05.2018.
Program putovanja:
1. dan Niš - Đerdap * (Novi Sad - Beograd - Đerdap)

Polazak iz Niša u 18,00 h sa parkinga Lukoilove pumpe kod TC „Tempo“. Direktna vožnja pored Zaječara, Negotina i Kladova do graničnog prelaza Đerdap. Usputna zadržavanja radi preuzimanja putnika iz navedenih gradova, prema potrebi i na graničnom prelazu. (Polazak/transfer iz Novog Sada u 16,30 h sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja do Beograda. Polazak iz Beograda sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe u 18,30 h). Direktna vožnja pored Smedereva i Vel. Gradišta do graničnog prelaza Đerdap.
2. dan Đerdap - Bran - Brašov - Sinaja
Nastavak puta pored Turnu Severina i Krajove. Zadržavanja prema potrebi. Dolazak u Bran u jutarnjim satima. Obilazak dvorca Bran podignutog 1377. god. Prema predanju, u njemu je 1462. bio zatočen grof Drakula... Fakultativni ulazak u dvorac. Odlazak do Brašova. Panoramska šetnja istorijskim centrom grada: Gradska većnica, Crna crkva... Slobodno za individualna razgledanja grada. Nastavak puta za Sinaju. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan Sinaja - Peleš - Bukurešt
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativa: Obilazak manastira Sinaja iz XVII veka i zamka PELEŠ, letnje rezidencije rumunskih kraljeva iz XIX veka. Polazak za Bukurešt. Dolazak u Bukurešt u po podnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Trijumfalna kapija, bulevar Kiselef duži od Šamzelizea, trgovi: Pobede, Romana, Univerzitatea, Ateneum, Kraljevska palata, Parlament, Patrijaršija... Smeštaj u hotel. Noćenje. Fakultativa: Večera u restoranu sa živim ili DJ muzičkim programom.
4. dan Bukurešt - Đerdap - Niš ili Bukurešt - Beograd - Novi Sad
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u centar Bukurešta. Slobodno za individualni obilazak do 13,00 h. Polazak za Srbiju. Usputni obilazak tržnog centra „Fashion House Outlet Center“. Nastavak puta. Direktna vožnja pored Piteštija, Krajove i Turnu Severina do graničnog prelaza Đerdap sa usputnim zadržavanjima prema potrebi i na graničnom prelazu. Po završetku graničnih formalnosti, nastavak puta za Niš (odnosno Beograd i Novi Sad). Dolazak u Niš oko ponoći. Prestanak aranžmanskih usluga.
5. dan Beograd - Novi Sad
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. (Nastavak puta/transfer za Novi Sad. Dolazak u jutarnjim satima). Prestanak aranžmanskih usluga.

Cena obuhvata:
- prevoz visokopodnim turističkim solo ili spratnim autobusom sa A/C, audio, video... uređajima,
- smeštaj u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni) na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto u skladu sa normativima zemlje) jedno u hotelu tipa Ibis Nord 3* ili odgvarajućem u širem centru Bukurešta i jedno u hotelu tipa Caraiman 3* ili odgovarajućem u Sinaji, Predealu ili Brašovu, doručak - švedski sto,
- lokalnog vodiča u Bukureštu prema programu,
- troškove organizacije,
- licenciranog pratioca grupe.

Cena ne obuhvata:
- Polisu međunarodnog putnog i zdravstevnog osiguranja. Paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Sava osiguranje. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.
- Fakultativne sadržaje programa.
- Individualne posete, ulaznice, karte za gradski prevoz.
- Doplatu za polaske iz: Vranja i Leskovca u iznosu od 20 EUR po osobi – Potreban minimum od 20 osoba po destinaciji

Doplate:
- doplata za jednokrevetnu sobu: 40 € za obe noći (dinarski, rezervacija prilikom privljivanja za aranžman).

Cene fakultativnih izleta po osobi:
- cena fakultativnih obilazaka za: dvorac Bran, zamak Peleš (tura sa kustosem i prevodiocem na srpski jezik), manastir Sinaju u iznosu 20 eur po osobi za komplet ulaznica, odnosno za dvorac Bran 9 eur po osobi; manastir Sinaju 2 eur po osobi, dvorac Peleš 9 eur po osobi. Cena fakultativne večere iznosi 25 eur po osobi, obuhvata večeru sa menijem: salata, glavno jelo, desert, hleb, mineralnu negaziranu vodu 0,5l I vino 0,2l, živi ili DJ muzički program, autobuski prevoz od hotela do restorana i nazad.

Opis i lokacija hotela:
- Hotel Caraiman 3*: www.palacesinaia.ro/caraiman, Bulevardul Carol I, nr. 4, Sinaia, Județul Prahova, 106100 ili odgovarajući u Sinaji, Predealu ili Brašovu
Raspolaže dvo i trokrevetnim sobama, doručak u restoranu hotela - švedski sto. Sve sobe su opremljene tepisima, kablovskom televizijom i sopstvenim kupatilom sa tušem. Besplatni toaletni pribor je takođe na raspolaganju. Neke od soba imaju panoramski pogled na park Dimitrie Ghica, koji je upravo preko Caraimana. Restoran u tipičnom rumunskom stilu služi tradicionalna jela. Gosti mogu uživati sunčanoj terasi ili koristiti besplatni internet u holu. Manastir Sinaja udaljen je samo 1 km od Caraimana. Dok je dvorac Peles udaljen 1,8 km
- Hotel Ibis Nord 3* ili odgovarajući - u širem centru Bukurešta, cca 20 min od najužeg centra grada.
Raspolaže dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni), TV aparatima, telefonima, kupatilima sa TWC. Doručak u restoranu hotela - švedski sto. Hotel Ibis Gara de Nord u ponudi ima udobne sobe. Smešten je na odličnoj lokaciji, na samo 200 metara od Severne železničke stanice i na 2 km od centra Bukurešta. Ponuda hotela obuhvata bežični internet. Sve sobe sadrže klima-uređaj, mini-bar, LCD TV i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Francuska i rumunska jela možete probati u restoranu L'Estaminet od 12,00 do 14,30 i od 19,00 do 22,30. Takođe možete uživati u sezonskim, regionalnim i tematskim specijalitetima. Veliki izbor užina, deserta, osvežavajućih pića i toplih napitaka služi se u hotelskom baru, koji radi 24 sata dnevno. Tokom leta možete se opustiti na otvorenoj terasi hotela Ibis Gara de Nord.

Način plaćanja
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa ili Societe Generale-Masterata (6 rata). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja):

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:
- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Ostale napomene:
- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.
- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax fre).
- Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
- Organizator putovanja je u sistemu YUTA garancija putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2017 od 25.01.2017.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300055268 Od 25.01.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “Euroturs Nis” doo, licenca OTP br. 49/2016
- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Euroturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 18 24 82 64
  +381 18 24 92 55
  +381 18 52 12 00
  +381 18 25 78 55
 • Adresa:
 • Cara Dusana 94, Niš

  Ogranak Euroturs Beograd
  Avalska 2
  +381 11 32 85 001
  +381 11 32 85 002
  +381 11 32 85 006

  Ogranak Euroturs Novi Sad
  Vase Pelagića 11
  +381 21 38 25 025
  +381 21 38 25 026

  Ogranak Euroturs Vranje
  Kneza Miloša 20
  +381 17 40 58 98
  +381 17 40 58 99
 • Website:
 • www.euroturs.rs

Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%