Uskrs 2018. - Moskva - 5 dana / 4 noćenja - avionom

Uskrs 2018. - Moskva - 5 dana / 4 noćenja - avionom
Uskrs 2018. - Moskva - 5 dana / 4 noćenja - avionom
Uskrs 2018. - Moskva - 5 dana / 4 noćenja - avionom
Uskrs 2018. - Moskva - 5 dana / 4 noćenja - avionom
Uskrs 2018. - Moskva - 5 dana / 4 noćenja - avionom
Uskrs 2018. - Moskva - 5 dana / 4 noćenja - avionom
Uskrs 2018. - Moskva - 5 dana / 4 noćenja - avionom
Uskrs 2018. - Moskva - 5 dana / 4 noćenja - avionom
Uskrs 2018. - Moskva - 5 dana 4 noćenja - avionom

Polazak: 06. april 2018.

Paket aranžman: prevoz + transfer + smeštaj + razgledanje
Obilazak moskovskog metroa uključen u cenu
Cena paket aranžmana je u eur po osobi

Troškovi rezervacije 300, 00 din.
Moskva je glavni i najnaseljeniji grad Rusije. To je jedan od glavnih ekonomskih, kulturnih, finansijskih i obrazovnih centara u svetu. Smeštena je na obalama reke Moskve koja teče dužinom od oko 500 km kroz istočnoevropske nizije u središnjoj Rusiji. Moskva je grad bogate istorije koji je decenijama bio uspavan za vreme komunističke sovjetske diktature. Danas užurbano hvata korak za ostalim evropskim metropolama, ali pritom, sa svojim Kremljom, crkvom Svetog Vasilija, i nekim od najboljih svetskih muzeja, ne zaboravlja svoju zaostavštinu.

Program putovanja:

1.Dan (06.04.2018.): Beograd-Moskva
Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera broj 703, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Moskvu letom JU 650 oko 06.35h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje u Moskvu (po lokalnom vremenu) oko 10.15h (prema objavljenom letu avio kompanije). Panoramsko razgledanje grada autobusom (bez ulaska u objekte): centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i univerzitet „Lomonosov“, Poklonaja gora...i dr...Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Nodenje.
2. Dan (07.04.2018.): Moskva
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni program: izlet u Sergijev Posad (bivši Zagorsk, udaljen od Moskve oko 70 km) centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, jedan od najvedih i najstarijih ruskih manastirskih kompleksa, ranija rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera stare arhitekture i umetnosti. Povratak u Moskvu i mogudnost večernjeg obilaska moskovskog metroa u pratnji vodiča, nekih od najlepših stanica, bogato dekorisanih skulpturama, mozaicima, mermernim stubovima, pozladenim ornamentima...nalik muzejima. Slobodno vreme. Nodenje.
3. Dan (08.04.2018.): Moskva
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni program: poseta dvorcu Šeremetjevih. Slobodno vreme, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet Krstarenje rekom Moskvom, brodom restoranom “Radisson”. Slobodno vreme. Nodenje.
4. Dan (09.04.2018.): Moskva
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni program: Kremlj, najstariji deo Moskve, arhitektonsko-umetnički kompleks nenadmašne lepote. Obilazak kompleksa, Teritorije Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Nodenje.
5. Dan (10.04.2018.): Moskva-Beograd
Doručak. Fakutativni program: obilazak Tretjakovske galerije. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Napuštanje soba najkasnije do 12.00h. Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Predviđeno poletanje za Beograd letom Let JU 655 predviđeno oko 21.35h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje u Beograd (po lokalnom vremenu) oko 23.25h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

Aranžman obuhvata:
- Avio prevoz redovnom linijom avio kompanije Air Serbia na relaciji Beograd - Moskva - Beograd, transfere (autobusom ili mini busom u zavisnosti od veličine grupe) prema programu,
- smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomodnim ležajem na bazi 4 nodenja sa doručkom u hotelu 3* u Moskvi, obilaske i razgledanje prema programu.
Asistenciju lokalnog predstavnika INO partnera na srpskom jeziku za vreme boravka na destinaciji i troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- Sve avio takse trenutno oko 39, 08 € (4.48€ LG, 0.98€ RF, 16.72€ RS, 0.22€ RS, 8.34€ RI, 8.34 € RI) i YQ taksu koja trenutno iznosi 60, 00 € (Aviokompanijska doplata za gorivo zbog poskupljenja goriva. Visina iznosa doplate za gorivo zaviside od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu i ne podleže refundaciji) - koje se pladaju u agenciji uz aranžman, koje ne pladaju deca od 0 - 2 godine, najkasnije 10 dana pred put (pladaju se u dinarskoj protivvrednosti - taxe su podložne promenama) - ukupan iznos za sve avio takse trenutno iznosi 99, 08 €;
- međunardno putno osiguranje,
- troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta, inostranom agencijom,
- individualne troškove, ekstra hotelske troškove...

Fakultativni program:
- Kremlj (2 crkve, Oružana palata i teritorija) - 55 EUR (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničen broja mesta, na licu mesta nije mogude)
- Sergijev posad (bivši Zagorsk) 40 EUR
- Dvorac Šeremetjevih 25 EUR
- Krstarenje rekom Moskovom: u trajanju od 1, 5h 25 EUR ili u trajanju 2, 5h 35 EUR
- Obilazak moskovskog metroa 10 EUR - uključeno u program
- Tretjakovska galerija 30 EUR
U cenu fakulativnih izleta je uključeno: ulaznice, prevoz autobusom i usluge vodiča. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom (umesto autobusom, fakulativni izleti de biti realizovani javnim prevozom). Izvršilac usluga i pomodi turistima u mestu odredišta je inopartner. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

Popusti i doplata:
- za jednokrevetnu sobu iznosi 130 eur i radi se isključivo na upit. Deca od 2 do 11.99 godina ne ostvaruju popust. Maksimum 1 dete po sobi. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važedem cenovniku. Objavljene cene važe za građane Srbije, a za putnike koji poseduju pasoše drugih država, ove cene ne mogu biti garantovane

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Banke Intesa za efektivu, na dan uplate.

Način plaćanja:
Prilikom rezervacije plada se 120 € po osobi (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate), a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 25 dana pre početka aranžmana ili u 6 jednakih mesečnih rata prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate. U slučaju značajnih poremedaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

Opisi hotela:
Sherston Hotel 3* www.sherston.ru/english/otel/
Hotel Sherston se nalazi na 2 minuta vožnje od MCK stanice Okružnaja. Smešten je na pešačkoj udaljenosti od Botaničke bašte u Moskvi и 15 minuta hoda od stanice metroa Vladikino. Ispred hotela se nalazi autobuska stanica. Stanica metroa Petrovsko-Razumovskaja udaljena je 10 minuta hoda, a Sveruski izložbeni centar nalazi se na 5 minuta vožnje. Do Bulevara Cvetnoj stiže se za 25 minuta vožnje. Marfino je odličan izbor za putnike koje zanimaju parkovi, muzeji i razgledanje. Dostupan je i besplatan bežični internet. Sobe u hotelu Sherston imaju TV sa kablovskim kanalima i radni sto. Hotel Sherston takođe poseduje bankomat, menjačnicu i kozmetički salon. Gosti mogu uz doplatu koristiti hotelsku perionicu veša. Usluga: Nodenje sa doručkom. Doručak na bazi švedskog stola.

Osiguranje:
Mogudnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja (grupna polisa) u agenciji u iznosu od 560, 00 din po osobi sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za državljane Republike Srbije i strane državljani sa prebivalištem u Srbiji, bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja, Milutina Milankovica 134, Beograd - osnovno osiguravajude pokride (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju ved prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomod Uniqa osiguranja. Putno osiguranje se preporučuje za putovanje u inostranstvo, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju zemlje u koju putuju.

Prtljag:
Dozvoljena težina prtljaga 20kg po osobi (INF 10 kg), a ručnog prtljaga 8 kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno napladuje (prema pravilima i tarifama koje odredjuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).

Korisne informacije:
Lokalno vreme: Rusija ima 9 vremenskih zona, a Moskva se nalazi u istoj zoni kao Sankt Petersburg. GMT + 3 i za Moskvu i za Sankt Petersburg.
Novac: Ruska valuta je rublja, trenutna vrednost je oko 1 EUR = 71, 00 RUB, oko 1 USD = 58, 59 RUB. Valuta nije preterano stabilna. U Rusiji se plada isključivo u lokalnoj valuti.
Voda za piće: Kvalitet vode varira u Rusiji. Preporučljivo je da pijete samo flaširanu vodu.
Struja: Struja širom Rusije je 220 volti / 50 Hz. Utikači su sa dve tanke igle evropskog standarda.
Klima: U Moskvi vlada vlažna kontinentalna klima sa toplim i vlažnim letima i jako dugim i oštrim zimama. Tokom letnjih meseci temperatura se krede oko 23 stepena. Mogudi su naleti toplog talasa kada temperatura može dostidi i 30 stepeni. Prosečna temperatura tokom zime je oko -10 stepeni, ali može biti i “toplih” perioda kada je temperatura 0 stepeni.

Važna napomena:
- U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 14.00 časova i napuštaju se do 10.00 časova poslednjeg dana boravka u hotelu. Svako korišdenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 12.00h iziskuje dodatna pladanja direktno na recepciji hotela. Jedan hotelski dan/nod kao i usluge u istom, svuda u svetu računaju se od 14.00h datuma početka putovanja do 10.00h slededeg dana aranžmana, bez obzira kada (a u zavisnosti od ugovorene satnice leta i eventualnih zakašnjenja, na koje agencija ne može uticati) gost uđe u hotel. Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pida u i iz hotelskih objekata.
- Organizator putovanja nije ovlašden i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava, naročito dečijih.
- Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Navedeno vreme poletanja i sletanja je informativnog karaktera, a zavisi od raspoloživosti i dozvola avio flote, i bide tačno poznato 24 sata pred put. -
Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomod, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, bide dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeda na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
- Postoji mogudnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomodni ležajevi u gotovo svim hotelima u Rusiji su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
- U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogudnost imate u vidu.
- U slučaju promena cena goriva i cena dobijenih od strane hotelijera, u odnosu na dan izlaska programa - cena aranžmana je podložna promeni i pre isteka datuma važenja cenovnika. Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, smatra se se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza, prema tački 11 Opštih uslova putovanja agencije Organizatora.
- U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajudi subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžmana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
- Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predviđene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogudnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga.
- Ukoliko između putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane. Organizator putovanja može zahtevati povedanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, promene u tarifama prevoznika ili drugim slučajevima koji utiču na cenu putovanja. Za povedanje cene do 10% cene aranžmana, nije potrebna posebna saglasnost putnika.

Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) ved je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Važno:
Mole se putnici da prilikom rezervacije, a najkasnije 10 dana pred putovanje dostave tačna imena i prezimena onako kako je napisano u pasošu (dostaviti fotokopiju prve strane pasoša). U suprotnom svaka promena posle navedong roka podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanije koju snose sami putnici! ! ! Molimo sve putnike da nam dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogudnosti da Vas o tačnom vremenu leta odn. sastanka putnika na šalteru broj 703 na aerodromu „Nikola Tesla, “ obavestimo i putem SMS-a 24h pred let! ! ! Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju 24h pred put! ! !

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Organizatora Za potvrdu o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju dan pred put! Aranžman je rađen na bazi minimum 15 putnika u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije

Mladost Turist


Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti