prethodna
Nova godina 2019. - Lisabon
Nova godina 2019. - Lisabon

Nova godina 2019. - Lisabon - 5 noćenja, avionom

Nova godina 2019. - Lisabon - 5 noćenja, avionom
Nova godina 2019. - Lisabon - 5 noćenja, avionom
Nova godina 2019. - Lisabon - 5 noćenja, avionom
Nova godina 2019. - Lisabon - 5 noćenja, avionom
Nova godina 2019. - Lisabon - 5 noćenja, avionom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi6 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Nova godina 2019. - Lisabon
5 noćenja - avionom

Cena po osobi za navedeni period u eurima

Termin putovanja: 29.12.2018. - 03.01.2019.
Lisabon, glavni grad Portugalije, nalazi se na ušću reke Težo u Atlantik. Grad su osnovali Feničani, nakon kojih dolaze Rimljani, u čije vreme vladavine se Lisabon razvija u važnu luku i centar trgovine, nakon Rimljana dolaze Mavari pod čijom se vlašću još više razvija. U XVII veku grad pogađa veliki zemljotres kada je poginulo između 60 000 i 90 000 ljudi. Ipak, nakon višegodišnje obnove, grad je uspeo da povrati stari sjaj i svoje mesto centra Portugala. Grad obiluje prelepim građevinama nastalim uglavnom u periodu nakon zemljotresa 1755. godine. Izdvajaju se Lisabonska katedrala koja je pod zaštitom UNESCO-a i predstavlja srce Lisabona i kula Belem, odakle je Vasco de Gama započeo svoja istraživanja. Svojom raskoši, šepurenjem bogatstvima kolonijalnog doba, moćnih kraljeva, brojnim muzejima, ovaj grad će zasigurno izmamiti vaše uzdahe divljenja.

Program putovanja:
1.dan/29.decembar Beograd - Frankfurt - Lisabon Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre leta za Frankfurt na liniji LH1407 u 13:35. Dolazak u Frankfurt u 15:35. Nastavak putovanja za Lisabon u 20:45 na liniji LH1172, dolazak u Lisabon u 22:45. Nakon sletanja transfer, smeštaj, noćenje.
2.dan/30.decembar Lisabon (panoramsko razgledanje grada) Doručak. Polazak na poludnevno panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Pombalov trg, Avenija Slobode, Trg Restauradores, Rosio, Kuća kljunova, Trg Komersio, Belem kula, Manastir Svetog Žeronima, Spomenik otkrićima… Slobodno posle podne. Preporučujemo odlazak u shopping centar Vasco Da Gama ili obilazak Okeanarijuma koji predstavlja jednu od poznatijih atrakcija grada. Okeanarium je otvoren 1998.godine povodom čuvene svetske izložbe EXPO, prilikom obilaska se može imaćete osećaj da šetate obalama Atlanstkog, Tihog, Severnog i Indijskog okeana. U večernjim časovima postoji mogućnost fakultativnog odlaska na veče Fado muzike. Cena izleta je 50€ po osobi, u cenu je uključena večera u restoranu, odlazak i povratak u individualnoj režiji. Noćenje.
3.dan/31.decembar Lisabon Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Uveče individualan doček Nove godine. Noćenje.
04.dan/01.januar Lisabon Doručak. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivosti.
05.dan/02.januar Lisabon (fakultativno Sintra, Kaškaiš, Eštoril) Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizoavanja fakultativnog izleta za Sintru, Kaškaiš i Eštoril. Šetnja gradićem koji je pod zaštitom UNESCO-a od 1995.god, obilazak Kraljevske palate, nastavak za Kaškaiš i Eštoril. Cena izleta je 60€ za minimum 15 prijavljenih. Povratak u hotel, noćenje.
06.dan/03.januar Lisabon - Frankfurt - Beograd Transfer na aerodrom u ranim jutarnjim satima. Let za Frankfurt na liniji LH1173 u 05:05, dolazak u Frankfurt u 09:10. Nastavak putovanja za Beograd na liniji LH1406 u 11:05, dolazak u Beograd u 12:50.

Cena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi - 515 eur
Cena aranžmana po osobi u jednokrevetnoj sobi - 699 eur
treća osoba - 439 eur
dete 2-11 god. - 254 eur

U cenu aražmana je uključeno:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Lisabon-Frankfurt-Beograd kompanijom Lufthansa
- Smeštaj u hotelu 4* na bazi 5 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama
- Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
- Poludnevno panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku
- Troškove organizacije putovanja

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Aerodromske takse 159€ na dan objavljivanja programa - plaćanje u agenciji u dinarima (cena je podložna promeni do 7 dana pre polaska)
- Gradska taksa 1€ dnevno po osobi, plaćanje na recepciji hotela
- Fakultativni izlete po programu
- Zdravstveno putno osiguranje

Uslovi plaćanja:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1.Uplata do polaska - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2.Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3.Plaćanje na rate - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 4 mesečne rate).
4.Uplata čekovima građana u više rata- uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5.Preko računa - uplata na račun Dream Land-a.
Online plaćanje karticama direktno na sajtu www.dreamland.travel

Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Opis hotela: Olissippo Marques de Sa 4*, Lisabon www.olissippohotels.com
Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom delu Lisabona, na 100 m udaljenosti od tržnog centra El Corte Ingles. U neposrednoj blizini je i muzej Gulbenkian i metro stanica. Sobe: Raspolaže sa 164 sobe raspoređene na 9 spratova. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), klima uređaj, telefon, SAT TV, sef, fen, mini bar i WIFI. Hotelski sadržaj: U sklopu hotela nalaze se restoran i bar i sala za sastanke.

Hotelski smeštaj:
U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
Pomoćni krevet: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

Osiguranje:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama UNIQA osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

Viza i putna dokumenta:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Napomena:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda, …) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane Minimalan broj putnika za realizaciju 20. Krajnji rok za obaveštavanje putnika za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja. Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja i YUTA-e su sastavni deo ovog programa. Organizator putovanja je turistička agencija.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja