Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom

Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
Nova godina 2018. - Biseri Bavarske - 6 dana / 4 noćenja - autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi6 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Biseri Bavarske

Obilasci: Vels - Pasau - Regensburg - Nirnberg - Bamberg Rothenburg Ob Der Tauber - Vircburg - Minhen

6 dana / 4 noćenja - autobusom

Termin putovanja: 29.12.2017. - 03.01.2018.

Dinarski deo aranžmana 1790, 00 RSD po rezervaciji
Nirnberg je drugi po veličini grad u Bavarskoj. To je grad bogate istorije. Prvi put se pominje u dokumentu cara Henrika III još 1050. godine. Ovde se nalazilo utvrđenje u kojem je često boravio car Svetog Rimskog Carstva. Zbog toga se smatra da je Nirnberg bio nezvanična prestonica Carstva. Još od srednjeg veka, Nirnberg je bio ogledalo nemačke istorije, impresivan, uzbudljiv i uvek između veličine i tragike. Svojevremeno ovde su cvetali trgovina i umetnost a retko gde se živelo tako dobro. Tako je ostalo do danas.

Program putovanja:
1.dan (29.12.2017.) Beograd - Linc/Vels (Okolina)
Sastanak putnika na wparkingu u bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) u 06:30h. Polazak autobusa u 07:00h. Vožnja teritorijom Srbije preko Novog Sada i dalje kroz Madjarsku i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak do Linca/Velsa, po dolasku u hotel u okolini ovih gradova. Noćenje.
2.dan (30.12.2017.) Linc/Vels (Okolina) - Pasau - Regensburg - Nirnberg
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i nastavak puta za Pasau. Pasau je grad koji se nalazi na ušću tri reke - Dunav, Ilc i In. Šetnja starim gradskim jezgrom sa romantičnim ulicama i katedralom Sv.Stefana. Nastavak puta ka Regensburgu koji se smatra najlepšim i najočuvanijim srednjevekovnim gradom Nemačke, koji se nalazi na rekama Regen i Dunav. Šetnja starim gradskim jezgrom: katedrala Sv. Petra u kojoj se nalazi sedište biskupije osnovane još 739. godine, kameni most iz XII veka, Rathaus, rimska vrata Porta Praetoria, dvorac Turns und Taxisi, pivnica Kneitinger iz 1530. godine... Slobodno vreme. Nastavak puta ka Nirnbergu. Po dolasku smeštaj u hotelu. Noćenje.
3.dan (31.12.2017.) Nirnberg - Bamberg - Nirnberg
Doručak. Nakon doručka odlazak na razgledanje drugog po veličini grada u Bavarskoj, nakon Minhena. Grad Direra, grad medenjaka, poznat po cvetanju nemačkog humanizma i renesanse u XV i XVI veku kada su u njemu živeli i radili Direr, Kopernik... Šetnja starim gradskim jezgrom: zidine tvrđave Kaiserburg, kuća Albrehta Direra, crkva Sv.Lovre, crkva Sv.Sebalda, glavni gradski trg sa fontanom. Slobodno vreme za uživanje u šarmantnom gradu ili fakultativni izlet do Bamberga, jednog od najočuvanijih starih gradova Bavarske. Obilazak „nemačkog Rima“, koji je izgrađen na sedam brežuljaka i koji se od 2005. godine nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Povratak u Nirnberg. Individualni doček Nove godine. Noćenje.
4.dan (01.01.2018.) Nirnberg - Rothenburg Ob Der Tauber - Virzburg - Nirnberg
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Rothenburg i Virzburg, gradićima koji su delovi „nemačke Romantične ulice“. Po dolasku u Rothenburg razgledanje grada: gradska vrata, nemački muzej Božića, glavni trg, gradska većnica, srednjevekovni tornjevi i zidine, kućice sa drvenim gredama kao iz priča o Ivici i Marici, simpatične prodavnice nakita i ukrasa. Slobodno vreme. Nastavak puta ka Virzburgu. Šetnja kroz grad na Majni u kome je 742. godine osnovana biskupija, dok je romantična katedrala jedna od najstarijih u Nemačkoj, Virzburška rezidencija iz 1720. godine, palata biskupa elektora danas pod zaštitom UNESCO-a, stari most na Majni, tvrđava Marinberg iz XIII veka. Slobodno vreme za šetnju. Povratak u Nirnberg. Noćenje.
5.dan (02.01.2018.) Nirnberg - Minhen...
Doručak. Polazak za Minhen, glavni grad pokrajine Bavarska. Po dolasku panoramsko razgledanje grada: dvorac Nimfenburg, letnja rezidencija Vitelsbahovih, rezidencija Maksimilianeum, Nacionalna opera i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, Marienplatz, pijaca Viktualienmarkt. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja teritorijom Nemačke, Austrije, Mađarske i Srbije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. 6.dan (03.01.2018.)...BEOGRAD Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

U cenu putovanja je uračunato:
- Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji,
- smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom (doručak- švedski sto) u hotelima sa 3* u standardnim
- dvokrevetnim sobama (1 noćenje u regiji Linca ili Velsa, 3 noćenja u Nirnbergu),
- razgledanje gradova prema programu sa vodičem,
- troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
- Dinarski deo aranžmana 1790, 00 RSD po rezervaciji,
- fakultativni izleti,
- ulaznice za dvorce, muzeje i galerije,
- lokalite navedene u programu,
- međunarodno putno osiguranje i individualni troškovi.

Faklutativni izleti:
- Bamberg- 20€
- Rotenburg i Virzburg- 25€
Za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika.

Doplate:
Doplata za 1/1 sobu - 100 eur

Načini plaćanja:
- Cena putovanja po osobi u evrima
- Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa
bankom).

Opis hotela:
Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnim iste kategorije:
Linc/Wels (okolina): Amedia Express Sattledt 3*, plazahotels.de/hotels/oesterreich/sattledt.html
Nirnberg: Hotel Acom Nürnberg 3*, www.acomhotels.de/de/nuernberg/
Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran. Sve sobe imaju TV, telefon, kupatilo. Ime hotela biće poznato deset dana pred polazak na putovanje.

Kontiki Travel & Service zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

Opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40).
- Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 40 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
- Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 25. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
- Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).đ
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail:garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Kon Tiki Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 20 98 000
  Avio karte:
  +381 11 20 98 029
  +381 11 20 98 074
 • Adresa:
 • Beogradska 71 , Beograd

  Poslovnice:
  Sremska 2, Beograd
  Tel: +381 11 20 98 000
  Fax: +381 11 33 45 857
  Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
  tel: +381 11 20 98 000
  Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 do 15:00 h

  Grčkoškolska 10, Novi Sad
  +381 21 421 457, 421 458
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 - 15:00 h

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  +381 34 335 925, 335 544
  Avio karte: +381 62 272 687
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h
 • Website:
 • www.kontiki.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude