sledeća
Nova godina 2019. - Berlin
Nova godina 2019. - Berlin

Berlin - novembar 2018.

Berlin - novembar 2018.
Berlin - novembar 2018.
Berlin - novembar 2018.
Berlin - novembar 2018.
Berlin - novembar 2018.
Berlin - novembar 2018.
Berlin - novembar 2018.
Berlin - novembar 2018.
Berlin novembar - Godišnjica rušenja Berlinskog zida
Najpovoljnija ponuda za Berlin
7 dana, bus+hostel u samom centru grada od 119eur

First Minute do 06.10.2018.
Cena: 129eur
Cena za studente, grupe preko petoro putnika i isplate u celosti: 119eur

Regularna cena nakon 06.10.2018.
Cena 139eur
Cena za studente, grupe preko petoro putnika i isplate u celosti: 129eur

Period putovanja: 05.11-11.11.2018.
Berlin je najveći i glavni grad Nemačke. Smešten je na rekama Špreji i Hafel na severoistoku Nemačke. Najveći utisak koji se stekne prilikom posete Berlinu je veliki diskontinuitet, koji reflektuje komplikovanu istoriju Nemačke u XX veku. Nekadašnja granica Istočne i Zapadne Evrope, danas veliki liberalni kulturni megalopolis u kome je prosek godina stanovnika 35. Od 1949. do 1990. Berlin je bio podeljen na Istočni Berlin i Zapadni Berlin, a danas je jedna od tri države u Nemačkoj koja je ujedno i grad.

Plan i program putovanja:
Dan 1 (05.11.2018): Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuća cveća) u 16:00h. Nezaboravno putovanje je počelo! Upoznavanje, druženje, smeh, muzika... Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku i Češku sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 2 (06.11.2018): Dolazak u Berlin u popodnevnim časovima. Slobodno vreme do čekiranje u sobe. Popodnevni fakultativni obilazak grada: Aleksandarplac, TV toranj, Mite, Ostrvo muzeja, Berliner Dom, Bulevar po lipama - “Unter den Linden”, Brandenburška kapija. Uveče izlazimo u provod u neki od mnogobrojnih berlinskih klubova. Noćenje.
Dan 3 (07.11.2018): Doručak. Fakultativni izlet Berlin City Tour, upoznavanje celog grada autobusom. Obilazimo “Galeriju istočne strane” – ostatak Berlinskog zida i čuvene grafite, prepoznatljivi simbol Berlina, most Oberbaum, Glavnu železničku stanicu, čuveni parlament Reichstag, Tiergarten, Siegessäule, Kaiser Wilhelm crkvu, šoping ulicu Ku'damm, Potsdamerplac, spomenik Holokausta, “Check-point-Charlie”… Slobodno vreme za uživanje u fascinantnom gradu. Uveče idemo na reprizu noćnog provoda. Noćenje.
Dan 4 (08.11.2018): Fakultativni izlet u Lajpcig, najveći grad Saksonije. Obilazimo: Crkvu sv. Nikole, staru gradsku većnicu, gradski muzej, crkvu sv. Tomasa…Slobodno vreme za degustaciju saksonskih kulinarskih specijaliteta I kupovinu suvenira. Povratak u Berlin. Uveče izlazimo u neki od klubova. Noćenje.
Dan 5 (09.11.2018): Doručak. Slobodan dan. Dan kada je 1989.godine prvi put nakon izgradnje Zida, omogućeno slobodno kretanje ljudi iz Istočne u Zapadnu Nemačku. Neverovatne priče o simbolu Hladnog rata, životu u dve odvojene države koje sada čine najveću ekonomsku silu Evrope. Preporučujemo posetu muzeju Pergamon, vidikovac Televizijskog tornja, istraživanje četvrti gde je nekad bio Hitlerov bunker, Akvarijumu, a za pauzu odmaranje uz kafu u Hackescher Hofe dvorištancetu ili možda točeno pivo u The Pub. Dan za uživanje u stilu Berlinaca. Noćenje.
Dan 6 (10.11.2018): Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje soba. Stvari stavljamo u bus, a mi imamo slobodan dan za šetnju, obilaske, šoping, kupovanje suvenira i ostale aktivnosti. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Češku, Slovačku i Mađarsku sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 7 (11.11.2018): Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.
Aranžman obuhvata:
- Kompletnu organizaciju i vođenje puta
- 4 noćenja sa doručkom (buffet) u hostelu u centru Berlina u 1/4, 1/6 i 1/8 sobama sa sopstvenim kupatilom
- Prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio video oprema) na navedenim relacijama

Aranžman ne obuhvata:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije pet dana pred put)
***zbog sve učestalijih kontrola policije u državama EU, agencija preporučuje putnicima da OBAVEZNO uzmu međunarodno putno osiguranje; u slučaju da putnik nema osiguranje, sam snosi sve eventualne troškove i posledice
- Obeveznu turističku taksu oko 5eur za sve dane koja se plaća po dolasku u smeštaj
- Posteljinu 3,5eur i peškir 1,5eur (plaća se na licu mesta, možete poneti svoje)
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Individualne troškove u smeštaju i za vreme putovanja

Fakultativni izleti:
Berlin City Tour
Berlin City Tour - upoznavanje celog grada autobusom gde obilazimo “Galeriju istočne strane” – ostatak Berlinskog zida išaran grafitima, prepoznatljivi simbol Berlina, neobični most Oberbaum i O2 Arenu, Glavnu železničku stanicu, čuveni parlament Reichstag, najveći park u gradu Tiergarten, pozlaćenu statuu pobede Siegessäule, polusrušenu crkvu Kaiser Wilhelm, šoping ulicu Ku'damm, moderni trg Potsdamerplac, spomenik Holokausta, nekadašnji granični prelaz “Check-point-Charlie”…
Lajpcig
Lajpcig je od davnina bio trgovački, administrativni i kulturni centar, a kao najveći grad Saksonije to je ostao do danas. Obnovljen i osvežen, Lajpcig je savršen spoj starog i novog-sajamski i studentski grad, grad kulture išoping tura, gurmanska prestonica i grad najuzavrelijeg noćnog života u celoj istočnoj Nemačkoj. Najbolji dokaz lajpciške dvostruke prirode, spoja starog i novog, jeste samo jezgro grada-Altštat. Tek nešto južnije od glavne železničke stanice prostire se velika peščana zona uokvirena luksuznim hotelima i poslovnim centrima. U samom centru je veliki gradski trg oko kojeg se pletu barokne zgrade, crkve, muzeji i lajpciški univerzitet. U uličicama i prolazima širok je izbor kafića i restorana, poslastičarnica i svih svetskih franšiza brze hrane. Izbor je vaš, a sve je dostupno na dohvat ruke. U potrazi za šopingom takođe nema potrebe da napuštate glavni trg. U prolazima i okolnim tržnim centrima nalaze se sve najpoznatije nemačke i svetske robne kuće.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
- Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
- Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
- Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
- Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
- Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Uslovi i način plaćanja:
Prilikom prijave plaća se avans od 50 evra u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke. Ostatak iznosa se plaća u dinarskoj protivvrednosti najkasnije mesec dana pred put .
Način plaćanja:
- Gotovinsko plaćanje
- Plaćanje čekovima
- Plaćanje preko računa
- Plaćanje platnim karticama

Opisi smeštajnih objekata:
A & O Friedrichshain je hostel koji se nalazi u širem centru Berlina, na 4 metro stanice od Aleksandarplaca. Hostel se nalazi u kvartu Friedrichshain, 4,5 km od Alexanderplatz. Sobe u hostelu su 1/4, 1/6 i 1/8. Svaka soba ima svoje kupatilo. Hostel poseduje snack bar, igraonicu i veliku kantinu u kojoj se služi doručak (buffet). Posteljina I peškiri nisu uračunati u ceni i plaćaju se na licu mesta – posteljina 3,5eur i peškir 1,5eur (možete poneti svoje). Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. www.aohostels.com/en/berlin/berlin-friedrichshain/

Napomene u vezi sa smeštajem:
- Organizator putovanja, Jungle Travel, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
- Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
- U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
- Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
- Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa vizama:
- Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
- Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
- Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
- Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
- Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
- U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Opšte napomene:
- Organizator putovanja je Jungle Travel sa licencom OTP 266/2010.
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
- Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
- Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim Uslovima Putovanja Jungle Travel-A.
- Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
- U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
- Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
- Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
- Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
- U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
- Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
- Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
- Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
- Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
- Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
- Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (Tax Free)
- Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
- Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja uskladjeni sa YUTA standardom.

Cenovnik br. 1 važi od 22.03.2018.

Jungle Tribe

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • Aranžmani za Evropu:
  +381 11 240 0213
  Daleke destinacije:
  +381 11 407 6257
  Fax:
  +381 11 386 3841
 • Adresa:
 • Gospodar Jevremova 49, Beograd

  Poslovnice:
  Bulevar Oslobođenja 66, lokal 8, Novi Sad
  tel: +381 21 30 16 689
 • Website:
 • https://www.jungletribe.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%