prethodna
Hotel Tamassa
Hotel Tamassa

Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja

Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Mauricijus - 10 dana, 7 noćenja
Ovo je samo jedan od predloga za vaše putovanje, datume odlaska i povratka kao i broj noćenja birate sami. Turistička agencija Dream Land ima pristup velikom izboru hotela i za sve dodatne informacije vas molimo da nas kontaktirate.

10 dana / 7 noćenja

Termini: 28.10-06.11.2019 / 18.11-27.11.2019 / 10.12-19.12.2019
Mauricijus
Svetski putnici kažu, ukoliko postoji raj na zemlji, onda se jedan nalazi upravo na ostrvu vulkanskog porekla u Indijskom okeanu - na Mauricijusu. Mauricijus se nalazi 850km istočno od Madagaskara i oko 2.000km od istočne obale Afrike, a ima oko 1,2 miliona stanovnika. Glavni grad je Port Luis koji je ujedno i najveći grad na ostrvu.
Mauricijus je dobio ime po holandskom princu Morisu od Nasaua.
Mauricijus je početkom 18. veka postao francuska kolinija a početkom 19. veka britanska kolonija. Danas su i dalje francuske institucije na ostrvu dobro očuvane, a francuski jezik je dosta rasprostranjeniji od engleskog. Koralni greben koji se nalazi oko ostrva štiti ga od velikih talasa i ajkula, i upravo zbog toga je plivanje u laguni potpuno bezbedno za razliku od većine drugih okeanskih ostrva. S'obzirom da se ostrvo nalazi na južnoj hemisferi, raspored godišnjih doba je suprotan od našeg. U decembru i januaru je najtoplije i temperature se kreću od 35-40°C, a u julu i avgustu je najhladnije i tada temperature padnu na 20°C. Mauricijus letovanjeTokom maja i juna je najbolje da posetite Mauricijus, jer u ovom periodu sunca ima na pretek a padavine su minimalne.
Najatraktivniji je severozapadni deo ostrva koji ima i veoma povoljnu klimu zbog planina koje ga okružuju i najveći broj hotela se nalazi upravo na ovom delu ostrva. Mauricijus je jedan od najekskluzivnijih hotela u kome odsedaju i holivudske zvezde. Dosta plaža nije predviđeno za kupanje pošto su prenatrpane crnim vulkanskim stenama. Plaža Trou aux Biches na kojoj se nalazi i istoimeni hotel svakako treba posetiti jer ćete doživeti rajski prizor koji krasi najfiniji beli pesak, voda savršene prozirnosti - tirkizno zelene boje. Predlažemo Vam da odete na jednodnevnu plovidbu katamaranom, posetite zaliv delfina, na jugu ostrva možete da obiđete krokodil park a nekoliko metara dalje možete videti i džinovske kornjače.
Za ovu destinaciju smo vam obezbedili najpovoljnije cene u saradnji sa najvećim stranim i domaćim turoperatorima.

Program putovanja:
1. dan - Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Istanbul TK 1084 u 20:25h.
2-10. dan - Sletanje u Istanbul u 00:10h po lokalnom vremenu. Nastavak letom TK 160 u 02:20h i sletanje na Mauricijus u 13:15h po lokalnom vremenu.Nakon sletanja transfer do hotela. Smeštaj. Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Noćenja.
11. dan - Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Istanbul TK 161 u 21:05h.
12. dan - Sletanje u Istanbul u 06:05h po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja letom TK 1081 u 08:20h za Beograd. Predviđeno sletanje na aerodrom “Nikol Tesla” u 08:05h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

Cena uključuje:
Avio prevoz i aerodromske takse, povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom), 7 noćenja na bazi odabrane usluge u izabranom hotelu, organizaciju i realizaciju putovanja.

Cena ne uključuje:
Putno osiguranje, boravišne takse, fakultativne izlete i ostale nepomenute usluge.

Nacin plaćanja:
50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora za obe ugovorne strane

Navedeni termini su predlog agencije, aranžmani su individualni i postoji mogućnost odabira drugih datuma i hotela prema sopstvenim potrebama i željama - upite slati na mail avio@dreamland.travel


Opšte napomene:
1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife.
2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

Napomena za osiguranje:
- U agenciji Dream Land je moguće, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača UNIQA koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
- Dream Land preporučuje kupovinu osiguranja od otkaza putovanja - više informacija potražite u agenciji. Organizator putovanja je Dream Land - Licenca OTP br. 13/2015, važi od 09.04.2015. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određenje opštim uslovima i programon putovanja po ugovoru o osiguranju i polisi 300055011, od 25.01.2017, DDOR osiguranja.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%