Hotel Park

Hotel Park
 • Cena:
 • od 329 do 489 € + din. deo
 • Kategorizacija smeštaja:
 • Destinacije:
 • Malta: Sliema
 • Vrste putovanja:
 • Letovanje
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Paket aranžman: avio prevoz + smeštaj (devizni deo + 3.000,00 dinara po osobi (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
Malta, ili zvanično Republika Malta je mala i gusto naseljena ostrvska država koju sačinjava arhipelag u sred Sredozemnog mora na jugu Evrope.

Hotel Park 4*
Lokacija: Nalazi se u mestu Sliema, na oko 4 km od glavnog grada Valeta i na oko 7 km od aerodroma.
Opšti podaci: Hotel se nalazi na svega 100 m od obale, na oko 10 minuta od samog centra Slieme. U blizini hotela se nalaze mnogobrojni barovi, pabovi i kasina. Nalazi se na oko 10 min hoda do trajekta koji vozi do Valete. Poseduje otvoreni bazen na vrhu zgrade i jedan zatvoreni bazen, sa hidromasažom. Wi-Fi je besplatan u većini javnih prostorijama.
Plaža: Hotel koristi javnu gradsku plažu, udaljenu oko 5 minuta hoda.
Hrana i piće: Hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom i polupansion ( engleski doručak i večera, samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju, lounge bar, koji je otvoren do 21:30, 24h coffee shop, bar na bazenu koji radi u toku letnje sezone.
Sadržaj: Hotel u svom sastavu ima zatvoreni bazen koji se greje, otvoreni bazen na krovu, teretanu, sobu za fitnes, jacuzzi, saunu, konferencijsku salu.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 152 smeštajne jedinice. Standardne sobe poseduju klima uređaj, TV, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, ketler, mikrotalasna, frižider, balkon.
Plaća se: masaže, Wi-Fi internets sef, telefon. Hotel ne poseduje krevetac za bebe.

Link www.parkhotel.com.mt

Paket aranžman od 25.05.2018. do 28.09.2018.

Primer programa putovanja:

1. dan Beograd - Malta
Let avionom kompanije WizzAir do Malte. Let traje oko 2h.
Belgrade - Malta 06:10 – 08:10 (W6 4021)
Malta - Belgrade 08:40 – 10:30 (W6 4022)
Po sletanju aviona na aerodrom na ostrvu transfer do izabranog hotela. Smeštaj po hotelskim pravilima. Noćenje.
2.-7. dan Malta
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor i individualne aktivnosti. Noćenja.
8. dan Malta - Beograd
Doručak. Napuštanje sobe prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma u dogovoreno vreme. Prijava za let minimum 2 sata pre poletanja. Let za Beograd avionom kompanije WizzAir.

Program uključuje:
- Avio prevoz redovnom linijom WizzAir-a na relaciji Beograd – Malta – Beograd
- Ručni prtljag dimenzija do 55x40x23cm do 10 kg
- 1 komad čekiranog prtljaga po putniku do 20 kg
- Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
- 7 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu
- Usluge predstavnika na Malti (predstavnik na srpskom jeziku tokom boravka). Troškove organizacije putovanja

Program ne uključuje:
- Avio takse trenutno 32€, (ukupno 15€ takse aerodroma Nikola Tesla, 17€ taksa aerodroma na Malti, kao i YQ taksa trenutno 0€ – YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
- Deca do 2 godine plaćaju 79€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
- Dinarski deo u iznosu od 3.000,00 dinara koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
- Eco taxu, koja je obavezna za sve preko 18 godina , i plaća se na licu mesta, na recepciji, i iznosi 0,5 € po osobi po noći
- Putno zdravstveno osiguranje
- Ostale neugovorene usluge
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove

Uslovi plaćanja:
- Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
- Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% od ukupnog iznosa prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).
- Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja
- Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel doo.
- Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel doo zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo iznosa.

Način plaćanja:
- Avansno - u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa, 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.
- Čekovima građana - sa mogućnošću odloženog plaćanja do 31.10.2018. bez uvećanja cene u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupnog iznosa gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10-og 20-og ili 30-og u mesecu.
- Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express).
- Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupnog iznosa gotovinski, a ostatak na rate.

Važne napomene
- Putovanje je osmišljeno za individualne putnike, bez pratnje vodiča. Potvrda rezervacije smeštaja i avio karte čeka se najvše 48 sati od momenta rezervisanja tj. uplate akontacije.
- Moguće je korigovati datume, termine polaska i broj dana uz korekciju cene (cena zavisi od raspoloživosti u hotelu i raspoložive klase na letu određenog datuma).
- Iskazana cena u tabeli na sajtu u cenovniku je data kao primer tj. na osnovu najpovoljnije tarife avio karte i cene smeštaja. U toku dana postoji nekoliko letova pomenutih avio kompanija.
- Konačna cena individualnog putovanja zavisi od trenutne raspoloživosti na datom letu i hotelu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu ili promene u tarifama prevoznika u zakonski predviđenim slučajevima.

Ostale napomene:
- Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.
- Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti ili fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
- Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. -
- Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj ponudi hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj kategorizaciji zemlje gde se hotel nalazi.
- Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija 1 A Travel proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, resotrana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. -
- Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
- Sve sobe u svim hotelima u ponudi 1 A Travela su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.
- Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima 1 A Travel može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa bračnim ležajem postoje u većini hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
- Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
- U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto samoposluživanja, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
- U slučaju večernjih i noćnih letova, obrok u avionu (ukoliko je predviđen obrok avio kartom na redovnoj liniji) zamenjuje obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela. Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).
- Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
- Vreme trajanja transfera od aerodroma do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
- Vremena leta u avio saobraćaju su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju. Putnici su dužni da provere u agenciji 2 dana pre putovanja da li je došlo do promene. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak individualnog putovanja računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj poletanje sa destinacije. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika.
- Avio karte i vaučeri se dobijaju u agenciji nakon uplate celokupnog iznosa.
- Na dan putovanja potrebno je doći na aerodrom minimum dva sata pre poletanja i izvršiti čekiranje na šalteru avio kompanije. Avio prevoz se odvija redovnom linijom avio kompanije.
- Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga (ili onoliko koji dozoljava klasa na avio prevozu redovne linije) koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag (proveriti u agenciji prilikom rezervacije infomracije o prtljagu). U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
- Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.
- Predstavnik ino partnera naše agenicje i vozilo za transfer čekaju putnike na aerodromu na krajnjoj destinaciji. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade. U slučaju manjeg broja putnika (manji od 30) predstavnik će komunicirati sa gostima na engleskom jeziku.
- Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika. 1 A Travel d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati. Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.1atravel.rs
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju opšte uslove putovanja agencije 1 A Travel d.o.o. usaglašene sa yuta standardom koji su sastavni deo ovog programa.
- Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.

1 A Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • Call centar +381 11 655 78 00
 • Adresa:
 • Kondina 20, Beograd

  Poslovnice:
  Braće Ribnikar 8 Prizemlje, lokal 2, Novi Sad
  tel: +381 21 210 00 70, 210 00 71
  fax: +381 21 661 6363
  ns@1atravel.rs

  Bulevar Mihaila Pupina 10a, YUBC centar, lokal 22, Beograd
  tel: +381 11 655 78 08
  fax: +381 11 322 78 97
  yubc1@1atravel.rs
 • Website:
 • https://www.1atravel.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude