Hotel Park

Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
avio prevoz + transfer + smeštaj

Republika Malta je ostrvska država u Sredozemnom moru, smeštena u centralnom delu Mediterana, na 80 km južno od Sicilije, 284 km istočno od Tunisa, 333 km severno od Libije, 1755 km istočno od Gibraltara i 1508 km zapadno od Aleksandrije. Geofizički, Malta se nalazi na afričkoj kontinentalnoj ploči, ipak, geopolitički pripada Evropi.
Svoje ime Malta je dobila po feničanskoj reči Malet, što u prevodu znači luka ili skrovište.
Republika Malta se sastoji iz više ostrva. Naseljena su samo tri i to Malta, Gozo i Komino. Najveće ostrvo je Malta, gde i živi najveći deo stanovništva i na kom se nalazi glavni grad Valeta. S obzirom da je površina kopnenog dela Malte 316 km², a broj stanovnika iznosi blizu 370 000, ona spada u jednu od najgušće naseljenih zemalja sveta.

Hotel Park 4*
Nalazi se 100 metara od promenade uz more duž kamenite plaže, nedaleko od brojnih prodavnica i restorana, tri kilometra od St.Julians – Paceville, centra noćnog života. Autobuska stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete i St.Juliansa je ispred hotela. Hotel ima 152 sobe. Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš/ wc), fen, klima uređaj, balkon, internet, SAT TV, radio, telefon, sef i mini bar. Gostima je na raspolaganju restoran koji nudi širok izbor jela nacionalne iI internacionalne kuhinje, dva bara, servis za pranje veša, menjačnica i internet centar. Ljubiteljima sportskih aktivnosti i razonode hotel nudi manji zatvoreni bazen sa đakuzijem, otvoreni bazen na krovu hotela sa terasom za sunčanje i barom pored bazena, „fitness“ centar, saunu i prostoriju za društvene igre.
www.parkhotel.com.mt
- Doplata za večeru 12€ odrasli, 6€ dete dnevno po osobi

Mogućnost kupovine samo avio karte u iznosu od 220 eur + aerodromske takse (odrasli), deca 2 - 12 god 199 eur + aerodromske takse.

Cena aranžmana uključuje: avionski prevoz direktnim čarter letom na relaciji BeogradMaltaBeograd, transferi aerodrom – hotel – aerodrom, 7 noćenja u odabranom hotelu na bazi uplaćene usluge, troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika.

Cena aranžmana ne uključuje: aerodromske takse (36.3 €) - plaćaju se u agenciji, obavezno putno zdravstveno osiguranje (928,00 din za odrasle), individualne troškove.

Deca:
- Deca do 2 g. besplatno. Dete do 2 g. nema sedište u avionu, autobusu, ishranu niti krevet u hotelu.
- Deca od 2 -12 g. - cena iz tabele + pun iznos aerodromskih taksi.
- Deca koja imaju besplatan smeštaj, plaćaju samo iznos karte, imaju sedište u avionu, autobusu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta.
- Deca koja ostvaruju određeni popust imaju sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta imaju pomoćni.

Način plaćanja:: Cene u tabeli su izražene u €, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa. Prilikom rezervacije obavezna je uplata od 40% od cene aranžmana, a preostali iznos najkasnije 10 dana pre početka putovanja. U slučaju promene kursa dinara, nerealizovani deo cene aranžmana podleže promeni.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona 2 dana pre polaska na put.

Potvrda rezervacije hotela 48 sati po uplati akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Aranžman je rađen na bazi minimum 100 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.
Hit ponude
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje