prethodna
Krstarenje zapadnim Mediteranom - MSC Sinfonia 2
Krstarenje zapadnim Mediteranom - MSC Sinfonia 2

Nova godina 2019. – Malta

Nova godina 2019. – Malta
Nova godina 2019. – Malta
Nova godina 2019. – Malta
Nova godina 2019. – Malta
Nova godina 2019. – Malta
Nova godina 2019. – Malta
Nova godina 2019. – Malta
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Nova godina 2019. - Malta
5 dana / 4 noćenja, avionom
Direktan let do bisernog ostrva Mediterana

Cena aranžmana po osobi u eurima
Dinarski deo aranžmana - 1.990 din po osobi + cena smeštaja i prevoza u tabeli u eur

Termin putovanja: 29.12.2018.-02.01.2019.
Malta - je mala i gusto naseljena ostvrska zemlja koju sačinjava arhipelag u Sredozemnom moru. Arhipelag čine tri ostrva: Malta, Gozo i Komino i zauzimaju ukupnu površinu od oko 316 kvadratnih kilometara. Nalazi se južno od Sicilije, istočno od Tunisa i severno od Libije. Glavni grad je Valeta. Malta je poznata kao sedište Malteških vitezova koji su osnovali svoju koloniju 1530. godine nakon što su bili proterani sa Rodosa od strane Osmanlijskog carstva. Nakon Malteških vitezova na vlast dolaze Francuzi pa Britanci. Malti je nezavisnost odobrena 1964. godine.
Službeni jezici su malteški i engleski, a veći deo stanovništva govori italijanski i francuski. Sam malteški jezik veoma podseća na arapski. Prema Eurobarometru 100% stanovništva Malte govori malteški, 88% zna engleski, 66% italijanski i 17% francuski.Prema ovim statistikama, ovo je jedna od zemalja s najvećim znanjem stranih jezika u Evropskoj uniji. Zbog specifičnog geografskog položaja, malteška kultura je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru s Malteškim ostrvima. To su uglavnom okolne mediteranske ili kulture zemalja koje su vladale Maltom pre sticanja nezavisnosti. Malteška ostrva su veliki muzej na otvorenom; na 7000 godina malteške istorije tragove su ostavili Feničani, Romani, Arapi, Malteški vitezovi i Britanci. Tokom vekova, na obalama su nikla ribarska naselja i like koja i danas žive u skladu sa prelepom prirodom ovog ostrva.

Program putovanja:
1. dan (29.12.2018.) Beograd-Malta
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja. Direktan let. Transfer do hotela prema programu. Smeštaj. Slobodno vreme.Noćenje
2.dan (30.12.2018.) Malta
Doručak, slobodno vreme, mogućnost odlaska na fakultativne izlete. Noćenje
3.dan (31.12.2018.) Malta
Doručak. Slobodno vreme, individualni doček Nove godine
4.dan (01.01.2019.) Malta
Doručak. Slobodno vreme, mogućnost odlaska na fakultativne izlete. Noćenje
5.dan (02.01.2019.) Malta - Beograd
Doručak, slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje nakon dva sata.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Prevoz avionom na relaciji Beograd-Malta-Beograd,
- transfer aerodrom-hotel-aerodrom,
- smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluga iz cenovnika,
- troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
-Avio-takse 41, 57 evra (taksa Apt Beograd 16.50 evra, 0, 98 RF, Apt Malta 18.75 evra), konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. U cenu, takođe, nisu uključeni
- fakultativni izleti,
-međunarodno putno osiguranje,
- dinarski deo aranžmana 1.990 rsd po osobi,
- ekološka taksa koja se plaća direktno na recepciji hotela i iznosi 0, 5evra po osobi po noći.

Jednokrevetne i trokrevetne sobe na upit

Fakultativni izleti:
Malteška tura - Prvo se obilazi primorsko selo Blue Grotto, gde se po želji može otići čamcem, do čuvenih Plavih pećina. Put se nastavlja do tarxlen-a, megalitskog hrama koji je stariji čak i od Piramid au Egiptu. Potom se ide u grad Mdina, poznat kao grad tišine koji je bio prestonica u Srednjem veku. Grad je okružen zidinama, gde u vilma još uvek žive aristokratske porodice koje su potomci srednevekovnih malteških vitezova. Vreme za ručak je predvidjeno u gradu Rabat, drevnom predgradju Mdine. Posle ručka put se nastavlja do zanatskog sela, gde se može vifdeti kako se duva staklo, izradjuje nakit od srebra i zlata i keramika. Po želji se može kupiti neki suvenir. Dalje nas put vodi do mosta -grada u kom se nalazi crkva sa kupolom koja je treća po veličini u Evropi. Cena izleta oko 65 eura.

Ostrvo Gozo - je znatno manje i mnogo zelenije ostrvo od Malte i na njemu je nimfa Kalipso, prema legedni držala zatočenog Odiseja, 7 godina. Do nejga se odlazi trajektom i prvo se stiže do tačke Belvedere, odakle se pruža pogled na ostrvo Komlno. Zatim se ide do peščane plaže ramla bay, koja je poznata po narandzasto-crvenoj boji peska koji se može naći samo na tom mestu. Dalje put vodi do glavnog grada Viktorija, gde će se prošetati po utvrdjenju The Citadella (drevnim zidinama grada) i uživati u panoramskom pogledu celog ostrva. Ovde je predvidjeno vreme za ručak i kupovinu na pijaci. Nastavlja se do zaliva Dvejra gde se nalaze tri prirodne atrakcije: unutrašnje more, azurni prozori pečurka stena. Na kraju se obilazi zaliv Šlendi kao i lokacija n akojoj je snimana scena venčanja Denarys Targerian i Drogo-a u seriji Igra prestola. Cena izleta oko 62 eur.

Valetta - Poludnevni izlet do Valette, glavnog grada Malte, koji je okružen brojnim mamsivnim zidinama i tvrdjavama. Ovo su izgradili vitezovi St John-a, u 16 veku.Maltežani su jako ponosni na svoju prestonicu koja predstavlja deo svetske baštine. Tura započinje sa Multivision Malta Expirience koja nas uvodi u veoma zanimljiv pogled istorije ostrva kroz vekove. Nakon toga nastavlja se do Baracca Gardens odakle se pruža prelep pogled na Grand Harbour. Uverite se svojim očima zašto je toliko filmova snimano na Malti. Nakon ture predvidjeno je slobodno vreme oko 1h, da se prošeta, popije kafa ili proba neki od fantastičnih malteških slatkiša. Cena izleta je oko 47 eur.

Krstarenje Harbour Cruise - polazi se brodom iz grada Slima, prolazi se pored manjih obalskih gradova, Manoel ostrva (gde su snimane neke scene za Games of Trones, brodogradilište koje postoji još od Srednjeg veka, glavnog grada Valette i starih gradića, poznatih kao tri grada. Sa morske strane će se videti moćne zidine koje okružuju Valetu i ova tri grada (Vittoriosa, Cospicua, Senglea) koji su takođe sagradjeni u srednjevekovnomdobu. Izlet traje oko 1, 5 h. Transfer od/do hotela nije uračunat. Cena izleta oko 20 eur.

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate.Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski-avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke - prilikom rezervacije se uplaćuje 40% od ukupne cene aranžmana a ostatak duga je moguće plaćati do 4 jednake mesečne rate.
- preko računa.

Opis hotela:

Sliema Chalet 3* - www.sliemachalethotel.com
Sliema Chalet je mali moderni hotel koji se nalazi na popularnoj promenadi u Sliemi. Pozicija mu je odlicna jer se u njegovoj neposrednoj blizini nalaze brojni kafici, restorani u kojima se servira lokalna i internacionalna kuhinja, prodavnice, najveći zatvoreni tržni centar na Malti “The Point”. Hotel nudi različite sadržaje koji arantuju gostima udoban i nezaboravan boravak. Raspolaže sa 7 spratova na kojima se nalaze standardne i sobe sa pogledom na more. Sobe su moderno opremljene i imaju privatno kupatilo, klimu, grejanje, satelitski TV, fen za kosu.

Plaza Regency 3* - www.plazahotelsmalta.com
Nalazi se na promenadi u Slimi na samoj obali, u delu koji se graniči sa Sent Džuliansom pa nudi predivan pogled na Sent Džulians i zaliv Baluta. Prodavnice, restorani i noćni klubovi su lako dostupni, a na stotinak metara je stanica gradskog prevoza. Preko puta hotela su jedna od najboljih gradskih stenovitih plaža sa veoma malim peščanim delom i gradski park. Hotel se sastoji od dve zgrade koje na šestom i sedmom spratu povezuje most. U restoranu iz kog se pruža pogled na zaliv služe se doručak i večera na bazi švedskog stola. Na krovu je otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, snek-bar i dečiji bazen, što ga čini pogodnim mestom i za porodice. Ostale sadržaje čine zatvoreni bazen sa prirodnom svetlošću, đakuzi, bar i kafeterija koji nude lagane obroke i internet kafe. Vaučeri za bežični internet koji je dostupan u celom hotelu mogu se kupiti na recepciji. Sobe su uređene u različitim stilovima, klimatizovane su, imaju kupatilo, TV, telefon, fen i sef koji se plaća. Sobe sa delimičnim pogledom na more i pogledom na more imaju i balkon, dok superior sobe sa pogledom na more pored balkona imaju i
ketler sa izborom čaja i kafe i frižider/mini-bar

Hotel1926 (Ex Plevna) 4* - www.plevnahotel.com
Hotel 1926 (ex Plevna hotel) nalazi se na idealnom mestu u mirnom i rezidencijalnom delu Slieme, 200 metara je udaljen od obale, a 300 metara od centra Slieme. Sve sobe i junior suite-ovi su dizajnirani tako da predstavljaju kombinaciju komfora i moderne tehnologije i od sadrzaja nude: klima uređaj, TV sa ravnim ekranom, tablet, aparat za čaj i kafu, mini-bar/frižider, fen za kosu. Hotelski sadržaj uključuje klub na plaži (koji je udaljen 200m od hotela) sa bazenom za odrasle i za decu (otvoren je od maja do sredine oktobra, ako to vreme dozvoljava), sadržaj uključuje i ležaljke, terasu za sunčanje na krovu, kafe/vinski bar i restoran. Internet je besplatan u lobiju hotela. Do Valette se stiže za 10-tak minuta vožnje autobusom ili trajektom. Hotel se trenutno renovira i svoja vrata za goste ponovo otvara u novembru 2018.god

Cavalieri 4* - www.cavalierihotelmalta.com
Nalazi se na samoj obali mora sa pogledom na Balluta bay, na ulazu u Portomaso Marinu, u blizini promenade Sent Džulijans-a, centra noćnog života i glavnih gradskih autobuskih linija. Hotel ima 258 soba, sve imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar i internet, kupatilo, fen. Doručak je na bazi švedskog stola. Hotel ima restoran sa pogledom na zaliv, internet, menjačnicu, rent a car, prodavnica suvenira, zatvoreni bazen sa solarijumom. Od ostalih sadržaja dostupna je sauna, đakuzi i fitness centar. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel Diplomat 4* - www.diplomat.com.mt
Hotel u centru Slime, direktno na obali, pored glavne gradske promenade i blizu mnogobrojnih restorana, barova, prodavnica, kazina i bioskopa. Hotel takođe raspolaže otvorenim bazenom (sa džakuzijem) koji se nalazi na krovu, kao i saunom. Sadržaji u sobama: besplatan bežični internet, TV sa satelitskim kanalima, klima-uređaj, aparat za čaj i kafu, mini-bar, sef. Sobe imaju frontalni ili bočni pogled na more ili gledaju na grad. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel Preluna 4* - www.preluna.com
Hotel se nalazi na samoj obali Slime iz čijih se prostranih soba pruža pogled na grad i Mediteran. Sve sobe u hotelu su klimatizovane i sadrže aparat za pripremu čaja/kafe, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa kadom i tušem. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Spa centar nudi zatvoreni bazen sa 2 velike hidromasažne kade i široki spektar sadržaja za fitnes i opuštanje (zatvoreni bazen koji se greje, sauna I dva džakuzija). Hidromasažne kade dostupne su i na predivnoj krovnoj terasi hotela, gde je i teren za mini-golf! U jednom restoranu obroci se služe na bazi švedskog stola, a druga dva restorana specijalizovani su za jela italijanske i japanske kuhinje. Doručak se služi na bazi švedskog stola. Svake nedelje besplatno se organizuje plesno veče “The taste of Malta”, što je idealna
prilika da gosti probaju maltešku hranu, vina i likere, ali i da saznaju više o lokalnoj baštini i tradiciji.

Radisson Blu Resort 5* - www.radissonblu.com
Hotel se nalazi u mirnom delu zaliva Sent Džordž sa divnim panoramskim pogledom na ovaj zaliv i more, a od Sent Džuliansa udaljen je 15 minuta šetnje. Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji: zatvoreni bazen, đakuzi, teretana, svlačionice, sauna, dva teniska terena, koja su takođe besplatna, zatim ronilački centar, salon za lepotu. Nudi besplatan šatl-bus do Sent Džuliansa. U sklopu hotela su 3 restorana (od kojih jedan sezonski) i 2 bara, a doručak i večera se služe na bazi švedskog stola u glavnom restoranu „Kon Tiki“. Sve sobe su klimatizovane, prostrane, imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen, TV sa satelitskim kanalima, balkon, telefon, mini-bar, sef, ketler sa izborom čaja i kafe, presu za peglanje pantalona, besplatan bežični internet.

Grand Hotel Excelsior 5* - www.excelsior.com.mt
Smešten na samoj obali u Floriani, ovaj grandiozni hotel nalazi se na samo 3 minuta od glavnog grada Valete, a okružuju ga utvrđenja iz XVI veka, sa izvrsnim pogledom na luku i ostrvo Manoel. Hotel 2 puta dnevno obezbeđuje besplatan prevoz do Valete. Na nekoliko minuta od hotela nalazi se glavni autobuski terminal u Valeti tako da je odlično povezan sa svim turističkim lokalitetima na Malti, a u blizini je i pristanište trajekata koji voze do Slime. Hotel ima privatnu marinu za jahte, zatvoreni bazen, đakuzi, saunu, parno kupatilo, spa i fitnes centar, centar za lepotu, 3 restorana, 5 barova. U glavnom restoranu se doručak i večera služe na bazi švedskog stola, a pogled koji se pruža naročito prilikom izlaska i zalaska sunca je fantastičan. Besplatan bežični internet je dostupan u lobiju i zajedničkim prostorijama. Standardne sobe su elegantne, prostrane, klimatizovane, imaju veliko kupatilo sa kadom, tuš-kabinom i telefonom, tolaetni pribor, LCD TV sa satelitskim kanalima, telefon, radio, radni deo, priključak za internet, sofu, sef, mini-bar, ketler sa izborom kafe i čaja, bademantil, papuče, dok deluxe sobe pored
sadržaja standardnih soba imaju i prostrani balkon. Zanimljivo je dodati da su u ovom hotelu odsedale mnoge poznate ličnosti: kralj Španije Juan Carlos, Rod Stewart, Tom Jones, David Guetta, Lady Gaga, Enrique Iglesias, Black Eyed Pees, Snoop Dogg, LMFAO i drugi.

Intercontinental 5* - www.ichotelsgroup.com
Smešten u srcu Sent Džuliansa, ovaj hotelski kompleks nalazi se na samo 200 metara od peščane plaže u zalivu Sent Džordž na kojoj jedan deo isključivo pripada hotelu i ima ležaljke i suncobrane. Veliki uređeni vrt je na sedmom spratu hotela, dok je na desetom spratu otvoreni bazen sa panoramskim pogledom na ceo grad i zaliv. Sportski sadržaji obuhvataju 2 terena za skvoš i fitnes centar koji je najveći na ostrvu, aerobik, zatvoreni bazen, a spa-centar ima saunu, parnu sobu, tursko kupatilo, centar za lepotu i masaže. Hotel nudi izbor od 8 restorana i 3 bara, u kojima se služe veoma raznovrsna jela, od mediteranskih do azijskih, a doručak i večera se u glavnom restoranu služe na bazi švedskog stola. Sve sobe su klimatizovane i elegantno uređene, imaju kupatilo sa kadom ili tušem, toaletni pribor, bademantil, papuče, balkon, TV sa satelitskim kanalima, radni deo, telefon, radio, mini-bar, fen, peglu i dasku za peglanje, sef, ketler sa izborom čaja i kafe, besplatni bežični i kablovski internet.

Hilton 5* - www.hiltonmaltahotel.com
Ovaj elegantni hotel nalazi se u centru Sent Džuliansa na obali stenovite plaže u marini Portomaso. Zbog ovakve fantastične lokacije na par minuta hoda je od brojnih barova, restorana, prodavnica, a Valeta je udaljena samo petnestak minuta vožnje. Od sadržaja hotel nudi 5 restorana različitih internacionalnih kuhinja, 3 bara, 4 otvorena bazena (jedan sa morskom vodom), od kojih je jedan namenjen isključivo porodicama sa decom, a jedan je samo za odrasle, 2 dečija bazena, đakuzi, klub na plaži, besplatne ležaljke i suncobrane, jedan veliki zatvoreni bazen, spa-centar, saunu, parno kupatilo, teretanu, 2 terena za skvoš i 1 za tenis, centar za sportove na vodi i ronilački centar, kazino. Doručak i večera služe se na bazi švedskog stola. Deluxe sobe su opremljene u klasičnom stilu, dok su executive sobe moderne. Sve sobe su veoma velike, klimatizovane (sa individualnim regulisanjem temperature), imaju kupatilo sa tušem ili kadom, bademantil, papuče, balkon, LCD TV sa satelitskim kanalima, ketler sa izborom čaja i kafe, sef, mini-bar, telefon, radio, fen, peglu i dasku za peglanje i bežični internet (uz doplatu), dok je u lobiju internet besplatan.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator putovanja ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Za realizaciju programa je potrebno minimum 140 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane organizatora putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja