sledeća
Hotel Park Royal Kuala Lumpur / Double tree by Hilton
Hotel Park Royal Kuala Lumpur / Double tree by Hilton

Hotel Melia Kuala Lumpur / Bayview Beach Resort

Hotel Melia Kuala Lumpur / Bayview Beach Resort

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Malezija je jedna od najrazvijenijih drzava u Aziji. Nalazi se na Malezijskom poluostrvu, 13 drzava i jedan federalni dictrikt, i delom na ostrvu Borneo, Saravak i Sabah, Strateski i na izuzetnom vaznim geografskom polozaju izmedju Južno Kineskog Mora i Indijskog okeana do koga vodi važan pomorski put kroz Malaka tesnac-kanal. To je ustavna monarhija na čelu sa izbornim Kraljem koji se menja svakih pet godina od Sultana vladara njihovih sultanate.
Teritorija ove drzave je izuzetno bogata sa posebnim biljnim i životinjskim svetom koji su različiti od ostalih država regiona. Ima vekike zaliha nafte i gasa. Naftna kompanija Petronas ima dve velike kule oblakodere u Kuala Lumpuru koje su symbol Cele države. Poseduje velike rudnike kalaja strateški važnog metala u indusrtiji, IT Kompjuteri, elektronskoj kao i industriji konzervi. Ima i veliki broj kultivisanih plantaža kaučukovog drveta, takodje važnog u industiji, zatim plantaza uljanih palmi, Palm olive, od koji se dobija izuzetno palmovo ulje od koga zavisi cela farmaceutska industrija, Palmolive, i koristi se za ishranu, Margarini itd.
Zbog svog geografski vaznig položaja bila je u centru interesa velikih sila-osvajča kao sto su Portugalija, Holandija, Kina, Indija, Engleska, koje su ostavile veliki broj vaznih kulturno istorijskih spomenika koje sada posećuje velik broj turista iz celog sveta tako da je i turizam je važna privredna grana. Najvažnije destinacije su Kuala Lumpur, Kota Baru, Kota Kinabalu Kuala Terenganu, Ipoh Malaka, Historical City. Ostrva Penag i Langkawi sa svojim peščanim plažama, bogatom istorijom i spomenicima privlače turiste svih zamalja.

Hotel Melia Kuala Lumpur / Bayview Beach Resort 4*
Centralno lociran u Bukit Bintang Komercijalni deo grada. Prekoputa je stanica Monoraila koji spaja ceo grad. U okolini sunajvazniji soping centri, Barjaya Time Squere. Hotel ima bazen deciji bazen, terasu za suncanje sa lezaljkama. Sobe su prostrane sa sopstvenim kupatilolm, mini barom, flat TV, aparatom za kafu. Sefom Ima restoran kao i restoran na bazenu, lobi bar, nekoliko prodavnica, spa i fitness centar besplatan internet. Bayview Beach Resort 5
Lociran je na samoj plaži Batu Ferringhi sa velikim tropskim vrtom, bazenom, raznim terasama za suncanje sa ležaljkama i suncobranima. Nekoliko restorana u vrtu, fitness, spa, wellness cetarima, mini market i nekoliko prodavnica. Dečiji klub sa igraonicom, dečiji bazen sa toboganima, teniski teren. Sobe su prostrane sa svim sadržajima, kupatilom, mini barom, sefom, flat TV, aparatom za kafu. Sve sobe imaju terasu za sedenje sa pogledom na planinu i na more. Besplatan internet.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude