Maldivi - 13 dana,10 noćenja

Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Maldivi - 13 dana,10 noćenja
Ovo je samo jedan od predloga za vaše putovanje, datume odlaska i povratka kao i broj noćenja birate sami. Turistička agencija Dream Land ima pristup velikom izboru hotela i za sve dodatne informacije vas molimo da nas kontaktirate.

13 dana / 10 noćenja
Ukupna cena sa uključenim taksama - bez dodatnih troškova

Termini - 07.03-19.03.2019 / 11.04-23.04.2019 / 17.05-29.05.2019
Maldivi su naziv za republiku na istoimenom arhipelagu u Indijskom okeanu koju sačinjava preko 2000 malih i niskih koralnih ostrva (atola), 840 km jugozapadno od ostrva Šri Lanka. Mirna ostrva čisto belog peska i tirkizno plavih laguna predstavljaju idelno mesto za odmor zaljubljenika u jedinstvenu prirodu, floru i faunu.

Hotel Paradise Island Resort and Spa 4*
Hotel Paradise Island nalazi se na ostrvu Lankanfinolhu koje je 931 m dugačko i 201 m široko. Međunarodni aerodrom Male udaljen je oko 10km što je oko 15 minuta vožnje brzim brodom.
Okružen je plažom sa bogatim morskim životom. Glavne prednosti ostrva su strateški postavljeni restorani po celom ostrvu i širok izbor sportskih aktivnosti na kopnu i na vodi.
Hotel: Hotel Paradise Island Resort & Spa poseduje konferencijske sale, internet odeljke, prvu pomoć, saunu, tursko kupatilo, centar za masaže, pizza servis, bazen, bazen za decu, đakuzi.
Lokacija: Hotel Paradise Island nalazi se na ostrvu Lankanfinolhu koje je 931 m dugačko i 201 m široko. Međunarodni aerodrom Male udaljen je oko 10km što je oko 15 minuta vožnje brzim brodom.
Sobe - raspolaže sa 282 sobe
Superior Beach Bungalow: oko 38 m² (220), skladno namešten, kupatilo sa tušem/WC, spoljašnji tuš, fen, TV, besplatan Wi-Fi, telefon, aparat za kafu/ čaj, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini-bar, sef i terasa. U prvom redu do plaže.
Water Villa: oko 77 m² (40), kao Superior Beach Bungalow, na stubovima iznad vode, elegantno i bolje opremljena, bez spoljnog tuša, bade-mantil, terasa za sunčanje sa dnevnim ležajem i ležaljkama, sa spoljašnjom kadom, direktan prilaz laguni.
Haven Villa: oko 80 m² (16), kao Water Vila, ekskluzivnije i luksuznije nameštena, bez spoljne kade, sa đakuzijem u spoljašnjem delu.
Sport
Uračunato: fitnes centar, tenis (osvetljenje uz doplatu), odbojka na plaži, košarka, bilijar, badminton, skvoš, stoni tenis, kanu, windsurfing.
Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, jetski, čamac sa staklenim dnom, pecanje na pučini, veslanje na dasci.
Ovo je samo jedan od predloga za vaše putovanje, datume odlaska i povratka kao i broj noćenja birate sami. Turistička agencija Dream Land ima pristup velikom izboru hotela i za sve dodatne informacije vas molimo da nas kontaktirate.

Program putovanja:
1.dan - Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Dohu QR 232 u 11:40h. Sletanje u 18:45h po lokalnom vremenu.
2.dan - Polazak iz Dohe letom QR 672 u 02:10h i sletanje na Maldive u 09:00h po lokalnom vremenu. Po sletanju transfer do hotela. Noćenje.
3-11.dan Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenja.
12. dan - Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Dolazak na aerodrom 2h pre leta QR 677 za Dohu predviđenog u 18:30h. Sletanje u 21:40h po lokalnom vremenu.
13.dan -Nastavak letom QR 231 u 06:50h za Beograd. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 10:40h. Kraj programa.
Navedene cene aranžmana uključuju:
Avio prevoz, aerodromske takse, ručni prtljag do 8kg i dodatni prtljag do 30kg, povratni transfer (aerodrom-hotelaerodrom), 10 noćenja na bazi navedene usluge u izabranom hotelu, organizaciju i realizaciju putovanja.

Navedene cene aranžmana ne uključuju:
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, lokalne boravišne takse, fakultativne izlete i ostale nepomenute usluge.

Način plaćanja:
Prilikom rezervacije je potrebno da uplatite minimum 50% od ukupne cene aranžmana. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate. Ostatak duge je potrebno da bude isplaćen najkasnije do 20 dana pre polaska.

Opšte napomene:
1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife.
2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

Napomena za osiguranje:
- U agenciji Dream Land je moguće, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača UNIQA koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
- Dream Land preporučuje kupovinu osiguranja od otkaza putovanja - više informacija potražite u agenciji.

Molimo putnike da pažljivo pročitate program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora za obe ugovorne strane Organizator putovanja je Dream Land - Licenca OTP br. 13/2015, vazi od 09.04.2015. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi 300055011, od 25.01.2018., DDOR osiguranja Turistička agencija Dream Land nastupa u svojstvu organizatora putovanja.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja