prethodna
Hotel Sun Island Resort Spa
Hotel Sun Island Resort Spa

Velassaru Maldives Hotel

Velassaru Maldives Hotel
individualni polazak: svakog dana
Individualni povratak: svakog dana

Cene su izražene po osobi u evrima za navedeni broj noći

Organizovan avio prevoz, koji nije uključen u cenu
Cena avio karte od 718 evra sa svim taksama.

Dinarski deo aranžmana 1.790 dinara po rezervaciji
Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Program putovanja:
Prvi dan Beograd - Istanbul
Dolazak na aerodrom Nikola Tesla u 21:15 časova. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Abu Dabi u 23:15 časova (let EY5994). Dolazak u Abu Dabi u 07:30 časova-lokalno vreme. Nastavak putovanja za Maldive.
Drugi dan/ (prvo nocenje) Istanbul - Male (Maldivi)
Poletanje aviona za Maldive u 09.20 časova-lokalno vreme (let EY 278). Dolazak na Maldive, aerodrom Ibrahim Nasir, ostrvo Hulhule/Male u 14.55 časova-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela. Nocenje.
Treci dan/(drugo nocenje) - poslednje nocenje Maldivi
Boravak u izabranom hotelu na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor. Nocenja.
Pretposlednji dan Male (Maldivi) - Istanbul
Doručak. Napuštanje soba do 11h45. Transfer do aerodroma Ibrahim Nasir - ostrvo Hulhule/Male. Dolazak na međunarodni aerodrom Ibrahim Nasir. Slobodno vreme. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga- dva sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Abu Dabi u 19.20 časova-lokalno vreme (let EY 279).
Poslednji dan Istanbul - Beograd
Dolazak u Abu Dabi u 22.55 časova-lokalno vreme. Nastavak putovanja za Beograd u 02:25 časova-lokalno vreme (let EY 071). Dolazak u Beograd u 05:35 časova.
Napomena za pretposlednji dan:
Mogucnost doplate dnevnog odmora u hotelu na ostrvu Male ili Hulhule. Cena je na upit.

Velassaru Maldives Hotel 5*
Lokacija: Hotel se nalazi na ostrvu Velassaru, u Južnom Male Atolu; udaljen je 12km od aerodroma Male.
Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Delovi sa koralnim grebenom.
Sobe: Hotel raspolaže sa 129 soba raspoređenih po bungalovima u okviru hotelskog kopleksa, na plaži i iznad vode. Svaka soba tipa Deluxe Bungalow, površine oko 70m2 (unutrašnji i spoljašnji deo); ima poluotvoreno kupatilo (sa kadom i spoljašnjim tušem), verandu, klimu, LCD TV, DVD, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), aparat za pripremu kafe, sef, fen za kosu, bade mantil, pristup internetu (doplata). Nekoliko stepenika deli spavaći deo sobe od dela za dnevni boravak.
Hotelski sadržaj: Hotel ima 5 restorana, 2 bara, spoljašnji bazen, fitnes, spa centar (doplata), teren za tenis, servis za pranje veša, butik, juvelirnicu, menjačnicu, lekarsku ordinaciju, pristup internetu (doplata). Mogućnost bavljenja sportovima na vodi (doplata).
Način služenja obroka: Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.
Usluge uz doplatu:
- Prodavnica poklona
- Water sport
- Menjačnica
- Perionica veša
Besplatne usluge:
- Fitness centar
- Tennis court
Kontakt:
www.velassaru.com

Napomena:
Hotel okružen palmama i peščanom plažom. Transfer do ostrva se obavlja brzim čamcem. Veličina ostrva je 450mx150m.

Cene transfera na relaciji:
Međunarodni aerodrom Maldivi (Ibrahim Nasir) -izabrani hotel-međunarodni aerodrom Maldivi (Ibrahim Nasir)

Transfer: lokalnim letom (oko 15 min) i zatim transfer brodom (jos oko 10 min)

Period realizacije transfera: 01.11.2017-01.04.2018
Cena transfera po osobi: 272 eur

Period realizacije transfera: 01.11.2017-01.04.2018
Cena transfera po osobi - dete 2-11 god: 136 eur, deca do 2 god gratis

Doplate:
Doplata za pun pansion u periodu 01.11.2017-01.04.2018 po odrasloj osobi dnevno - 20 eur, Dete 2-11 god. - 12 eur
Obavezna doplata za Bozicnu i Novogodisnju veceru, 24.12 i 31.12. Cena na upit.

Uz doplatu - pre polaska na putovanja - Mogućnost izbora:
- smeštaja u drugom tipu sobe, u odnosu na navedeni u tabeli
- smeštaj u drugom hotelu, u odnosu na navedeni u tabeli
- izbor od preko 94 hotela na Maldivima!

U cenu aranžmana je uračunato:
- smeštaj u izabranom hotelu; u dvokrevetnim sobama; na bazi izabranog tipa sobe, broja noćenja i usluga ishrane.
- boravišne takse u hotelu.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- avio prevoz na relaciji Beograd-Abu Dabi-Male-Abu Dabi-Beograd, (po osobi- OD 474 eur; Cena važi do popunjenosti promotivne ekonomske klase U; ukoliko nema raspoloživih sedišta moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu),
- transferi na relaciji aerodrom Male-hotel-aerodrom Male prema programu putovanja; cena po osobi u eur i vrsta prevoznog sredstva prema tabeli
- aerodromska takse (oko 243, 88 eur po osobi, koje se satoje od sledecih taksi: 200 eur je YQ - taksa za poskupljenje goriva I nerefundabilna je, ostale takse su 0.22-RSAD, 0.98-RFEB, 16.72-RSLO, 3.30-LGSE, 22.66-BQDP)
- izlazna taksa na Maldivima (25 USD po osobi-plaćanje na aerodromu Male, prilikom povratka),
- troškovi fakultativnih izleta i poseta,
- troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika,
- nepomenute usluge.

Transferi:
Doplata za transfere je obavezna.
Transferi na relaciji aerodrom Ibrahim Nasir-izabrani hotel-aerodrom Ibrahim Nasir se obavlja: hidroavionom; avionom i brodom/brzim čamcem; brzim čamcem ili jahtom. Vrsta prevoznog sredstva zavisi od izabranog hotela na Maldivima. Transferi hidroavionom ILI avionom i brodom/brzim čamcem Realizacija transfera hidroavionom se obavlja isključivo u periodu 09h00-15h25. Dozvoljeni prtljag je 20kg+5kg ručni prtljag-višak uz doplatu. Mogućnost prevoza prtljaga ili dodatnog prtljaga narednim letom ili brodom/brzim čamcem. Preporuka je da se, prilikom dolaska na Maldive posle 15h25/napuštanja pre 09h00, rezerviše i doplati noćenje u hotelu u blizini međunarodnog aerodroma „Ibrahim Nasir“ (na ostrvu Male ili Hulhule). Mogućnost rezervacije dnevnog boravka u hotelu u blizini aerodroma (na ostrvu Male ili Hulhule), prilikom noćnih letova u povratku sa Maldiva. Kod nepovoljnih vremenskih uslova transfer hidroavionom/avionom na relaciji međunarodni aerodrom Ibrahim Nasir-izabrani hotel iz tabele-međunarodni aerodrom Ibrahim Nasir će se otkazati iz bezbednosnih razloga; u tom slučaju prva i/ili poslednja noć u izabranom hotelu može/gu biti neiskorišćena/e. U slučaju više sile, Organizator putovanja će obezbediti smeštaj putnika, u skladu sa mogućnostima i raspoloživim sobama u hotelima u blizini aerodroma. Organizator putovanja, hotel i avio prevoznik neće izvršiti povraćaj sredstava za uplaćene, a neiskorišćene usluge (noćenje u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga iz tabele), ukoliko su otkazane zbog nepovoljnih vremenskih uslova na Maldivima ili uzrokovane neplaniranim kašnjenjem redovnog leta prilikom dolaska na Maldive, u odnosu na zvaničan i objavljen red letenja. Transferi brzim čamcem ili jahtom Realizacija transfera je moguća tokom 24časa. Popodnevni i noćni transferi su uz doplatu (50% -100% cene jednog noćenja u izabranom hotelu iz tabele).
- Kod kasnovečernjih dolazaka na Maldive, noćni transfer, na relaciji aerodrom „Ibrahim Nasir“- izabrani hotel, je moguće realizovati samo ukoliko je uplaćeno pomenuto noćenje u hotelu. Ukoliko nije, preporučuje se doplata za boravak u hotelu kod aerodroma.
- Ukoliko je uplaćen boravak u hotelu poslednjeg dana boravka do 11h00-nije moguća realizacija noćnog transfera. U tom slučaju se obavlja dnevni transfer.
- Kod kasnovečernjih odlazaka sa Maldiva za Beograd, preporučuje se doplata za duži boravak u rezervisanom hotelu iz tabele ili boravak/dnevni boravak u hotelu kod aerodroma Ibrahim Nasir.
- Rezervacija i doplata dužeg boravka i noćnog transfera je moguća samo pre polaska na putovanje.

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 25 dana pred početak putovanja
- čekovima građana na 6 mesečnih rata
- karticama Banca Intesa na 6 mesečnih rata bez kamate
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke na 12 mesečnih rata bez kamate.
- ostalim platnim karticama
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka

Posebni uslovi otkaza ugovora o putovanju:
Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju - od momenta ugovaranja aranžmana do 31 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
- od 30 dana do 22 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 80% od ukupne cene aranžmana.
- od 21 dana pre početka putovanja do početka putovanja, na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana.

Viza za Maldive - Viza za građane Republike Srbije nije potrebna. Državljani R. Srbije koji putuju na Maldive besplatnu vizu važeću za period do 30 dana dobijaju na maldivskom aerodromu.
Potrebna je sledeća dokumentacija: važeća putna isprava-najmanje 6 meseci od povratka sa putovanja, povratna avio-karta, dokaz o posedovanju dovoljno finansijskih sredstava (100 USD plus 50 USD za svaki dan boravka), potvrda o uplaćenom turističkom aranžmanu.

Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Važne napomene:
- Aranžman je individualan.
- Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
- Rezervacija se realizuje na upit.
- Program je rađen je na bazi minimum 2 putnika, u dvokrevetnoj sobi.
- Krajnji rok za prijavu aranžmana i uplatu akontacije - je najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Big Blue Group je 5 dana pre početka putovanja.
- Krajnji rok za potvrdu rezervacije je 5 radnih dana od uplate akontacije.
- Cena aranžmana za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju i dete 0-12 godina u zajedničkom ležaju, je na upit.
- Jednokrevetna soba-na upit.
- Minimum boravka/noćenja u hotelu-prema tabeli.
- Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h00/ datuma početka putovanja do 12h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 12h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji hotela.
- Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku.
- Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta.
- Depozit/Kaucija: U hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit/kaucija. Novac se može ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Na kraju boravka prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti može biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.
- Usluge ALL INCLUSIVE ili Ultra all Inclusive podrazumevaju usluge po internim hotelskim pravilima i ne moraju biti identične po hotelima, kako iste kategorije tako i iste zemlje/drugih zemalja. Usluživanje hrane može biti: samoposluživanje ili posluživanje-meni. Ne podrazumevaju konzumaciju pića iz mini bara u hotelskoj sobi, serviranje flaširane vode, korišćenje usluga masaže, saune, turskog kupatila, parnog kupatila, spa centra, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi, ishranu u restoranima a la carte, najma teniskih reketa i loptica i sl. Detaljne informacije o usluzi all inclusive i radnom vremenu barova i restorana se dobijaju na recepciji hotela.
- Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotela, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, depozit za peškire, ležaljke na plaži, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni, sportovi na vodi i slično.)
- Agencija Big Blue Group ne može biti odgovorna ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu. -Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
- Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta- lokalnom agencijom.
- Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici.
- Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu) -saglasnost oba roditelja overena u opštini ili sudu je neophodna.
- U slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost& Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report) -Veranda je natkrivena ili otkrivena otvorena galerija (sa/bez stubova) u prizemlju. Veranda nema ogradu.
- Opisi plaža su generalni - ne podrazumevaju deo ulaska u vodu i morsko dno (može biti peščano, šljunkovito, sa koralnim grebenom, u pojedinim delovima stenovito i sl).
- Na Maldivima ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.
- Nije dozvoljeno: unošenje alkoholnih pića na Maldive i sunčanje u toplesu na plaži.
- Sve cene u letovalištima (na ostrvima) na Maldivima su izražene u USD; plaćanje se vrši u USD, EUR ili kreditnim karticama. USD ima bolji bankarski kurs, s toga je preporuka nositi pomenutu valutu u efektivi. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu.

Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom aso-cijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne aso-cijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Big Blue
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%