prethodna
Hotel Tisa Sport
Hotel Tisa Sport

Segedin - Hotel Hunguest Forras

Segedin - Hotel Hunguest Forras
Segedin - Hotel Hunguest Forras

Cena je dnevno po osobi u €
Hunguest Hotel Forras 4* - Segedin / Mađarska
hotelforrasszeged.hu/sr
Lokacija: Hotel Forras je udaljen svega 10 minuta šetnje od centra grada i svojim gostima nudi izvanredan odmor i relaksaciju. Pored hotela se nalazi Aquapolis-u koji je jedan od najvećih kupališnih kompleksa u Mađarskoj, i sa hotelom je povezan zatvorenim toplim hodnikom.
Smeštaj: Hotel poseduje 172 sobe i 5 apartmana. Sve dvokrevetne sobe su opremljene sa: LCD TV, fen sa kosu, sef, mini bar, bade mantil, zeleni peškir za Aquapolis, beli peškir za sobu, wireless internet, balkon
Aquapolis: Wellness i spa kompleks Aquapolis, koji može da primi do 3000 ljudi, sadrži zabavni i wellness program za svaki uzrast, 9 unutrašnjih i 4 spoljna bazena, najveći tobogan u Evropi, koji je otvoren tokom cele godine.
Aquapolis sadrži i zdravstveni deo sa lekovitom vodom, saune, sobe za masažu, „tihi wellness“ (zona za relaksaciju za starije od 16 godina sa sledećim uslugama: bazen za razonodu i penušavu kupku, finska sauna, infra sauna, parna komora, solna komora, tepidarij, aroma soba, spoljna sauna, mogućnost korišćenja 3 sata u toku dana, WIFI internet), dečije bazene, „baby world“, parnu kabinu, slanu kabinu, aroma kabinu. Sve sadržaje u Aquapolis-u je moguće koristiti besplatno u toku dana ukoliko se koristi hotelski smešta

Program putovanja:
Prvi dan: Dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h.
Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje hotela najkasnije do 10:00h.

Cena za sve pakete u Hotelu Forras uključuje:
- Neograničeno korišćenje kompleksa bazena „Napfényfürdő Aquapolis Szeged“, i na dan odlaska do 11h.
- Ulaznicu za Tihi wellness (3h dnevno za osobe preko 16 god.) i na dan odlaska do 11h.
- Wi-Fi.
- Bade-mantil.

Doplate za sve pakete za Hotel Forras:
- Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 1.8€ dnevno po osobi (plaćanje se vrši na recepciji hotela).
- Raniji ulazak u sobu (od 10h) 18€ po sobi, kasniji izlazak iz sobe (do 18h) 28€ po sobi. Kasniji ulazak i izlazak iz sobe zavise od raspoloživih kapaciteta i mogu se rezervisati i platiti isključivo na recepciji hotela.
- Ručak 18€ za odrasle i 9€ za decu do 12 god. dnevno po osobi.
- Kamin u apartmanu ili đakuzi na terasi 18€ dnevno po sobi.
- Parking pored i iza hotela besplatno (br. mesta 40. Ukoliko nema slobodnih, gosti mogu na licu mesta da doplate za parking ispred hotela 0.5€/h ili garažu pored hotela 0.4€/h).

Uslovi plaćanja:
- Cene su izražene u Eurima.
- Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. Plaćanje na rate - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 4 mesečne rate).
4. Uplata čekovima građana u više rata – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. Preko računa - uplata na račun Dream Land-a. Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Prevoz:
Svakodnevni polasci iz Beograda do Segedina. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji.
- Cena za jedan pravac 25€, a cena povratne karte 50€ po osobi

Osiguranje:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U agenciji je moguće, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača UNIQA koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 30.000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

Vize i putna dokumenta:
Državljanima Srbije viza za destinacije obuhvaćene ovim cenovnikom viza nije potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.

Napomena:
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka)

Napomena:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka.

Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane cenovnik važi od 04.09.2018. do popune kapaciteta

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani