Morahalom - paketi 2017/2018.

Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
Morahalom - paketi 2017/2018.
broj osoba cenasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+1po osobisobapolupansionbez prevozadetaljnije
Usluga: polupansion (doručak-večera, švedski sto), cene po osobi i danu

Napomena: paketi ne važe u periodu (praznični termini): 15.03.-18.03.; 30.03.-02.04.; 28.04.-01.05.; 18.05.-20.05.2018.
Banja „Sent Eržebet“ u Morahalomu je prvi put otvorila svoja vrata 1964. godine. Danas, zahvaljujući kontinuiranom razvoju, gosti mogu uživati u dobrotvornom dejstvu lekovite vode u 6 bazena i u wellnees uslugama, odnosno mnoštvo drugih bazena (15) pružaju mogućnost za bezbrižno osveženje. Svet sauna je ostrvo osvežavanja i detoksikacije. Bazen za decu pruža prijatno i bezbedno opuštanje malima i celoj porodici. Medicinsko odeljenje pomaže u lečenju i prevenciji bolesti. Rangiranje banje sa četiri zvezdice dokazuje visok standard usluga.

Hotel Colosseum 4*
Ovaj elegantni hotel sa 4 zvezdice smešten je u Morahalomu, na 21 km od centra Segedina Sve sobe u hotelu imaju besplatan bežični internet, flat-screen TV, moderno uređena kupatila, bade-mantili, papuče i toaletni pribor, a neke od soba imaju balkon.
Standardne sobe su na svim spratovima hotela i imaju u proseku oko 20 kvadrata, sobe su sa francuskim prozorima, kadama za kupanje i bideom, sobnim sefom, najmodernijim digitalnim TV-om, Wifi-jem, mini barom. U kupatilima sa kadama gosti imaju i kozmetiku, fen za kosu i bade-mantil. Standardne sobe nemaju mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Standard sobe se mogu koristiti za veće porodice i kao dve povezane standard sobe bez doplate.
Superior sobe su komfornije od standardnih i imaju mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja. Nalaze se na svim spratovima hotela i opremljene su sa francuskim krevetima, a neke od soba imaju i terasu. Dodatni sadržaj: sef, najmoderniji digitalni TV, Wifi, minibar. U kupatilima sa tuš kabinom gosti imaju kozmetiku, fen za kosu i bade-mantil.
Deluks sobe su na svim spratovima hotela, i u svim sobama su francuskim kreveti. Osim komfornih kreveta opremljeni su posebnim nameštajem, imaju i dva dodatna ležaja, a neke od soba imaju i terasu. Dodatni sadržaj: sef, najmoderniji digitalni TV, Wifi, minibar. U kupatilima sa tuš kabinom gosti imaju kozmetiku, fen za kosu i bade-mantil.
Dva porodična apartmana se nalaze u prizemlju, blizu recepcije, sobe za igranje i wellness dela. Dve sobe su spojene sa jednim ulazom, imaju zajedničku terasu od 15 kvadrata i pružaju udoban smeštaj za porodice sa decom. U jednoj sobi je francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena kreveta. Dodatni sadržaj: sef, najmoderniji LED TV, Wifi, mini bar, a u kupatilu su kabine za tuširanje i ugaone kade, a gosti imaju na raspolaganju i fen, koymetiku i bade mantile.
U okviru hotela se nalazi spa centar, koji sadrži hidromasažnu kadu, saunu i parno kupatilo.
Dodatni hotelski sadražaji: bar, masaže, kozmetički salon, fitness, iznajmaljivanje bicikala, posebna soba za pušače.
Restoran hotela Colosseum nudi vrhunsku uslugu u elegantnoj sali za ručavanje ili na terasi.
Parking ispred hotela je besplatan za goste hotela.
Hotel je tokom zime povezan prolazom sa Wellness centrom Eržebet i korišćenje usluga je uključeno u cenu boravka.
Banja „Sent Eržebet“ u Morahalomu je počela sa radom 1964. godine.
Leti je gostima na raspolaganju 21 bazen, a u zimskim mesecima 16 bazena (14 pokrivenih i 2 nepokrivena).
Od ponude bazena izdvajamo: lekoviti-wellness bazen, bazen za decu, bazen za skakanje, bazen sa vodenom masažom, bazen za plivanje, bazen sa toboganom, bazen sa talasima, bazen za bebe i termalni bazen za relaksaciju.
U sauna svetu izdvajamo: bazen za relaksaciju sa termalnom vodom, knajpova kupka, bunar za led, parno kupatilo, aromaterapijska sauna, infra sauna i blok sauna za naturiste, koji se sastoji od ruske, finske, bio i infra saune u dvorišnom delu.
Dečiji bazeni za avanturu i doživljaje čine dečji bazen, bazen za brčkanje i bazen za brčkanje beba. U interesu bezbednosti male dece, dečji bazeni su dizajnirani bez ivice i prepreka sa dubinom do 30 santimetara, dok je u bazenu za bebe dubina vode između 0-15 santimetara. Od dodatnih sadržaja izdvajamo: kućicu za igre, prostor za povijanje i čajnu kuhinju.
Gosti banje „Sent Eržebet” mogu da koriste uz doplatu i: osvežavajuću masažu, masažu za detoksikaciju, limfnu masažu sa aromatskim uljima, celulit masažu za oblikovanje tela, masažu stopala, thai masažu, masažu kafom za povratak energije, masažu medom, relaksacionu masažu, vital masažu (vakum masaža gumenim bodljikama).
Parna kabina visokog sadržaja vlage temperature 35-40 stepeni Celzijusa, koja se preporučuje za cirkulaciju, opuštanje mišića, bronhije i oslobađanje disajnih puteva.
U wellness slanoj sobi raspršene čestice soli lekovito utiču na oboljenja disajnih puteva, kao što su simptomi astme, bronhitisa, alergije i alergijske kijavice.
Ostali sadržaji: fitness, vežbe na vodi i suvom i solarijum.
Ulazak u hotel 14:00, izlazak iz hotela 10:00, korišćenje akva parka Erszebet Spa je moguće i pre ulaska u hotel, kao i na dan odlaska posle izlaska iz sobe do kraja radnog vremena akva parka.

Svi paketi uključuju:
- Smeštaj u dvokrevetnoj standard sobi uz obilan bife doručak i obilnu bife večeru,
- Korišćenje wellness dela (džakuzi, bazen iznenađenja, koktel bazen, finska i infra sauna, slana soba, parna kabina, tuševi iznenađenja, Knajpova kupka sa toplom i hladnom vodom),
- Fittness sala sa kardio-aparatima,
- Korišćenje sobnog sefa,
- Bade-mantili u sobi,
- Korišćenje interneta,
- Mogućnost parkiranja u sopstvenom parkiralištu hotela,
- Neograničeno i besplatno korišćenje usluga bazena Banje „Sent Eržebet“ (2727 m2 vodene površine, leti 21, zimi 16 bazena, jedinstveni park sauna sa 8 sauna, dečji bazeni sa toboganom, soba za igre i elementima doživljaja).

Doplate
- turistička taksa 2,00 eur - plaća se isključivo na recepciji;
- doplata za de luxe sobu 14,00 eur po sobi i danu;
- doplata za porodični apartman 34,00 eur po sobi i danu;
- doplata za apartman 68,00 eur po sobi i danu;
- jednokrevetna soba 34,00 eur po danu.

Popusti
- deca do 5,99 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju gratis smeštaj i polupansion, wellness usluge iz paketa plaćaju na licu mesta;
- deca od 6 do 13,99 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% od cene smeštaja i polupansiona, wellness usluge iz paketa plaćaju na licu mesta;
- deca od 6 do 13,99 godina na osnovnom ležaju 30% od cene smeštaja i polupansiona, wellness usluge iz paketa plaćaju na licu mesta.

Napomena: sobe su na raspolaganju od 14,00 sati na dan dolaska; do 10,00 sati na dan odlaska. Kasnije napuštanje je moguće uz doplatu od 34,00 eur po sobi

Program putovanja
Prvi dan
Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan - predposlednji dan
Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan
Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom

U cenu putovanja je uključeno
Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U cenu putovanja nije uključeno
Boravišna taksa - plaća se na recepciji hotela, po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (vise informacija možete dobiti u agenciji).

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće Uniqa na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Oltmpic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Način i uslovi plaćanja
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Plaćanje čekovima gradjana
Akontacija 40%, ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana, na tri rate, bez kamate.

Plaćanje kreditnim karticama bez kamate
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

Turistički krediti
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim Opštim uslovima putovanja naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Olympic Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 332 422
  +381 34 332 452
  +381 34 335 737
  +381 34 617 0 600
 • Adresa:
 • Karađorđeva 20, lokali br. 5 i 8, Kragujevac

  Poslovnica Beograd
  Makedonska 30, I sprat, Beograd
  +381 11 655 5 030
  +381 11 655 7 285
  +381 11 655 7 286
  +381 11 655 7 287
 • Website:
 • www.olympic.rs

Olympic Travel
Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu