sledeća
Hotel Tisa Sport
Hotel Tisa Sport

Hotel Tisa

Hotel Tisa
Na nekoliko minuta od reke Tise, na glavnom trgu Segedina, u samom srcu grada vrata Tisa Hotela su otvorena za goste iz poslovnog, kongresnog i porodičnog turizma, kako u domaćim, tako i u međunarodnim okvirima.

Sobe su opremljene TV aparatom, mini barom, telefonom, besplatnim pristupom internetu, rashladnim uređajem, sefom. "Hotel poslovnih ljudi, konferencija i slavlja: Kod Nas je Gost na Prvom Mestu!"

Na glavnom trgu u Segedinu, patinantna zgrada 120 god stara, ugodnog ambijenta, sa kolonijalnim nameštenin sobama očekuje sve potencinalne goste koji su željni odmora i relaksacije. Vrata Tisa Hotela, u samon srcu grada, su otvorena za sve vas!

U našim reprezentatvnim dvoranama Koncertna i Staklena, i ostalim sekcijskim salama, kapaciteta od 20 - 500 osoba, pružamo mogućnost organizovanja konferencija manifestacija slavlja. Svim poslovnim partnerima, biznismenima boravak činimo ugodnim i nezaboravnim.

Istorija hotela:
Zgrada hotela je sagrađena davne 1885 godine na mestu kojem se i sada nalazi i od tada, sem majnih prekida posluje kao hotel. Ime potiče od Tisa Kalmana tadašnjeg premijera, učast njegovog desetogodišnjeg vladanja, svečano otvaranje se dogodilo 23 januara 1886 godine. Hotel su 1949 godine zatvorili, potom 1963 uz veliku investiciju nanovo otvorili 30 Jula.

Novi vlasnici su obnovili hotel, sačuvavši dah prošlog stoleća, moderne usluge su uskladili uz stogodišnju gradevinu i stime postigli da Tisa Hotel postane jedan od najpoznatijih i najomiljenijih hotela u gradu.

Danas, u jedinstvenim i reprezentativnim dvoranama, Koncert odnosno Staklena sala, održavaju se brojne domaće i međunarodne manifestacije čiji je uspeh zagarantovan vrhunskim uslugama koje Tisa Hotel pruža.

Tisa Hotel je hotel poslovnih ljudi, konferencija i slavlja.

Potpuni odmor i gostoprimstvo pružamo i omogućujemo u našem drink baru, pivnici i njihovim dodatnim salama, kao i u kozmetičkom salonu. Usklopu hotela nalaze se i banka, notar. Za sve goste i njihove automobile, obezbedujemo smeštaj u našem zatvorenom, video kamerama opremljenom parkingu. Mini bus koji je u vlasništvu hotela, obezbeđiuje prevoz svim putnicima - gostima pristiglim avionom, vozom, autobusom.
Stojimo vam na raspolaganju, i trudimose da sve vaše potrebe ispunimo.

Sobe:
Classic sobe sa klimom

Opremljenost: moderan namestaj, kupatilo sa kadom/tusem, tv u boji, mini-hladnjak, telefon, CARDO matraci, klima, WIFI internet, krevetic po potrebi

Superior sobe sa klimom
Opremljenost soba: kolonijalni nameštaj, kupatilo sa kadom/tusem, tv u boji, mini-hladnjak, telefon, Cardo matraci, klima, WIFI Internet, krevetic po potrebi.

Apartmani
Apartmani se nalaze na prizemlju, na prvom i drugom spratu. (jedna prostorija, za baldahinom odeljena spavaca soba i dnevni boravak sa sofom za dve osobe).
Opremljenost soba: kolonijalni nameštaj, kupatilo sa kadom, fen za kosu, tv u boji, mini-hladnjak, telefon, Cardo matraci, klima, WIFI Internet, pisaci sto.

Apartman za mladence
Apartman se nalazi se na prvom spratu.
Opremljenost: kolonijalni nameštaj, tv u boji, mini-hladnjak, telefon, Cardo matraci, klima, WIFI Internet, pisaci sto, kupatilo sa jacuzzi kadom, fen za kosu.

Manifestacije:
Ekskluzivne mogucnosti za vase svecanosti
... Godisnje vise od 50 organizovanih programa Zagarantovan uspeh!

Drzavno priznate, kapaciteta od 20-500 osoba, sa vrhunskom tehnickom opremom, dahom proslog stoleca, klimatizovana Koncertna-, Staklena dvorana, odnosno sekcijske dvorane obezbedjuju vrhunsku pozadinu i zagarantovan uspeh za sve ovde odrzane konferencije, kongrese, poslovne sastanke, seminare, mitinge, treninge, workshope.

Jedinsveno je u Tisa Hotelu, da svih 6 sala pruža prvoklasne mogućnosti za sve vrste organizovanja prijema, svečanosti itd. Jedinstvena je Koncertna dvorana, arhitektura je muzejskog obeležja.
Očekujemo vaše naruđžbe sa jedinstvenom «Welcome back» garancijom.

Usluge hotela

Besplatne usluge:
- besplatno koriscenje sefa
- cuvanje prtljaga
- internet
- Wifi
- recipcija 0-24
- placanje karticom

Doplatne usluge:
- 5 Apartmana, 45 dvokrevetne sobe
- aperitiv bar / cafic
- Centrál Cafic i Retro Disco Club
- Zápor József Cafic
- reprezentativne dvorane Koncetrna i Staklena Sala
- organizacija proslava, vencanja, poslovnih sastanaka
- prevodioc
- notar
- parking
- transfer
- taxi serviz
- rezervacija pozorisnih ulaznica

Cene:
- U cenovniku su prikazane cene smeštaja koje u sebi ne sadrže turističku taksu koja iznsoi 2 evra / osobi / noći.
- U slučaju grupne rezervacije, na osnovu zajedničkos dogovora, pružamo još povoljnije cene.

Hotel Tisa

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +36 30 201 5586
  +36 62 478 278
  +36 62 478 278
  +36 70 930 0242
  +36 62 478 278
 • Adresa:
 • Széchenyi tér 3, Glavni trg, Segedin, Mađarska
 • Website:
 • www.tiszahotel.hu

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja