Budimpešta - Hotel Aquaworld Resort

Budimpešta - Hotel Aquaworld Resort
Wellness & Spa 2018 - Budimpešta

Resort Aquaworld Budapest

Cene su u eur po osobi

Akcija: 3=4 noćenja - platiš 3 boraviš 4 noći, važi za periode:03.09-14.10 ; 05.11-22.12.2018;- 06.01-31.03.2019.
Budimpešta je idealan primer kako na svom mini wellness odmoru možete uživati u znamenitostima Budima i Pešte, probati čuvene mađarske specijalitete i poslastice, ali i aktivno uživati u sadržajima wellnessa i akva parka u bilo koje doba godine. Budapest Resort je luksuzni klimatizovani hotelski kompleks sa jednim od najvećih zatvorenih vodenih parkova u Evropi. Od Beograda je udaljen 379 km

Opis hotela Resort Budapest 4* H-1044 Budapest, Íves út 16.
Lokacija: u severnom delu Budimpešte na autoputu M0 u blizini mosta Međeri.
Hotelska ponuda: otvoreni parking, garaža, restoran, pab sa velikom terasom, lobi bar, kafić na bazenu, kongresni centar za 1000 osoba, besplatan transfer hotel-trg Heroja-hotel. Zabavni centar je povezan sa hotelom i nalazi se ispod apartmanske zgrade. Poseduje salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD, sobu za igranje karata, bilijar, aparate sa igricama, zabavnu prostoriju za decu.
Hotelski Wellness centar (otvoren svakog dana od 07.00 do 22.00) ima: zatvoreni relax bazen, otvoreni bazen koji se greje, mandala kupalište, saune, parna kupatila, hamam, fitness salu sa savremenim spravama uz asistenciju stručnog trenera, teniske terene, teren za odbojku, skvoš, frizerski i kozmetički salon, vodene i ručne masaže, stomatološku ordinaciju.
Ishrana: doručak i večera na bazi samoposluživanja sa izborom više jela.

Oriental Spa, Wellness I Fitness Centar
Nude intenzivan doživljaj zadovoljstva i lepote. Kada za relaksaciju sa staklenim zidovima sa delom na otvorenom koji radi tokom cele godine čine oazu mira, a zamračeno kupatilo sa mandalama podseća na orijentalno svetilište. Svet sauna, povezan je sa centrom, pružaju neomatano opuštanje. Deo Beauty Farm u okviru Wellness Centra, do kojeg se stiže iz kupatila, nudi programe lepote kao i usluge frizerskog salona

Aquaworld
Jedan od najvećih vodenih parkova u Evropi, sa direktnim pristupom aqua parku iz hotela. Raznovrsni sadržaji garantuju dobru zabavu za posetioce svih uzrasta tokom cele godine. Sadržaji: planinska reka, 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, vodene površine namenjene sportskim rekreativcima, 3 m visoka kula sa skakaonicom, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, nekoliko đakuzi bazena, kneipp. Zatvoreni bazeni ovog kompleksa su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Kompleks ima restoran i bar, poseban deo “Svet sauna”, garderobu, toalete, terasu za sunčanje, ležaljke. Poseban deo vodenog parka „Kid’s World“ specijalno je dizajniran i namenjen najrazličitijim potrebama i zabavi za decu i sastoji se od bazena različitih dubina, dečijih tobogana, kuće za igranje, prostorije za proslave.

Smeštajni kapaciteti u glavnoj zgradi:
Standard soba (25-29m2) (mogućnost spojenih soba-family room) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Dvokrevetna soba može biti opremljena sa pomoćnim ležajem za jedno dete do 14 godina.
Junior suite (43m2) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Junior suite može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.
Suite (54 m2) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Suite može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.
Predsednički suite (76 m2) ima: dnevnu i spavaću sobu, francuski ležaj kupatilo (kada i tuš), dva toaleta, dva balkona sa pogledom na Budim, aparat za kafu i čaj, bademantil, fen, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Predsednički suite nema mogućnost pomoćnog ležaja.

Smeštajni kapaciteti u apartmanskoj zgradi:
- Apartman sa 2 prostorije (50-56m2) ima: jednu odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Apartman sa dve sobe prima minimum 2 odrasle osobe a može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.
- Apartman sa 3 prostorije (90-95m2) ima: dve odvojene spavaće sobe, svaka sa francuski ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Apartman sa tri sobe prima minimum 4 odrasle osobe a može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.

Program boravka (individualni polasci po izboru putnika)
Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati.
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa

U cenu aranžmana je uključeno:
- 3=4 je sa 4 polupansiona (doručak i večera - samoposluživanje - izbor više jela) tokom perioda: gde je jedno noćenje gratis a sa cenom po osobi i po noći - 03.09-14.10; 05.11-22.12.2018.
- Neograničeno korišćenje Aquaworlda - ekskluzivno, Oriental spa wellness i fitness centra, svet saune; bademantil;
- parking ispred hotela; besplatan prevoz hotelskim autobusom na relaciji hotel-Trg heroja-hotel; besplatan wireless internet;
- lokalna taksa.

U cenu aranžmana nije uključeno:
- obavezan depozit u iznosu od 50 evra soba/dan koji se plaća na recepciji.
- Doplate po sobi dnevno: pogled na Budim 12 evra, garaža 8 evra, kućni ljubimac 17 evra (na upit).
- Obavezna doplata za novogodišnju večeru: 140 eur po osobi, deca 7-14 plaćaju 100 evra.

Postoji mogućnost minibus prevoza sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji. Povratna karta po osobi iznosi 50 evra, bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd), prevoznik je turistička agencija Terra travel d.o.o. Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

U cenu aranžmana je uključeno:
- 3=4 je sa 4 polupansiona (doručak i večera - samoposluživanje - izbor više jela) tokom perioda: gde je jedno noćenje gratis a sa cenom po osobi i po noći - 06.01-31.03.2019.
-Neograničeno korišćenje Aquaworlda - ekskluzivno, Oriental spa wellness i fitness centra, svet saune; bademantil;
- parking ispred hotela; besplatan prevoz hotelskim autobusom na relaciji hotel-Trg heroja-hotel;
- besplatan wireless internet;
- lokalna taksa.

U cenu aranžmana nije uključeno:
- obavezan depozit u iznosu od 50 evra soba/dan koji se plaća na recepciji.
- Doplate po sobi dnevno: pogled na Budim 12 evra, garaža 8 evra, kućni ljubimac 17 evra (na upit)

Uslovi i način plaćanja:
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate.
- Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se kompletan iznos za avionske karte I avans 40% za smeštaj, dok se ostatak uplaćuje najkasnije 15 dana pred početak putovanja.
Plaćanje može biti: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Dream Land-a ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina).

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
Dream Land preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U agenciji je moguće uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača UNIQA koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra. Cena polise je približno jedan evro po danu provedenom na putovanju.

Opšte napomene za putovanja:
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
- Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
- Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu;
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.

Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2018 od 25.01.2018. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”,

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje