Hotel Odessa

Hotel Odessa
 • Cena:
 • od 849 do 919 € + din. deo
 • Kategorizacija smeštaja:
 • Destinacije:
 • Kipar: Protaras
 • Vrste putovanja:
 • Letovanje
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi8 danasobaall inclusiveprevoz avionomdetaljnije
Cene su po osobi za 7 noćenja na bazi navedene usluge.
Kipar je ujedno i najtoplije ostrvo Mediterana sa oko 340 sunčanih dana u toku godine. Prosečna letnja temperatura vazduha iznosi oko 34C, dok je zimska 16C. Zbog temperature mora koja iznosi preko 22C sezona kupanja traje od maja do novembra, s tim da u julu i avgustu doseže i do 27C. Kipar poseduje i 4 velika aqua parka, a jedan od njih je i najveći u Evropi, upravo onaj u Ayia Napi.

Protaras se nalazi u jugoistočnom delu Kipra. Na mestu današnjeg grada u antičko doba nalazio se grad Leukola. Protaras raspolaže prelepim peščanim plažama, među kojima je najpoznatija Plaža smokvinog drveta (eng. Fig Tree Beach). Godine 2011. TripAdvisor je ovu plažu proglasio trećom najlepšom u Evropi. Letovalište je sagrađeno zahvaljujući uspehu koji je doživela Aja Napa, udaljena svega 10 km od Protarasa. Protaras je idealna destinacija za porodice sa malom decom, s obzirom da je letovalište mirnije od susedne Aja Nape.

Hotel Odessa 4* - Protaras / Kipar
www.tsokkos.com/ODESSA-BEACH-HOTEL
Odessa hotel se nalazi na peščanoj plaži u Protarasu, na samo 5 minuta lagane šetnje od centra ovog zanimljivog turističkog mesta. Udaljen je 47 km od aerodroma Larnaka.
Opšti podaci - Hotel je renoviran 2010. godine. Ima ukupno 208 soba (188 standardnih i 20 porodičnih). Gostima su na raspolaganju restoran, više barova, bazen, teretana, teniski teren, a za decu tu je dečiji bazen, soba sa video igricama.
Plaža - Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Korišćenje ležaljki i suncobrana se dodatno plaća.
Hrana i piće - Usluga je polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Sva pića se dodatno plaćaju, kao i sve van usluge i koncepta. Gostima su na raspolaganju: Calypso glavni restoran, Royal Marine Lobby Bar, Ithaki Pool Bar, Sofa Sofa Bar & Restaurant, Costa Coffee.
Smeštaj - Većina soba ima odvojene krevete. Sadržaj soba: satelitska TV, klima uređaj, radio, aparat za čaj i kafu, kupatilo sa tušem, fen za kosu, balkon. Plaća se: telefon, Wi-Fi internet, mini-bar i sef.
Ostali sadržaji - Hotel poseduje 2 bazena (od kojih je jedan dečiji), raznovrsne animacije svakog dana. Plaća se: sauna, đakuzi, fitnes, stoni tenis, teniski teren (osvetljenje terena i oprema za tenis), soba sa video igricama za decu, masaže, room service (koji je dostupan od 10 do 22:30h), pranje i sušenje veša, lekar i čuvanje dece.

Program putovanja:
1. dan Beograd - Larnaka

Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», dva sata pre leta. Predviđeno poletanje aviona za Larnaku letom W6-4261 je oko 12:30h. Predviđeno sletanje u Larnaku (po lokalnom vremenu) oko 16:00 h. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Večera. Noćenje.
2.- 7, 10, 11, ili 14. dan - Aja Napa, Protaras, Larnaka, Limasol ili Pafos
Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.
8. 11. 12. ili 15. poslednji dan - Larnaka - Beograd
Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta). Slobodno vreme do napuštanja soba (12h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom W6-4262 je oko 16:35h. Sletanje u Beograd predviđeno oko 18:20h. Kraj programa.

Program uključuje
- Avio prevoz redovnom linijom WizzAir-a na relaciji Beograd - Larnaka - Beograd.
- Ručni prtljag dimenzija do 55x40x23cm do 10 kg
- 1 komad čekiranog prtljaga po putniku do 20 kg
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom
- 7, 10, 11 ili 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu
- Troškove organizacije putovanja

Program ne uključuje
- Avio takse trenutno 68 €, (ukupno 21 € takse aerodroma Nikola Tesla, 23 € taksa aerodroma Larnaka. YQ taksa je trenutno 24 € - YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
- Deca do 2 godine plaćaju 80 €, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
- Dinarski deo u iznosu od 3000, 00 dinara koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
- Putno zdravstveno osiguranje
- Ostale neugovorene usluge
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove

Uslovi plaćanja
- Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
- Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% od ukupnog iznosa prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).
- Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja
- Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja.
- Usled promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo iznosa.

Način plaćanja
- Avansno - u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa, 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.
- Čekovima građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci bez uvećanja cene u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupnog iznosa gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10-og 20-og ili 30-og u mesecu.
- Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro).
- Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 4 rate). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupnog iznosa gotovinski, a ostatak na rate.
- Online plaćanje karticama ili putem Paypal-a uz instrukcije osoblja agencije.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu