prethodna
Hotel Annabelle, Pafos
Hotel Annabelle, Pafos
sledeća
Hotel Athena Beach
Hotel Athena Beach

Hotel Aphrodite Hills Holiday Residences

Hotel Aphrodite Hills Holiday Residences

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

U cilju bržeg i jednostavnog snalaženja i odabira hotela po kriterijumima, cene i svih zadatih parametara, implementirali smo najsavremeniji rezervacioni sistem. Sada možete dobiti trenutnu i tačnu informaciju o hotelima za koje ste zainteresovani.

Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs
Hotel Aphrodite Hills Holiday Residences 5*
Luksuzan resort za aktivan i opuštajući odmor. Prostorna oblast, izbor udobnih soba, bazena, plivačkog kluba, barova i restorana, bazena, usluga za decu, banje, golf kluba, teniske akademije, fudbalske škole, seoskog trga sa raznim prodavnicama, restoranima i barovima, dečijim klubom.

Opis:
Najprestižniji hotel sa 5 zvezdica za aktivan i opuštajući odmor u Istočnom Mediteranu. Odmaralište, pokriveno kiparskom kulturom i tradicijom, nalazi se na 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma u Pafosu. Odmaralište je pravo na mestu gde je, prema legendi, Afrodita, boginja ljubavi i lepote, izašla iz morske pene.

Odmaralište Aphrodite Hills uključuje rezidenciju za rekreaciju, nudi veliki izbor luksuznih kuća za odmor; Golf teren sa 18 rupa, koji je postigao najviše standardno priznanje na golfu, PGA National, Kipar i Golf akademiji, Spa centar Thr Retreat sa grčko rimskim kupatima dobio je prestižne nagrade; Teniska akademija sa teniskim terenima; dva ekskluzivna kluba na plaži, planinarske i biciklističke rute, kao i razni barovi i restorani sa širokim izborom internacionalne kuhinje.

Poznati golf tereni sa 18 rupa, Golf akademija i Clubhouse.

Trg sa raznim prodavnicama, restoranima i barovima, kapelom i dečijim klubom Aphrodite Hills.

Ekclusive Mediterranean Beach Club (otvoreno sezonski).

Veličanstveni pogled na Sredozemno more, teren za golf i prirodni pejzaž.

Šarmantna arhitektura u tradicionalnom rustikalnom kiparskom stilu.

Udobna lokacija - samo 15 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma u Pafosu i 75 minuta od međunarodnog aerodroma u Larnaki.

Odmaralište se nalazi na dva platoa, 300 m nadmorske visine i pogledom na Sredozemno more. Rezidencije za odmaralište Aphrodite Hills nalaze se u čitavom delu naselja. Junior apartmani i vile nalaze se na zapadnom platou, u neposrednoj blizini pešačkog trga i celokupne infrastrukture u Resortu. Većina Superior Vile nalazi se na istočnom platou, koji pruža izvanredan pogled na golf teren, Sredozemno more ili obližnje planinske padine.

Lokacija
Kuklia region, Paphos, 10 km od aerodroma Paphos, 75 km od aerodroma Larnaka, 25 km od centra Pafosa, 50 km od centra Limasola. Ukupna površina naselja je 578 hektara. Odmaralište se nalazi na dva platoa, 300 m nadmorske visine i pogledom na Sredozemno more. Rezidencije za odmaralište Aphrodite Hills nalaze se u čitavom delu naselja. Junior apartmana i vila nalaze se na zapadnom platou, u neposrednoj blizini pešačkog trga i celokupne infrastrukture u Resortu. Većina Superior Vile nalazi se na istočnom platou, koji pruža izvanredan pogled na golf teren, Sredozemno more ili obližnje planinske padine.

Usluga
Bed and Breakfast, Half Board a la carte, Najam (ROOM RATE)

Najam (ROOM RATE)
Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST)
Doručak švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.
ili
Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD)
Doručak i večera švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.
ili
Pun pansion - doručak, ručak i večera (FULL BOARD)
Doručak, ručak i večera švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

! Hotel zadržava pravo promene programa bez prethodne najave.

ALL INCLUSIVE - Sve uključeno prema hotelskim pravilima

Opis sobe
Ukupno 128 soba:
Apartmani: Apartments 1-Bedroom (~90 m2), Apartments 2-Bedrooms (~100 m2), Apartments 3-Bedrooms (~110 m2).
Junior Villas: Villas Junior 2-Bedrooms (~120 m2), Villas Junior 3-Bedrooms (~140 m2), Villas Junior 2-Bedrooms PP (~120 m2), Villas Junior 3-Bedrooms PP (~140 m2), Villas Junior 2-Bedrooms Elite/PP (~120 m2), Villas Junior 3-Bedrooms Elite/PP (~140 m2).
Superior Villas: Villa Superior 2-Bedrooms PP (~200-350 m2), Villa Superior 3-Bedrooms PP (~200-350 m2), Villa Superior 4-Bedrooms PP (~200-350 m2), Villa Superior 5-Bedrooms PP (~200-350 m2),
Elite Villas: Villa Superior 2-Bedrooms Elite/PP (~200-350 m2), Villa Superior 3-Bedrooms Elite/PP (~200-350 m2), Villa Superior 4-Bedrooms Elite/PP (~200-350 m2), Villa Superior 5-Bedooms Elite/PP (~200-350 m2), Villa Ouranos, Villa Gaia, Villa Galatea.

U sobama: klima, potpuno opremljena kuhinja, posuđe, pribor za jelo, TV i u dnevnoj sobi, veš mašina, bašta /balkon.

Apartment 1-Bedroom & Apartment 2-Bedrooms & Apartment 3-Bedrooms Spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima u apartmanima 2-Brooms i 3-Brooms. Svi apartmani su opremljeni individualnim i jedinstvenim stilom i opremljeni samoposlužnom opremom. Apartmani imaju panoramski pogled na Sredozemno more, golf teren, klisuru, bazen ili kombinaciju njih. Većina apartmana nalazi se u prizemlju sa prekrasnim vrtovima, dok su apartmani na drugom spratu sa prostranim balkonom. Gosti mogu koristiti zajednički bazen u stambenom kompleksu u kojem se nalaze. Svi apartmani se nalaze u jednom od sledećih stambenih kompleksa odmarališta Aphrodite Hills: Adonis, Apolon, Helios, Tezei, Zephir, Aleksandrovski visovi.

Villas Junior 2-Bedrooms & Villas Junior 3-Bedrooms & Villas Junior 2-Bedrooms PP & Villas Junior 3-Bedrooms PP Nalazi se u sledećim delovima hotela: Adonis Village, Apollo Heights, Helios Heights, Tezus Village, Zephiros Village, Alekander Heights. Glavne spavaće sobe imaju svoje kupatilo. Neki privatni bazeni se zagrevaju (za doplatu). Junior vile sa 2 i 3 spavaće sobe su pogodne za 4 i 6 osoba. Sve juniorske vile mogu ugraditi 1 dečiji krevetić u svakoj sobi. Junior vile se nude sa ili bez privatnog bazena. Gosti koji iznajmljuju Villa Junior bez privatnog bazena, pristupaju zajedničkom bazenu stambenog kompleksa, sa izuzetkom stambenog kompleksa "Hestiades Greens". Nekoliko Junior Villas sa privatnim bazenom obezbeđuju grejani bazen za dodatnu naknadu. Svaka Junior Vila je opremljena individualnim i jedinstvenim stilom i opremljena samoposlužnom opremom. Vile sa prelepim pogledom na Sredozemnom moru, golf terena, doline ili kombinacijom ovih tipova. Junior Vile se nalaze u jednoj od sledećih stambenih kompleksa Aphrodite Hills Resort, "Adonis", "Apolo", "Hestiades Zeleni", "Tezej", "Zefir", "Aleksandrov visine."

Villa Superior 2-Bedrooms, Villa Superior 3-Bedoomsr, Villa Superior 4-Bedrooms, Villa Superior 5-Bedrooms Odvojene vile. Svaka se nalazi se na placu od 1500 m2, ima veliki privatni bazen i baštu. Glavne spavaće sobe imaju svoje kupatilo. Za goste koji borave u Villas Superior više od 7 noći - paket dobrodošlice (Superior Velcome Food Pack). Postoje četiri vrste Superior vila: sa 2, 3, 4 i 5 spavaćih soba, koje mogu da primaju 4, 6, 8 i 10 osoba. Sve smeštajne jedinice Superior mogu primiti 1 dečiji krevetić u svakoj sobi. Superior Villas dizajnirani za porodični život, opremljen velikim privatnim bazenom i privatnom baštom. Vile zauzimaju zemljište sa prosječnom površinom od oko 1500 m2. U nekim Superior Vili sa privatnim bazenom nalazi se grijani bazen za dodatnu naknadu. Svaka Superior Villa je nameštena u individualnom i jedinstvenom stilu i opremljena samoposlužnom opremom. Vile nude prekrasan pogled na Sredozemno more, golf teren, klisuru ili kombinaciju ovih vrsta. Superior Villas se nalaze u celom Resortu. Neke od vila su u pešačkoj udaljenosti od šarmantnog trga - samog centra odmarališta Aphrodite Hills. Većina Superior Vile nalaze se na istočnom platou. Gostima Superior Villas se preporučuje iznajmljivanje automobila za ugodniji boravak. Gosti koji su iznajmili Superior Vile za više od sedam noći, ponuđena im je korpa dobrodošlice "Superior"; Gosti koji rezervišu Superior Villas za 4 noći dobiće korpu sa hranom Aphrodite.

Elite & Mythos Collection
Elite Villas su najbolje vile u odmaralištu Aphrodite Hills zbog veličine, lokacije, kvaliteta opreme, spoljašnje površine / objekata, individualnih karakteristika, nameštaja i opreme (visokokvalitetne ležaljke, kišobrani, moderna jela, posteljina, spoljašnja i unutrašnja dekoracija itd. .), u kombinaciji sa različitim ekskluzivnim dodatnim uslugama.
Vile Mithos imaju još veći status u odnosu na Elite vile. Postoje i dodatne usluge i ponude koje će vaš odmor učiniti još ugodnijim.

Ekskluzivne usluge u vilama Elite & Mithos

Lični transfer od / do aerodroma; Dnevna usluga (promena posteljine i peškira, pranje podova...); Korpa sa hranom «Lukuri» (mineralne vode, sode, beli hleb, šećer (beli i braon), sveže i obrano mleko u prahu, maslac, sok od pomorandže, sok od jabuke, džem, čaj, kafa, kafa bez kofeina, filter kafa, med, italijanski Cantucci, čedar sir, halumi sir, jaja, čokolada chip cookie, lakrdijaš, voće, čips, domaća vina, kola, pivo, šampanjac, dimljeni losos, meso, maslinovo ulje, so, biber, pirinač pahuljice, testenina, paradajz sos, Brendirani stvari za kupatilo (ogrtači, papuče, šampon, balzam za kosu, losion za telo, gel za tuširanje) Dečiji klub: slobodno neograničeno korišćenje Kids Club (uzrasta od 3 do 12 godina) tokom boravka.
Spa centar The Retreat - mogućnost posete teretane, bazena, saune i parne sobe tokom boravka, bez ormara. SPA Centar Centar The Retreat - lična konsultacija specijalizovanog SPA centra na SPA procedurama, na zahtev. Privilegovane tablice rezervacija u restoranima.

Pored gore navedenih usluga, gostima Mithos Villas-a nudimo i sledeće usluge: Korpa za doručak "Dobro jutro" se svakodnevno isporučuje do stepenica na tremu i obuhvata hleb, sveže mleko, sok od pomorandže, vodu, jogurt, voće i novine.
Dodatne usluge za sve vile i apartmane: Ekskluzivna diskontna kartica za Holidai Residences - pruža popust od 10% na sledeće usluge (bez bilo kakvih ponuda):

Poseta restoranima i barovima (Pithari Taverna, Anoi Pub, Golf klub, Italijanski restoran Zimi, Restoran "Gatevai to India", Restoran Zias Beach Club); Akademija tenisa; Fudbalska škola Dream Team; Spa Retreat (za procedure koje traju 60 minuta ili više); Golf akademija (lekcije); Besplatan "Dječiji klub" - 5 sati besplatnog boravka nedeljno za jednu vilu ili apartman. Dečiji vrtić nije uključen u ovu uslugu; Riding Club.

Peškiri za vile i apartmane, čija se promena vrši usred boravka. Komplet za čišćenje u kuhinji po dolasku. Ovo uključuje miniaturnu tečnost za pranje sudova, dve tablete za posuđe (ako postoji mašina za pranje posuđa), sunđer i krpa za pranje. Pružanje sigurnosti 24 sata dnevno.

Sadržaj:

Hotelske usluge:
- Gradski prevoz
transfer do plaže (rezervacija unapred 48 sati ranije)
- Bazen
otvoreni bazeni u svim delovima odmarališta (Adonis Village, Apollo Heights, Helios Heights, Theseus Village, Zephyros Villahe, Alexander Heights), privatni bazeni u vilama
- Crkva
Kapela Sv. Katarina idealno mesto za svadbe i krštenja
- Frizer
- Internet
besplatan Wi-Fi internet na javnim mestima i u sobama
- Spa
Otkrijte svetski poznate procedure i proizvode ELEMIS - No1 British Spa brand i Anti-Aging, koji je kreirao neke od najboljih tretmana i proizvoda dostupnih na tržištu danas. Otvoreni bazen - beskonačnost (samo za klijente SPA procedura); Potpuno opremljen studio za gimnastiku i aerobik. Otvoren je svakodnevno od 7:45 do 19:30 u zimskoj sezoni i od 7:45 do 20:00 u letnjoj sezoni; Energetski bar-restoran, koji nudi veliki izbor grickalica i sveže voće, zdravi. 27 soba za tretmane, frizerski salon, grčko-rimske kupke, bazen, terasa, bašte, spa restoran, fitobar, individualne tretmane lica i tela, paketi.
- Pool with heating
grejanje privatnih bazena uz doplatu
- Prodavnica
Trg sa raznim prodavnicama, restoranima i barovima

Plaža:
- Šljunkovito-peščana plaža
900 m do najbliže plaže, 20 km od plaže Avdimu gde se nalazi klub odmarališta
- Ležaljke
uz doplatu na licu mesta
- Suncobrani
uz doplatu na licu mesta
- Peškiri za plažu
uz doplatu na licu mesta

Za decu:
- Igralište za decu
- Dečiji klub
Dječiji klubovi u rezidencijama za rekreaciju - uz naknadu. Za decu od 3 do 7 godina i od 8 do 12 godina. Sva deca u Dečjim klubovima trebaju biti naviknuta na nošu. Sezona velike potražnje: od 09:00 do 17:00, od ​​ponedeljka do nedelje (pauza od 13:00 do 14:00 i od 18:00 do 19:00, ne važi za decu za koju je uključena hrana).
- Usluge za bebe
Dečiji vrtić u rezidenciji za rekreaciju - uz nadoknadu. Za decu od 6 meseci do 3,5 godine. Sezona visoke potražnje: od 10:00 do 18:00, od ​​ponedeljka do nedelje (pauza od 13:00 do 14:00, ne odnosi se na decu za koju je uključena hrana). Iznajmljivanje dečije opreme: bebi kolica, stolica za bebe, ograde za stepenice, škola jahanja, dečiji krevetić sa bočnim štitovima, bebi monitor, sterilizator, tricikl, dečija kupka, lonac itd.

Restorani i barovi:
- Kafić
kafe Häagen-Dazs
- Taverna
taverna Pithari Tavern
- Restoran
3 restorana (a la carte Golf Clubhouse, indijski restoran Gate to India, italijanski restoran Zimi Trattoria )
- Bar
Bar Pab i Bar, Costa Coffee , sladoleda Haagen-Dazs

Sport:
- Golf
Aphrodite Hills Golf Resort - golf teren od 18 rupa dostigao je najviše standardno priznanje u Golfu, PGA National, na Kipru. Sa ukupnom dužinom od 6.299 metara, specijalizovana akademija za golf na tri nivoa, velike obrazovne ustanove i luksuzni golf klub, ovo postaje Aphrodite Hills Golf kao višestruko nagrađivano polje za igru "mora igrati" na Mediteranu.
- Tenis
Teniska akademija, koja se nalazi naspram SPA centra Retreat, idealno je mesto za sve ljubitelje tenisa, nudi igračima širok spektar zanimljivih programa treninga, mogućnost iznajmljivanja terena i drugih usluga vezanih za tenis. 9 teniskih terena sa fokusom. Shop Pro Shop sa širokim asortimanom odeće, reketa, obuće i dodatne opreme.
- Fudbal
Fudbalska škola Dream Team - Fudbalska škola Dream Team je profesionalni britanski provajder fudbalske zabave i razvoja za dečake i devojčice svih uzrasta i sposobnosti.
- Jahanje
Jahački klub Aphrodite Hills - Individualni časovi jahanja su dostupni za bilo koji nivo vožnje na dobro obučenim konjima i poniji. Poni-jahanje za malu decu.

Sadržaj u sobi:
- Klima
- Kuhinja
- TV
- Fen
- Balkon/terasa
- Tuš/kada
- Frižider

Dodatne informacije:
- Luxurious
- 2 spavaće sobe
- 3 spavaće sobe
- 4 spavaće sobe
- 5+ spavaće sobe
- 1 spavaća soba
- Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce
- Nema uslova za osobe sa posebnim potrebama
- Kreditne kartice
VISA, Master Card
- Otvoren tokom cele godine

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja