prethodna
Hotel Mediterranean Beach
Hotel Mediterranean Beach
sledeća
Hotel Odyssia
Hotel Odyssia

Hotel Navarria

Hotel Navarria
Hotel Navarria
Hotel Navarria
Hotel Navarria
Hotel Navarria
Hotel Navarria
Hotel Navarria
Hotel Navarria
Hotel Navarria
Ostrvo Kipar (Cuprus) ima blizu 800.000 stanovnika, od čega je oko 77% pravoslavnih Grka, 18% Turaka i oko 5% ostalih etničkih grupa. Kipar je podeljen na grčki i turski deo. Glavni grad ostrva je Nikozija. Kipar je treće najveće ostrvo u Sredozemnom moru i jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na Sredozemlju, sa više od 2,4 miliona turista godišnje.
Kipar je ujedno i najtoplije ostrvo Mediterana sa oko 340 sunčanih dana u toku godine. Prosečna letnja temperatura vazduha iznosi oko 34C, dok je zimska 16C. Zbog temperature mora koja iznosi preko 22C sezona kupanja traje od maja do novembra, s tim da u julu i avgustu doseže i do 27C. Kipar poseduje i 4 velika aqua parka, a jedan od njih je i najveći u Evropi, upravo onaj u Ayia Napi.

Hotel Navarria 3*
www.navarriahotelcy.com
Lokacija: Hotel Navarria se nalazi preko puta plaže, na oko 4.5 km od centra Limasola i na oko 58 km od aerodroma Larnaka. U blizini se nalaze antičke ruševine Amatunda. Do grada se može doći taksijem (24h) ili autobusom sa stanice preko puta hotela (na svakih 20 minuta).
Opšti podaci - Hotel Navarria sadrži 130 standard i superior soba. Gostima je na raspolaganju: recepcija 24h, Wi-Fi internet, restoran, bar, otvoreni bazen, parking. Plaća se: spa centar, salon lepote, konferencijska sala.
Plaža - Peščana plaža se nalazi preko puta ulice. Korišćenje suncobrana i ležaljki se dodatno naplaćuje.
Hrana i piće - Gostima su na raspolaganju bar i restoran. Usluga u hotelu je polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Plaćaju se: sva pića uz obroke i sve ostalo van usluge i koncepta.
Sobe - Hotel Navarria poseduje 130 lepo uređenih soba sa pogledom na more ili kopno. Standardne sobe sadrže: SAT-TV, fen za kosu, Wi-Fi internet. Plaća se: telefon. Superior sobe sadrže: SAT-TV, fen za kosu, Wi-Fi internet, ketler. Plaća se: telefon, sef, mini bar. Na zahtev je dostupna i pegla.
Ostali sadržaji - Gostima je na raspolaganju uz doplatu i: iznajmljivanje bicikala, hemijsko čišćenje, teniski teren, stoni tenis, bilijar, masaža, sauna, frizer, salon lepote, konferencijska sala.

Program putovanja 7 noći / 8 dana:
1.dan Beograd - Larnaka/Kipar: Turistički aranžman započinje 2h pre zvanično objavljenog vremena poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Direktan let. Poletanje za Larnaku u 06:30 sati (let JU880).
Dolazak u Larnaku u 09:55 sati. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.
2. do 7.dan Kipar: slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.
8.dan Larnaka/Kipar - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili u zavisnosti od poslovne politike smeštajnog objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan let do Beograda. Poletanje za Beograd u 10:40 sati (let JU881). Dolazak u Beograd u 12:15. Završetak usluge.

Program putovanja 10 noći /11 dana:
1.dan Beograd - Larnaka/Kipar: Turistički aranžman započinje 2h pre zvanično objavljenog vremena poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Direktan let. Poletanje za Larnaku u 17:10 sati (JU884). Dolazak u Larnaku u 20:35 sati.
Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati i drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.
2. do 10.dan Kipar: slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.
11.dan Larnaka/Kipar - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili u zavisnosti od poslovne politike smeštajnog objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan let do Beograda. Poletanje za Beograd u 10:40 sati (let JU881). Dolazak u Beograd u 12:15 sati. Završetak usluge.

Program putovanja 11 noći /12 dana:
1.dan Beograd - Larnaka/Kipar: Turistički aranžman započinje 2h pre zvanično objavljenog vremena poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putn dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Direktan let.
Poletanje za Larnaku u 06:30 sati (JU880). Dolazak u Larnaku u 09:55 sati. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati i drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.
2. do 11.dan Kipar:slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor.Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.
12.dan Larnaka/Kipar - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili u zavisnosti od poslovne politike smeštajnog objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan let do Beograda. Poletanje za Beograd u 21:20 sati (let JU885). Dolazak u Beograd u 22:55 sati. Završetak usluge.

Način plaćanja:
1) Avansno:
a) Gotovinom u potpunosti ili 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 14 dana pre putovanja,
b) Čekovima,
c) Uplatom na račun agencije ili
d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina) u agenciji ili online putem website-a agencije.
2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40% , a ostatak:
a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (datum realizacije 5/10. i 15. u mesecu.); čekovi mogu biti deponovani u agenciji najkasnije 15 dana pred putovanje;
b) platnim karticama (Visa i Master, Banca Intesa-e) na maksimalno 5 mesečnih rata; Akontacija 40% odmah, ostatak na rate; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima organizator putovanja ima potpisan ugovor.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu