prethodna
Hotel Four Seasons
Hotel Four Seasons
sledeća
Hotel Grand Resort Limassol
Hotel Grand Resort Limassol

Hotel Four Seasons - Limasol

Hotel Four Seasons - Limasol
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi8 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Cene su izražene u evrima po osobi

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika.

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 rsd po rezervaciji,
Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Nalazi se na raskršću tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike. Glavni grad je Nikozija. Kipar je mitsko mesto rođenja grčke boginje ljubavi i lepote, Afrodite. Kleopatra je, po legendi, kao zalog svoje ljubavi ovo ostrvo poklonila Cezaru. Lepota i autentičnost ostrva su bile inspiracija u prošlosti mnogih velikih umetnika kao što su Šekspir i Botičeli. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Topla oaza koja pruža posetiocima aktivan odmor, zabavan sadržaj i smeštaj u mnogobrojnim hotelima. Poznat po zlatnim plažama u netaknutoj prirodi, čistom moru, zagonetnim planinama, zagrljaju sunca, vizantijskim crkvama i mestašcima. Limasol je letovalište koje se pruža duž južne obale Kipra. Nekada mirno ribarsko selo, danas se može pohvaliti mnoštvom prelepih plaža, luksuznih hotela, savremenih marina, ekskluzivnih prodavnica, šetalištem oivičenim palmama, kaldrmisanim stazama starog kvarta i noćnim klubovima.

Four Seasons Hotel 5*
Lokacija: Hotel je udaljen 500m od centra Amatusa, 8km od centra Limasola, 65km od aerodroma Larnaka.
Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži.
Sobe: Hotel raspolaže sa 304 sobe; svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu, LCD TV sa kablovskim programom (pojedini kanali uz doplatu), pristup internetu, radio, telefon, mini bar, fen za kosu, aparat za pripremu kafe, sef. Standardna soba je površine oko 35m2.
Hotelski sadržaj: Hotel ima 6 restorana, 5 barova, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen sa vodenim toboganom, unutrašnji bazen (grejana voda tokom zimskih meseci), spa centar, saunu, masažu, fitnes centar, đakuzi, frizerski salon, dečiji klub i obdanište, sale za sastanke i konferencije (kapaciteta 10-600 učesnika), 2 teniska terena, stoni tenis, menjačnicu, servis za pranje veša, prodavnice. Mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi (doplata).
Način služenja obroka: Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
Usluge uz doplatu:
- Prodavnica poklona
- Table tennis
- Water sport
- Centar za masažu
- Tennis court
- Menjačnica
Besplatne usluge:
- Fitness centar
- Hidromasažna kada
- Sauna
- Teretana
- Klub za decu
Kontakt:
www.fourseasons.com.cy
Napomena:
Hotel na plaži, okružen vrtom sa tropskim palmama. Hotelski Shiseido spa centar je jedinstven na ostrvu; sa Shiseido Qi konceptom.

Program putovanja:
1. dan Beograd - Larnaka - Limasol
Individualni odlazak na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona (04:30 časova). Poletanje aviona za Larnaku (06:20 časova, let W6 4261). Sletanje u Larnaku u 09:50 časova-lokalno vreme. Transfer do hotela po izboru. Večera. Noćenje.
2. do 7.dan Limasol - Larnaka
Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.
8. dan Limasol - Larnaka - Beograd
Doručak. Transfer putnika do aerodroma Larnaka. Poletanje aviona za Beograd (10:25 časova-lokalno vreme, let W6 4262). Sletanje u Beograd u 12:05 časova.
Napomena: Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Prevoz avionom na relaciji Beograd - Larnaka - Beograd i aerodromske takse
- Transfer aerodrom-hotel-aerodrom.
- Smeštaj i usluge u hotelu prema izboru.
- Usluge lokalnog predstavnika i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Aerodromske takse za decu do 2 godine oko 25 evra
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta.
- Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.

Važne napomene:
- Na upit i uz doplatu: jednokrevetna soba, porodične sobe (2+2), sobe sa pogledom na more, superior sobe. Porodične i superior sobe imaju jednu prostoriju i veće su od standardnih.
- Deca do 2 godine plaćaju samo servisnu taksu 25 evra; drugo dete do 12 godina na upit i uz doplatu.
- Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom na Kipru.
- Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
- Preporuka je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici.

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini Plaćanja:
- gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom),
- administrativnom zabranom (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Viza:
- Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
- Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane Mup R Srbije, Koordinaciona Uprava.
Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci