Hotel Elias Beach

Hotel Elias Beach

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika.

Cene su izražene u evrima, po osobi.
Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Nalazi se na raskršću tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike. Glavni grad je Nikozija. Krit je mitsko mesto rođenja grčke boginje ljubavi i lepote, Afrodite. Kleopatra je, po legendi, kao zalog svoje ljubavi ovo ostrvo poklonila Cezaru. Lepota i autentičnost ostrva su bile inspiracija u prošlosti mnogih velikih umetnika kao što su Šekspir i Botičeli. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Topla oaza koja pruža posetiocima aktivan odmor, zabavan sadržaj i smeštaj u mnogobrojnim hotelima. Poznat po zlatnim plažama u netaknutoj prirodi, čistom moru, zagonetnim planinama, zagrljaju sunca, vizantijskim crkvama i mestašcima. Limasol je letovalište koje se pruža duž južne obale Kipra. Nekada mirno ribarsko selo, danas se može pohvaliti mnoštvom prelepih plaža, luksuznih hotela, savremenih marina, ekskluzivnih prodavnica, šetalištem oivičenim palmama, kaldrmisanim stazama starog kvarta i noćnim klubovima.

Hotel Elias Beach 4*
Lokacija:
Hotel je udaljen 12km od centra Limasola, 3km od plaže Amatus, 60km od aerodroma Larnaka.
Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, koja je označena plavom zastavom.
Sobe:
Hotel raspolaže sa 174 sobe. Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu, LCD TV sa sa satelitskim programom (pojedini kanali uz doplatu), telefon, mini frižider, radio, fen za kosu.
Hotelski sadržaj:
Hotel ima 3 restorana, 3 bara, noćni klub, spoljašnji bazen sa vodenim masažerima, unutrašnji bazen sa đakuzijem (grejana voda tokom zimskih meseci), dečiji bazen, spa centar, fitnes centar, saunu, masažu, salon lepote, dečije igralište, mini klub za decu, teniski i skvoš teren, stoni tenis, bilijar, servis za pranje veša. Mogućnot najma sefa kod recepcije (doplata).
Način služenja obroka:
Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
Usluge uz doplatu:
- Perionica veša
- Menjačnica
- Tennis Court
- Prodavnica poklona
Bespaltne usluge:
- Teretana
- Bazen za decu
- Sauna
Napomena:
Komforan i udoban hotel, nedavno renoviran, na plaži.
Kontakt:
www.kanikahotels.com

Program putovanja:
1.dan.Beograd - Larnaka - Limasol
Individualni odlazak na beogradski aerodrom Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona (04:30 časova). Poletanje aviona za Larnaku (06:30 časova, let W6 4261). Sletanje u Larnaku u 10:00 časova-lokalno vreme. Transfer do hotela po izboru. Večera. Noćenje.
2. do 7.dan Limasol - Larnaka
Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.
8. dan Limasol - Larnaka - Beograd
Doručak. Transfer putnika autobusom do aerodroma Larnaka. Poletanje aviona za Beograd (10:35 časova-lokalno vreme, let W6 4262). Sletanje u Beograd u 12:20 časova.

Napomena:
Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Prevoz avionom na relaciji Beograd - Larnaka - Beograd i aerodromske takse
- Transfer autobusom aerodrom-hotel-aerodrom.
- Smeštaj i usluge u hotelu prema izboru.
- Usluge lokalnog predstavnika i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Aerodromske takse za decu do 2 godine oko 25 evra
- Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1.790, 00 rsd po rezervaciji,
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta.
- Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.

Uslovi plaćanja:
- Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano).
- Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Fakultativni izleti iz Limasola:
Nikozija - celodnevni izlet autobusom
Izlet počinje jutarnjom vožnjom do glavnog grada Kipra, poslednjeg podeljenog grada na svetu. U Nikoziju se ulazi vozeći se duž Zelene linije koja deli grad na grčki i turski deo. Vožnja kraj bastiona venecijanskog utvrdjenja iz XVI veka i najlepše gradske kapije - Famagusta, pretvorene u izložbeni prostor. Dolazak na trg ispred Arhiepiskopske palate gde se posećuje katedrala sv. Jovana i Vizantijski muzej, nakon toga obilazi se Arheološki muzej. Izlet se nastavlja obilaskom pešačke zone i glavne ulice Ledra gde se pravi pauza za ručak (nije uključen u cenu). Slobodno vreme za šetnju šarmantnim uličicama. Mogućnost ulaska u turski deo grada (uz pasoš). Cena izleta 40 evra po osobi za odrasle i 20 evra za decu do 12 godina.
Afroditina plaža i grad Pafos - celodnevni izlet autobusom
Na putu za Pafos, prolazi se kroz Fasuri plantažu limuna i pomorandži i sledi poseta starog antičkog utvrđenja Kuriion. Nakon obilaska prolazi se pored britanske vojne baze Episkopi. Dolazak na Afroditinu plažu gde se po legendi boginja ljubavi rodila iz morske pene (pauza za osveženje i uživanje sa pogledom na Afroditinu stenu i kristalno čisto more). Nastavak puta ka Pafosu mestu koje ima najviše istorijskih spomenika pod zaštitom UNESKO-a (katakombe Sv. Solomona, Crkva Sv Pavla).Sledi poseta muzeju “kuća boga Dionisosa” koja je poznata po izuzetno očuvanim podnim mozaicima na kojima je oslikana Grčka istorija i mitologija i prve starogrčke geometrijske šeme. Pauza za ručak (nije uračunat) ili šetnju po luci u Pafosu. Izlet se nastavlja obilaskom kraljevskih grobnica. Povratak u hotele u večernjim satima.
Cena izleta: 40 evra po osobi za odrasle i 20 evra za decu do 12 godina.
Ostali izleti: Planina Trodos i manastir Kikos, Severni Kipar (Famagusta i Kirenija)
Specijalni izlet: Izrael (Haifa, Jerusalim, Vitlejem) brodom i autobusom

Viza:
- Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
- Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati vizu. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Oštim uslovima putovanja.
- Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane Mup R Srbije, Koordinaciona Uprava.
Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša.

Važne napomene:
- Na upit i uz doplatu: jednokrevetna soba, porodične sobe (2+2), sobe sa pogledom na more, superior sobe. Porodične i superior sobe imaju jednu prostoriju i veće su od standardnih. Deca do 2 godine plaćaju samo servisnu taksu 25 evra; drugo dete do 12 godina na upit i uz doplatu.
- Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom na Kipru.
- Na Kipru ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna. Zdravstvene ustanove i higijena odgovaraju standardima u Srbiji.
- Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
- Preporuka je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici.

.U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050665, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.
Hit ponude
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani