prethodna
Hotel Golden Bay
Hotel Golden Bay
sledeća
Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach

Hotel Lordos Beach

Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach
Hotel Lordos Beach
Cene su izražene u evrima po osobi

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika.

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 rsd po rezervaciji
Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Nalazi se na raskršću tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike. Glavni grad je Nikozija. Kipar je mitsko mesto rođenja grčke boginje ljubavi i lepote, Afrodite. Kleopatra je, po legendi, kao zalog svoje ljubavi ovo ostrvo poklonila Cezaru. Lepota i autentičnost ostrva su bile inspiracija u prošlosti mnogih velikih umetnika kao što su Šekspir i Botičeli. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Topla oaza koja pruža posetiocima aktivan odmor, zabavan sadržaj i smeštaj u mnogobrojnim hotelima. Poznat po zlatnim plažama u netaknutoj prirodi, čistom moru, zagonetnim planinama, zagrljaju sunca, vizantijskim crkvama i mestašcima. Limasol je letovalište koje se pruža duž južne obale Kipra. Nekada mirno ribarsko selo, danas se može pohvaliti mnoštvom prelepih plaža, luksuznih hotela, savremenih marina, ekskluzivnih prodavnica, šetalištem oivičenim palmama, kaldrmisanim stazama starog kvarta i noćnim klubovima.

Lordos Beach - Larnaka 4*
Lokacija: Hotel je udaljen 10km severno od Larnake, 15km od aerodrome Larnaka.
Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži, u zalivu Larnake.
Sobe: Hotel raspolaže sa 175 soba. Svaka soba ima kupatlo (tuš), klimu, terasu, TV sa satelitskim programom, telefon, sef, fen za kosu, pristup bežičnom internetu (doplata). Mogućnost najma mini frižidera (doplata). Standardna soba je površine oko 23m2. Porodična soba, površine oko 23m2, ima jednu prostoriju sa dva standardna i dva pomoćna ležaja (na sprat). Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece ili jedne odrasle osobe i troje dece. Soba sa pogledom na more i vrt, površine oko 24m2, ima dve terase.
Hotelski sadržaj: Hotel ima 2 restorana, 2 bara, bar na plaži, spoljašnji bazen, spoljašnji đakuzi, dečiji bazen, unutrašnji bazen (grejana voda tokom zimskih meseci), fitnes centar, saunu, masažu, salon lepote, dečiji klub “Treasure Island water park”, teniski teren, salu za sastanke (kapaciteta do 200 učesnika). Mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi.
Način služenja obroka: Ishrana je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.
Usluge uz doplatu:
- Ronjenje
- Tennis court
- Water sport
- Centar za masažu
Besplatne usluge:
- Fitness centar
- Klub za decu
- Privatna plaža
Kontakt:
www.lordosbeach.com.cy
Napomena:
Hotel na plaži, sa prelepim kaskadnim spoljašnjim bazenom i mini vodenim parkom za decu.

Program putovanja:
1. dan Beograd - Larnaka - Limasol
Individualni odlazak na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona (04:30 časova). Poletanje aviona za Larnaku (06:20 časova, let W6 4261). Sletanje u Larnaku u 09:50 časova-lokalno vreme. Transfer do hotela po izboru. Večera. Noćenje.
2. do 7.dan Limasol - Larnaka
Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.
8. dan Limasol - Larnaka - Beograd
Doručak. Transfer putnika do aerodroma Larnaka. Poletanje aviona za Beograd (10:25 časova-lokalno vreme, let W6 4262). Sletanje u Beograd u 12:05 časova.
Napomena: Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Prevoz avionom na relaciji Beograd - Larnaka - Beograd i aerodromske takse
- Transfer aerodrom-hotel-aerodrom.
- Smeštaj i usluge u hotelu prema izboru.
- Usluge lokalnog predstavnika i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Aerodromske takse za decu do 2 godine oko 25 evra
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta.
- Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.

Važne napomene:
- Na upit i uz doplatu: jednokrevetna soba, porodične sobe (2+2), sobe sa pogledom na more, superior sobe. Porodične i superior sobe imaju jednu prostoriju i veće su od standardnih.
- Deca do 2 godine plaćaju samo servisnu taksu 25 evra; drugo dete do 12 godina na upit i uz doplatu.
- Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom na Kipru.
- Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
- Preporuka je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici.

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini Plaćanja:
- gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom),
- administrativnom zabranom (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Viza:
- Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
- Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane Mup R Srbije, Koordinaciona Uprava.
Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije