Južna Afrika, Zimbabve, Namibija - 16 dana /13 noćenja

Južna Afrika, Zimbabve, Namibija - 16 dana /13 noćenja
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi16 danasobausluga zavisi od... prevoz avionomdetaljnije
Južna Afrika

Republika Južna Afrika, Zimbabve, Namibija
16 dana / 13 noćenja - avionom

Polazak: 03. mart 2018.
Povratak: 18. mart 2018.

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji
Johanesburg, poznatiji kao Jo' burg ili Joži, je grad koji se brzo menja i samo srce Južnoafričke Republike. Posle skoro 20 godina pada, grad sada gleda sa optimizmom u budućnost. Jo' burg je neverovatno prijateljski, opušten grad u kome ima puno da se vidi, od podsećanja na nedavnu prošlost zemlje u Muzeju aparthejda do savremenih ulica Melvile.

Atraktivan kolaž od pejzaža Zimbabvea će vas provesti od uljuljkanih gradova do bujnih planina i reka na severu. Ovde možete videti Velikih Pet (lava, leoparda, bizona, slona i nosoroga) u nacionalnim parkovima, otkriti arheološka nalazišta koja se nalaze na listi svetske baštine i jedno od prirodnih čuda sveta, Viktorijine vodopade.

Malo zemalja u Africi može parirati prirodnoj lepoti Namibije. Ime zemlje potiče od njene (i svetske) najstarije pustinje Namib. Kroz unutrašnjosti, planine Naukluft, Brandberg, Spickope i Damaraland stvaraju slikovite pejzaže.

Program putovanja:
1.Dan (03.03.2018.) Beograd - Doha
Sastanak putnika na aerodromu " Nikola Tesla" ispred šaltera KonTiki Travel-a u 09:30 časova. Poletanje za Dohu u 11:25 časova (let QR 232). Dolazak u 18:30 časova. Čekanje na vezu.
2.Dan (04.03.2018.) Doha - Kejp Taun
Poletanje za Kejp Taun u 02:45 časova (let QR 1369). Dolazak u 11:30 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Poludnevno razgledanje grada, koji se smatra jednim od najlepših na afričkom kontinentu i zauzima veoma impresivan položaj. Razgledanje obuhvata vožnju kroz Malajsku četvrt Bo Kaap, poznatu po uskim kaldrmisanim ulicama, zatim odlazak do čuvene Tejbl (Sto) planine (ukoliko dozvole vremenski uslovi), koja je veoma specificna po svojoj mikro klimi i endemskim biljnim i životinjskim svetom. Spuštanje sa planine žičarom, što predstavlja izuzetan doživljaj. U nastavku razgledanja obićiće se najzanimljiviji delovi centra grada, sa svojim istorijskim zgradama i spomenicima. Povratak u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.
3.Dan (05.03.2018.) Kejp Taun
Doručak. Celodnevni izlet za Rt Dobre nade. To je prilika da se dođe do najjugozapadnije tačke afričkog kontinenta do koje su prvi evropski moreplovci doplovljavali u 15 i 16. veku. Izlet uključuje upoznavanje sa biljnim i životinjskim svetom malog poluostrva Dobre nade, kao što su pingvini, morski lavovi, vrlo retki crni kormorani i dr, kao i vožnju brodićem do ostrva Duiker (ukoliko dozvole vremenski uslovi). Obilazak Nacionalne Botaničke Bašte, u svetu čuvene po vrlo neobičnim endemskim vrstama zbog kojih se svrstava u 7 najpoznatijih bašti u svetu. Povratak u hotel. Noćenje.
4.Dan (06.03.2018.) Kejp Taun - Johanezburg - Pretorija - Johanesburg
Transfer na aerodrom. Poletanje za Johanesburg u 06:45 časova (let BA 6285). Dolazak u 08:45 časova. Polazak autobusom za Pretoriju (oko 1 sat vožnje), jednu od zvaničnih prestonica Južne Afrike. Pretoriju nazivaju gradom džakarandi (vrsta drveta sa veoma lepim cvetovima). Istovremeno, to je vrlo zanačajan istorijski grad sa interesantnim građevinama i spomenicima vezanih za istoriju grada i zemlje. Povratak u Johanezburg. Po dolasku, kraće panoramsko razgledanje grada u kome je pronađen prvi grumen zlata i odakle je buknula " zlatna groznica" u drugoj polovini 19. veka. Danas je Johanezburg jedan veoma moderan grad i najveći poslovni centar u celoj Africi. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
5.Dan (07.03.2018.) Johanesburg - Viktorijini Vodopadi (Zimbabve)
Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Viktorijine Vodopade u 11:25 časova (let BA 6285). Dolazak u 13:00 časova. Odlazak u šetnju oko najčuvenijih vodopada na svetu. Predstavljaju pravo remek delo prirode i nalaze se na granici između Zimbabvea i Zambije. Fakultativna vožnja brodom po reci Zambezi, pred zalazak sunca, što takođe predstavlja nezaboravan doživljaj. Noćenje.
6.Dan (08.03.2018.) Viktorijini Vodopadi - Johanesburg - Vindhuk (Namibija)
Doručak. Kraće slobodno vreme za odmor i kupovinu. Transfer na aerodrom. Poletanje za Johanesburg u 13:55 časova (let BA 6282). Dolazak u 15:35 časova. Nastavak putovanja za Vindhuk u 19:30 časova (let SA 078). Dolazak u 21:25 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
7.Dan (09.03.2018.) Vindhuk - Etoša
Doručak. Polazak autobusom ka severu zemlje, preko Okahandje, mesta poznatog po predmetima u duborezu, Ojivaronga, stočarske oblasti kao i oblasti bogate mineralima Otavi (oko 450 km). Dolazak u Cumeb, grad - baštu Namibije, za koji kazu da je jedan od najljupkijih gradova u zemlji. Ima puno stabala plamenog drveta i džakarande. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1310 m. Prava je meta za geologe, jer je u njegovoj okolini pronađeno 184 različitih vrsta minerala, od kojih 10 ne postoji nigde više u svetu. Zahvaljujući tome smatraju ga jednim od velikih svetskih prirodnih čuda. Nastavak putovanja i smeštaj u lodžu u blizini Etoša parka. Noćenje.
8.Dan (10.03.2018.) Etoša Nacionalni Park
Doručak. Vožnja kroz Etoša nacionalni park. Naziv u prevodu znači " veliko belo mesto suve vode" , tj. slano udubljenje koje se nalazi u središtu parka. Veoma je poznat u svetu po bogatstvu u životinjama. U njemu živi 114 vrsta mamala, 340 vrsta ptica, 16 vrsta reptila, jedna vrsta ribe i bezbroj vrsta insekata. Danas zauzima površinu od preko 23.000 km2. Smeštaj u kampu u južnom delu parka, 17 km od Anderson kapije. Noćenje.
9.Dan (11.03.2018.) Etoša - Tvaifelfontein
Doručak. Vožnja do petrifikovane (okamenjene) šume do Tvaifelfonteina (oko 350 km). Okamenjena šuma nalazi se na jednom uzvišenju od peščanika po kome su razbacana stabla, za koja se veruje da su stara oko 260 miliona godina. Dužine su i preko 30 m. a prečnika oko 6 m. Ima ih oko 50. Tvaifelfontein nalazi se u srcu Damarlenda (zemlji damara plemena), a poznat je kao jedna od najvećih galerija petroglifa, starih oko šest hiljada godina. U blizini se nalaze čuvene bazaltne formacije tzv. svirale za orgulje (organ pipes), koje su stare preko 125 miliona godina. To su stenoviti stubovi koji podsećaju na svirale ili cevi orgulja u nekoj velikoj crkvi. " Goruća" planina je poslednji prirodni fenomen za ovaj dan. Doziveti ovaj fenomen moguće je rano ujutru ili kasno posle podne, kada crveno narandzasti skriljci zabljeste na svetlosti u ovo doba dana. Smeštaj u lodž. Večera. Noćenje.
10.Dan (12.03.2018.) Tvaifelfontein-Svakopmund
Doručak. Nastavak putovanja prema jugozapadu ka Svakopmundu, letovalištu na obali Atlantskog okeana, sa mnogobrojnim građevinama iz nemačkog kolonijalnog perioda. To je drugi po veličini grad u Namibiji, a takođe i letnja prestonica, zbog mogućnosti za kupanje i druge sportske aktivnosti. Ipak, klima u ovom gradu je čudna, te jutra i večeri mogu biti vrlo sveža preko cele godine zbog čega Svakopmund ne svrstavaju u toplu tropsku Meku kako mnogi očekuju. Ima puno restorana, kafića, umetničkih galerija, muzeja, park zmija i akvarijum. Noćenje.
11.Dan (13.03.2018.) Svakopmund
Doručak. Odlazak do Valvis zaliva (30 km.) odakle se polazi na kraćuvožnju brodom po luci i laguni. Valvis Bej (zaliv) je glavni lučki grad u zemlji. Prolazi se pored velike drvene platforme, poznate kao ptičije ostrvo. Sagrađeno je da bi se omogućilo pticama da prave svoja gnezda i skuplja ptićiji izmet od koga se pravi đubrivo. Laguna je poznata po raznim vrstama ptica. Na brodu se služi snek uz osvežavajuća pića. Povratak u Svakopmund. Moguće fakultativno otići za Mondesu, svega nekoliko kilometara od centra Svakopmunda, gde se doživljava jedan drugi svet, potpuno afrički. Zahvaljujući različitim etničkim grupama moguće je upoznati se sa namibijskim jelima i pićima, tradicionalnim nošnjama, " klik" jezikom Nama naroda, kao i tradicionalnim igrama. Tu se nalazi i otvorena pijaca sa raznim voćem i povrćem, na kojoj se takođe mogu probati razni specijaliteti kao pečene gusenice i dr. Povratak u hotel. Noćenje.
12.Dan (14.03.2018.) Svakopmund - Namib Naukluft.
Doručak. Nastavak putovanja ka jugu zemlje (oko 350 km) kroz Namib pustinju, koja se graniči sa Atlantskim okeanom na zapadu i prostire se 1400 km u pravcu sever-jug, širine 140 km. Najsatrija je i najekstremnija pustinja na zemlji. Odlikuje se neobičnom lepotom raznovrsnog pejsaža, koji se menja od ogromnih šljunkovitih ravnica do prostranog " mora" peščanih dina, grebenastih dubokih kanjona, vulkanskog kamenja i udaljenih planinskih lanaca. Uživanje u vožnji pri zalasku sunca. Smeštaj u lodžu u okviru nacionalnog parka. Večera. Noćenje.
13.Dan (15.03.2018.) Namib Naukluftnacionalni Park
Doručak. Celodnevni boravak u nacionalnom parku sa obilascima. Ovo je jedan od najvećih nacionalnih parkova u Africi, koji pokriva veći deo Namib pustinje i Naukluft planina. U njemu žive neke od najređih biljnih i životinjskih vrsta. Jedna od najvećih atrakcija mu je Sosusvlei, neverovatno " more" peščanih dina koje se sastoje od šarenog kvarcnog peska, te tako mogu menjati boje od kremaste do oranž, crvene i ljubičaste. Vremenom, vetrovi su vrhove dina formirali u neverovatne oblike. Odlazak do Sesriem kanjona, 30 m. dubokog. Formirala ga je reka Caušab, koja se probijala kroz 15 miliona godina stare naslage peska i šljunka. Povratak u lodž. Slobodno posle podne. Večera. Noćenje.
14.Dan (16.03.2018.) Nacionalni Park - Vindhuk
Doručak. Polazak autobusom za Vindhuk (oko 350 km.). Dolazak. Posle podne razgledanje glavnog grada Vindhuka, koji se nalazi u srcu Namibije. Zbog takvog položaja predstavlja glavni trgovinski i poslovni centar zemlje. Nadmorska visina od 1.660 m. omogućava mu veoma prijatnu klimu preko cele godine. Ima oko 280.000 stanovnika, a na njegovim ulicama sreću se sve etničke grupe koje zive u Namibiji. Stara arhitektura grada bila je pod velikim uticajem Nemačke. U toku razgledanja prolazi se pored starih zdanja kao Kristkirhe (Hristova crkva), Alte Feste, najstarije građevine u gradu, nacionalne galerije, Tintenpalasta ili zgrade Parlamenta i dr. Noćenje.
15.Dan (17.03.2018.) Vindhuk - Doha
Doručak. Kraće slobodno vreme. Transfer na aerodrom. Poletanje za Dohu u 13:20 časova (let QR 1374). Dolazak u 22:5 časova. Čekanje na vezu.
16.Dan (18.03.2018.) Doha - Beograd
Poletanje za Beograd u 06:40 časova (let QR 231). Dolazak u 10:25 časova.ogram putovanja:

U cenu putovanja je uključeno:
- Prevoz avionom (sa uključenom prvom nerefundabilnom YQ taksom EUR 234) i autobusom na navedenim relacijama,
- smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa (lokalna kategorizacija) 3* u Juznoj Africi, 4* hoteli i lodževi u Namibiji, 4* na Viktorijinim Vodopadima.
- Ishrana prema programu, kompletan turistički program, transferi kao i troškovi organizacije i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno:
- Avio-takse u iznosu od 414, 79 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih: EUR 234.53YQ (druga YQ taksa) u EUR: EUR 10.12YR, EUR 4.48LG, EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR 0.22RS, EUR 16.46G4, EUR 0.84PZ, EUR 4.35EV, EUR 30.79ZA, EUR 4.50UM, EUR 12.34WC, EUR 12.61XI, EUR 29.42CB, EUR 5.91H1, EUR 30.52NA) - (podložne su promeni, a njihov konačni iznos se plaća sedam dana pre putovanja u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), aerodromske takse u inostranstvu (plaćaju se na licu mesta, ukoliko postoje),
- dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji
- viza za Južnu Afriku 40 evra, viza za Namibiju 60 evra,
- troškovi viziranja za obe zemlje 150 evra, viza za Zimbabve se dobija po sletanju u Zimbabve i na licu mesta se plaća oko 30 usd,
- fakultativni izleti, napojnice za lokalne vodiče i vozače koje se u ovom delu sveta preporučuju
- međunarodno putno osiguranje, kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.

Napomena: Putovanje kroz Namibiju realizuje se autobusima. Dnevno se prelazi izmedju 150 i 450 km. ukljućujući i sve usputne obilaske i razgledanja. Namibija ima relativno dobru infrastrukturu, ali se moraju očekivatilošiji putevi, presvučeni katranom ili prašnjavi, zemljani na pojedinim delovima, zbog specifičnosti terena po kojima će se voziti.

Doplate:
First minute ponuda: za uplate do 05. Decembra popust 150€ po osobi. Ne odnosi se na doplatu za jednokrevetnu sobu.
Doplata za sobu 1/1 - 790 eur
Napomena: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrši se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust u dodatnom ležaju.

Načini plaćanja:
- gotovinski - uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35% , 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hoteli:
Kejp Taun - Sunsquare Cape Town City Bowl hotel, 3*smešten je u centru grada u blizini restorana i barova. Ima vrlo konforne sobe sa dostupnim internetom, WiFi, restoranom, biznis centrom i td…
Johanesburg - Garden Court Sandton City hotel 3* - smešten je u poslovnom delu grada u blizini Sandton kongresnog Centra, Sandton gradskog mola, Nelson Mendela trga itd. Ima dva restorana, otvoreni bazen i 24 časovni fitness centar. Ima i poslovni centar, salu za sastanke, besplatni u ujavnim prostorijama, bar. Sve sobe imaju besplatni WiFi, plazma TV sa satelitskim programom, kupatila sa kadom i tušem, aparat za pravljenje kafe i dr.
Viktorijini vodopadi - The Elephant hill resort 4*- nalazi se umestu Vikorijini vodopadi. Hotel ima otvoreni bazen i pogled na reku Zambezi. Svaka soba je klimatizovana, ima TV, besplatni WiFi. i privatno kupatilo. Recepcija radi 24 sata, a postoji i prodavnica suvenira. Postoje teniski i golf tereni, otvoreni bazen, nepušačke sobe i restoran.
Vindhuk - Windhouk Country club 4*- sa svojih 18 rupa na terenu za golf ikazinom, ovaj hotel nudi luksuzni smeštaj, besplatni WiFi, kao i otvoreni bazen. Sobe i apartmani u hotelu imaju 24 časovnu sobnu uslugu (room service). Restorani i barovi nude dobar izbor jela i pića. Postoji i menjačnica.
Etoša Nac. Park - Mokuti lodge 4*- nalazi se na 5 minuta od jednog od ulaza u Nac. Park. Ima dva otvorena bazena i dva osvetljena teniska terena, spa i teretanu. Ceo je ukrašen u namibijskom silu. Prostarne sobe opremljene su mini barom, aparatom za pravljenje kafe i čaja kao i vratima za komarce. Svaka soba ima privatno kupatilo. Postojeći restorani i bar služe dobar izbor jela i pića. Ima 24 časovnu recepciju.
Etoša Nac. Park (17 km) - Okaukuejo rest camp bio je prvi kamp otvoren u Etoši. Predstavlja i administrativni centar parka i Ekološkog instituta. Podseća na malo selo sa oko 100 tipičnih kućica, prodavnicom, restoranom, bazenom i benzinskom stanicom. Velika atrakcija kampa je velika osvetljena rupa, ispunjena vodom do koje dolaze razne životinje da piju vodu u toku 24 sata. Naravno taj prostor je ograđen zidom oko kog se nalaze klupe za posmatranje zivotinja.
Twyfelfontein / Twyfelfontein lodge 4* - nalazi se u Huab dolini nekadašnje oblasti Damarlend. Oblast je poznata po različitim gravurama i slikama na stenama, što predstavlja prvo svedočenje o privim lovacima skupljačima i čuvenom narodu Koi san. To je bilo prvo mesto koje je Unesco uvrstio u Svetsku kulturnu baštinu.
Svakopmund - Strand hotel 4* - nalazi se na samoj plaži, na promenadi sa pogledom na okean. Hotel ima spa, 3 restorana i barove, recepciju koja radi 24 sata i sale za sastanke. Elegantno opremljene klimatizovane sobe imaju mini bar, TV i privatno kupatilo. Hotel ima nekoliko restorana sa specijalitetima namibijske i nemačke kuhinje. Postoji i fitness centar.
Naukluft - Moon Mountain Lodge 4* ovaj “eco-friendly” lodge nudi šatotre koji se nalaze na Naukluft planini. Ima besplatni WiFi, kao i restoran i bar. Svaki šator ima privatni mali bazen, a svaka soba ima privatno kupatilo sa kadom tušem i bideom.Nebula restoran nudi tradicionalnu namibijsku hranu.

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu je do 03. Januara 2018. Ili do popune mesta.

Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

Opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40).
- Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 40 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
- Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 25. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
- Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).đ
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail:garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ

Kon Tiki Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 20 98 000
  Avio karte:
  +381 11 20 98 029
  +381 11 20 98 074
 • Adresa:
 • Beogradska 71 , Beograd

  Poslovnice:
  Sremska 2, Beograd
  Tel: +381 11 20 98 000
  Fax: +381 11 33 45 857
  Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
  tel: +381 11 20 98 000
  Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 do 15:00 h

  Grčkoškolska 10, Novi Sad
  +381 21 421 457, 421 458
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 - 15:00 h

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  +381 34 335 925, 335 544
  Avio karte: +381 62 272 687
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h
 • Website:
 • www.kontiki.rs

Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja