Zabavni parkovi Italije - 7 dana / 4 noćenja,bus

Zabavni parkovi Italije - 7 dana / 4 noćenja,bus
Zabavni parkovi Italije - 7 dana / 4 noćenja,bus
Zabavni parkovi Italije - 7 dana / 4 noćenja,bus
Zabavni parkovi Italije - 7 dana / 4 noćenja,bus
Zabavni parkovi Italije - 7 dana / 4 noćenja,bus
Zabavni parkovi Italije - 7 dana / 4 noćenja,bus
Zabavni parkovi Italije - 7 dana / 4 noćenja,bus
Zabavni parkovi Italije - 7 dana / 4 noćenja,bus
Zabavni parkovi Italije - 7 dana / 4 noćenja,bus
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi7 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Zabavni parkovi Italije

Termin putovanja:
08.09.2017. - 14.09.2017.
25.05.2018. - 31.05.2018.

Aranžman je raden na bazi minimum 40 prijavlenih putnika
Program putovanja:
1. Dan; Beograd - Aqualandia
Sastanak grupe u 21.30 h. na autobuskom terminalu na Novom Beogradu, kod buvljaka, u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Polazak autobusa u 22.00 časova. Vožnja autobusa preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.
2. Dan; Aqualandia - Venecija - Verona
U ranim jutarnjim časovima stižemo u jedan od najpoznatijih zabavnih parkova u Italiji, Aqualandia. U poslepodnevnim časovima polazak za Veneciju. Po dolasku obilazak grada: Most Uzdaha, Duždeva palata, crkva Santa Marija della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto... Nakon obilaska polazak ka Veroni i hotelu. Noćenje.
3.Dan; Verona - Movieland - Caneva - Sirmione - Verona
Doručak. Slobodno vreme za šetnju Veronom, gradom Romea i Julije ili fakultativni odlazak do Movielanda i akva parka Caneva sa posetom gradiću Sirmione koji se nalazi na južnoj obali jezera Garda poznatiji pod nadimkom “biser svih ostrva I poluostrva“. Povratak u hotel. Noćenje.
4.Dan; Verona - Gardaland - Verona
Doručak ili fakultativna poseta Gardalandu. Gardaland je zabavni park sa veliki izborom atrakcija tako da može zadovoljiti raznolike grupe posetilaca, od onih najmlađih do onih u trećem životnom dobu. Gardaland Sea Life je prvi tematski akvarijum u Italiji. U njemu možete otkriti bogatsvo podvodnog sveta reka i morskih voda. Sea Life detaljno prikazuje podvodni svet, počevši od reke Sarca, nastavljajući na Jezero Garda, da bi vas zatim odveli do Crvenog mora i Indijskog okeana. Možete uživati u razgledanju 37 akvarijuma s više od 5, 000 vrsta. Povratak u hotel. Noćenje.
5.Dan; Verona - Park Natura Viva - Verona
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak najvećeg zoo vrta u Italiji, Natura Viva. Ovaj park je otvoren 1969. godine i nalazi se na površini od oko 40 hektara. Zoo vrt je dom za oko 1.500 životinja. Park je podeljen u dva glavna područja: Safari park i Fauna Park. Povratak u hotel. Noćenje.
6.Dan; Verona - Padova - Beograd
Doručak. Odjava iz hotela i polazak za Padovu, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Djota i Donatela. U večernjim časovima skup grupe i polazak za Beograd. Noćna vožnja.
7.Dan; Beograd
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutranjim satima. Kraj programa.

U cenu je uključeno:
- Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
- 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Veroni
- obilaske prema programu putovanja
- usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno:
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Fakultativne izlete
- Boravišna taksa u iznosu od 1e po danu. Plaća se u hotelu.
- Potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Cene fakultativnih izleta po osobi
Podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Izlete prijavljujete u agenciji prilikom uplate aranžmana.
- Aqualandia (prevoz + ulaznica) - 30€
- Movieland + Caneva (prevoz + ulaznice za oba parka) - 35€
- G ardaland + Sea Life akvarijum (prevoz + ulaznice + obilazak gradića Sirmione sa vodičem) 40€
- Park Natura Viva (prevoz + ulaznica+ usluge vodiča) - 25€
- Venecija - 20€

Napomena - Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa Beograd banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- čekovima građana na ratebez kamate do 30.12.2017.

Važne napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se nasajtu Agencije
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
- Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
- Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0110/2016 od 25.01.2016.god. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300051093 od 25.01.2016. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad” (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
- Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
- Agencijane snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu