sledeća
Hotel Monzoni
Hotel Monzoni

Apartmani Orsa Maggiore

Apartmani Orsa Maggiore
Apartmani Orsa Maggiore
Apartmani Orsa Maggiore
Apartmani Orsa Maggiore
Apartmani Orsa Maggiore
Apartmani Orsa Maggiore
Apartmani Orsa Maggiore
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
4+3za smeštaj8 danaapartmannajambez prevozadetaljnije
Rani buking: 5% popusta za rezervacije do 30.10.2017.

Cene su evrima po apartmanu za 7 noćenja. Usluga najam apartmana.
Tre Valli
Deo velikih Dolomita, energija sunca i savršeno snežnih padina neodoljiva su atrakcija u Alpe Lusia / San Pellegrino. Izuzetno lepo skijalište gde 100 km savršeno uređenih staza oduzima dah i nudi besprekorno skijanje svim nivoima skijaša. Ovde će se naći nešto za svakoga; za porodice koje žele da uživaju, mladi ljudi u potrazi za adrenalinom i zabavom.

Nadmorska visina: 1500m - 2560m
Skipass Tre Valli: 100km staza
Područje Tre Valli pripada velikom ski području Dolomitisuperski.

Udaljenost od Beograda: 860km:
Kako do ski centra: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Fernetiči - Pordenone - Vittorio Veneto - Belluno - Cencenighe - Falcade - Passo San Pellegrino.

Apartmani Orsa Maggiore 3*
Apartmani se nalaze u sklopu hotela Orsa Maggiore. Hotel sadrži ukupno 9 apartmana sa posebnim ulazom koji su pogodni za porodice ili društvo. Mogućnost doplate za noćenje sa doručkom ili polupansion.
Hotel sadrži veliki restoran, igraonica za decu, konferencijska sala, animacija
Sadržaj apartmana:Svaki apartman raspolaže zasebnim ulazom, opremljenom kuhinjom, frižiderom, kupatilom, TV. Neki apartamani imaju terasu.
Trilo - apartman za maksimalno 7 osoba. Sastoji se od dnevne sobe sa sofom za 2 osobe i foteljom na razvlačenje za 1 osobu, 2 spavaće sobe sa 2 ležaja (neki od apartmana imaju krevete na sprat, a neki terasu), kuhnja, kupatilo.

Doplate:
- doplata za 5,6,7 osobu - 125evra/po osobi

Cena paketa uključuje:
- smeštaj u u apartmanu na bazi najma,
- posteljinu i peškire - za ceo period boravka,
- ski bus,
- wifi u holu hotela

Cena ne uključuje:
- turističku taksu po lokalnom cenovniku - plaćanje na licu mesta,
- konačno čišćenje - 50€ po apartmanu - plaćanje na licu mesta
Napomena: kuhinju je potrebno očistiti, ukoliko se ostavi neočišćena biće naplaćeno dodatno.
- doplata za doručak 38€ po osobi za ceo period boravka- plaćanje na licu mesta,
- doplata za večeru 91€ po osobi za ceo period boravka - plaćanje na licu mesta,
- dodatno menjanje posteljine i peškira - 15€ po osobi - plaćanje na licu mesta,
- korišćenje saune i parnog kupatila 10€ sat

Uslovi plaćanja:
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate
- Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti minimum 40%, ostatak najkasnije do 15 dana pred put
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
- gotovina,
- platnim karticama banke Intesa (master, visa, amex) na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% do 6 rata bez kamate
- čekovima građana - na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% na rate do 30.03. Čekovi se ispisuju na datume 01./10./20. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2018.
- uplatom na račun agencije - kao fizičko ili pravno lice.

Način plaćanja iz inostranstva:
- uplatom na devizni račun Agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi idu na teret uplatioca.

Važne napomene:
- Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika. Prilikom prijave, putnik plaća akontaciju u iznosu koji je naveden. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku;
- Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno;
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost;
- Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na web sajtu www.supernovatravel.rs;
- Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu - organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja;
- Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom;

Napomena
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava parvo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010.

Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2016 od 25.01.2016. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rsOrganizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300049881 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2017 - 25.01.2018. god.)

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom