prethodna
Toskana
Toskana
sledeća
Toskana - 6 dana
Toskana - 6 dana

Toskana - 4 dana, autobusom

Toskana - 4 dana, autobusom
Toskana - 4 dana, autobusom
Toskana - 4 dana, autobusom
Toskana - 4 dana, autobusom
Toskana - 4 dana, autobusom
Toskana
4 dana / 2 noćenja, autobusom

Termini polaska:
13.09.2017. - 17.09.2017.
04.10.2017. - 08.10.2017.
08.11.2017. - 12.11.2017.

Za realizaciju ovog putovanja potrebno je minimu m 40 putnika
Program putovanja:
1. dan (sreda): Beograd - Firenca.
Sastanak grupe u 19.30h na parkingu na Novom Beogradu, kod buvljaka, u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Polazak autobusa je u 20.00h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.
2. dan (četvrtak): Firenca.
Po dolasku u Firencu razgledanje grada-pešačka tura: Palazzo Medici, Santa Maria del Fiore, Duomo e Battisterio, Basilica della Santissima Annunziata, Basilica Santa Croce, Casa di Dante, Biblioteka Nazionale, Ponte Vecchio…) Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan (petak): Firenca - Sijena - San Điminjano - Firenca.
Doručak u hotelu. Celodnevni fakultativni obilazak Toskane: Sijena, rodno mesto Svete Katarine - San Domenico, Casa di Santa Caterina, Piazza del Campo Duomo e Battisterio... nestvarni San Gimignano - poznat po brojnim srednjevekovnim tornjevima. Šetnja starim jezgrom i vijugavim uličicama ovog prelepog gradića smeštenog u pokrajini Chianti - poznatoj po istoimenom vinu. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.
4. dan (subota.): Firenca - Piza - Luka - Beograd
Doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet Piza i Luka. Piza - jedna od glavnih luka renesansnog doba i glavna suparnica Đenovi za prevlast nad Ligurijskim morem: Duomo, Torre Pendente, Piazza dei Miracoli. Nastavak vožnje ka Luki - jednom od najlepših gradova Toskane: Piazza dell Anfiteatro, Piazza Napoleone, Duomo di San Martino, rodna kuća Đakomo Pučinija… Slobodno vreme. Povratak u Firencu po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 16.00h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti…
5. dan (nedelja): Beograd.
Dolazak u Beograd na mesto polaska oko 06.00h ujutru.

Cena aranžmana uključuje:
- Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu,
- dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 4* u širem centru Firence,
- obilaske prema programu putovanja,
- usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
- troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Medjunarodno putno-zdravstveno osiguranje,
- оbaveznu gradsku komunalnu takse, (u hotelima sa 4* iznosi 2 € dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela),
- fakultativne izlete,
- potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
- individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Fakultativni izleti:
Cene fakultativnih izleta po osobi:

(podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika):
- Sijena i San Điminjano - 30 €,
- Piza i Luka - 25 €.
Napomena - Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Doplata za 1/1 sobu: 50 €.

Popusti:
Deca ne ostvaruju popust na ovom aražmanu.

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Addiko banke.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na put
- čekovima građana - uplata avansa od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama putem čekova bez kamate, najkasnije do 15. Decembra 2017.
- platnim karticama (Visa, Dina card, Master card i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- kreditnom karticom Banka Intesa (Master Card) - 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata baz kamate - ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (MasterCard) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji.

Opis I lokacija hotela:
Hotel Delta Florence 4* - www.deltaflorence.com
Hotel se nalazi u poslovnoj zoni, u mestu Calenzano udaljenom oko 15 km od centra Firence. Autobuska stanica linije br. 2 se nalazi ispred hotela i vodi do centra grada. Gostima je na raspolaganju bar, restoran, bazen i kongresni centar. Sve sobe poseduju tuš/WC, sef i besplatan WIFI u svim sobama. Doručak - švedski sto (samoposluživanje).

Opšte napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno, a šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije hotela nalaze se na web sajtu
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto sastanka putnika, kao i vreme polaska autobusa.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika, obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 nedelja pre datuma početka realizacije putovanja.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika). Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
- Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
- Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
- Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo programa putovanja.
U slučaju promena na monetarnom tržistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Organizator putovanja ima garancije putovanja na osnovu Ugovora o garanciji putovanja br. 0120/2017. u primeni od 25.01.2017. u skladu sa Zakonom o turizmu. Ugovor je zakljucen sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14. koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055326, od 25.01.2017. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja.
Organizator putovanja je Agencija, licenca OTP 235/2010. Uz ovaj program važe Opsti uslovi putovanja Agencije usaglašeni sa standardima YUTA-e. Program putovanja sa cenovnikom br. 1 od 30.05.2017.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti