Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion

Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
Nova godina 2018. - Sorento - 5 dana / 4 noći, avion
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danavilanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Sorento (direktnim čarter letom do Napulja)

5 dana / 4 noćenja - avionom

Polazak 29. decembar 2017.

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790, 00 dinara po osobi
Jedan od najromantičnijih italijanskih gradova „ugnezdio“ se na dramatičnim liticama i oštrim uvalama obale Amalfi koju zapljuskuju talasi Tirenskog mora. Sorento je tako divan da je inspirisao pesnika za čuvenu pesmu čiju melodiju obožavaju mnogi ljudi na svetu a da nikada nisu videli ovaj grad. Nedaleko od Sorenta su Pompeje, antički grad otkopan iz okamenjene lave Vezuva i Kapri koji još nazivaju „ostrvom ljubavi“!

Program putovanja:
1.dan (29.12.2017.) Beograd-Napulj-Sorento
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu, Nikola Tesla” kod šaltera Kon Tiki Travel-a dva sata pre poletanja. Direktan čerter leta za Napulj kompanijom Air Serbia u ranim jutarnjim satima. Dolazak na aerodrom pored Napulja nakon sat i po leta.Transfer do Sorenta. Grad visokih litica od belog krečnjaka iznad obala Tirenskog mora, primorski grad bujne vegetacije, nalazi se na istoimenom poluostrvu koji deli Napuljski zaliv od zaliva Sorento. Sorento se ne može pohvaliti prekrasnim plažama ali zato privlači pažnju hotelima i građevinama načičkanim na strmim liticama. Transfer do hotela. Smeštaj. Kratka šetnja gradom u pratnji predstavnika agencije: Katedrala Santi Filipo i Đakomo iz XIV veka, Narodna vila sa božanstvenim vrtom, Glavni gradski trg Torkvato Taso... Vreme za šetnju, uživanje na suncu ili u italijanskim specijalitetima. Slobodno popodne za individualna razgledanja. Noćenje.
2.dan (30.12.2017.) Sorento
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet Napulj i Pompeja U I veku naše ere, Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog carstva. U avgustu 79. godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga „čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način sačuvana je do danas jedinstvena slika arhitekture, urbanizma i načina života jednog bogatog grada drevne imperije. Dvočasovni oblizak grada: Bazilika, forum, trg, Macelluma, termalna kupatila, Faunova kuća, pekara, javna kuća, teatar... Po obilasku, odlazak u Napulj, prestonicu Kampanije. Panoramsko razgledanje grada čije je staro gradsko jezgro uvršteno na listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Za ovaj grad se vezuje i nastanak jednog od omiljenih jela širom sveta - pice. Panorama trga Garibaldi, ulice Umberta I, Anžujskog dvorca, lučkih dokova, vidikovca, stadiona... Nastavak pešice do dvorca, kraljevske palate, galerije Umberta I, Nacionalnog teatra, Trga plebiscita i trgovačke ulice Via Toledo. Slobodno vreme i popodnevni povratak u Sorento (transfer traje 1.5 sat). (Cena izleta: oko 45 evra) Noćenje.
3.dan (31.12.2017.) Sorento
Doručak. Slobodan dan za individualnu šetnju ili razgledanje grada. Uveče fakultativno: Novogodišnja večera u restoranu …. (Cena večere: naknadno) Noćenje.
4.dan (01.01.2018.)
Doručak. Slobodan dan za indivudualno razgledanje grada, šoping ili individualni obilazak znamenitosti i muzeja. Postoji i mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Obala Amalfi (Poludnevni izlet) Jutarnji polazak ka spektakularnoj rivijeri sa oštrim brdima, uskim „zmijolikim“ putevima, čudnom vegetacijom, malim ribarskim selima i slikovitim gradovima. Kratka foto- pauza iznad Pozitana, poznatog po otmenim letnjikovcima i vilama koji se kao uklesani u brdo kaskadno spuštaju do mora. Nastavak putovanja do Amalfija, nekadašnje moćne pomorske sile, po kome je cela obala dobila ime. Gradić je biser srednjovekovne arhitekture sa uskim vijugavim uličicama, tipičnim za ovaj deo italijanske obale, obilazi se pešice. Poseta se završava ispred velelepne katedrale Sv. Andreje, do koje se od glavnog trga stiže dugim usponom od 57 stepenika. Slobodno vreme i povratak u Sorento u 15h (transfer od oko 2 sata). (Cena izleta:oko 60 evra). Noćenje.
5.dan (02.01.2018.) Sorento-Napulj- Beograd
Doručak. Odjavljivanje iz hotela do 11:00 časova. Slobodno prepodne za idividualne obilaske ili kupovinu. Transfer do aerodroma za direktan čarter let u kasnim popodnevnim satima. Sletanje na beogradski aerodrom nakon sat i po vožnje.

U cenu putovanja je uključeno:
- Prevoz direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia na relaciji Beograd- Napulj - Beograd,
- transferí autobusom na relaciji Napulj-Sorento-Napulj,
- smeštaj u dvokrevetnim sobama u u vili na bazi 4 noćenja sa doručkom
- troškovi organizovanja i vođenja putovanja,
- usluge lokalnih vodiča
- usluga vodiča Kontiki Travel & Service.

U cenu putovanja nije uključeno:
- Avio-takse u zemlji i inostranstvu 45, 28 evra (Beograd 16.50evra, Rf taksa 0.98, i Napulj 27, 80evra) koje se plaćaju u agenciji (podležu promenama)
- dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790, 00 dinara po osobi
- gradska boravišna taksa u u Sorentu: 1 euro dnevno po osobi za hotel sa 3 * i 1, 5 do do 2 evra dnevno po osobi za hotel 4* (plaća se na recepciji hotela)
- fakultativni izleti i posete
- novogodišnja večera (informacija o nazivu restorana kao i o ceni večere biće naknadno objavljena),
- međunarodno putno osiguranje.

Doplate:
Villa Crawford (vile u vrtu) - doplata za jednokrevetnu sobu - 240 eur
Villa Crawford (sobe u glavnoj zgradi) - doplata za jednokrevetnu sobu - 360 eur
Napomena: rezervacija trokrevetnih soba nije moguća.

Načini plaćanja:
- Cena putovanja po osobi u evrima
- Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)

Opis I lokacija hotela:
Hotel rezidencija Villa Crawford villacrawford.it/en
Villa Crawford se nalazi u mestu Sent Anđelo i u neposrednoj blizini centa Sorenta. Smeštajni kapaciteti se nalaze u okviru manastirskog kopleksa i preuređeni su u hotelski smeštaj nakon opsežnih restauratorskih radova koji su mu vratile stari, renesansni, sjaj. Nalazi se na nekoliko minuta vožnje od centra Sorenta. Sa centrom Sorenta je povezan gradskim prevozom (voz ili autobus), čija stanica je udaljena kilometar od smeštajnog objekta. Vila nema zvaničnu kategorizaciju, ali, po našoj oceni ima 3 zvezdice. Sa terase kompleksa vile se pruža predivan pogled na napuljski zaliv i Sorento. Vila poseduje ukupno 40 soba. Sve sobe su prostrane i uređene u jednostavnom, klasičnom stilu, sa kupatilom. Sobe su raspoređene ili u glavnom objektu ili u vilama koje se nalaze u vrtu. Besplatan wi-fi je dostupan u zajedničkim prostorijama. Vila poseduje sobu za sastanke, restoran, recepciju, veliki, lepo uređen vrt. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni). KonTiki Travel& Service doo. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

Napomena: Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao i sadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (peomenom radnog vremena za praznike, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično).

Opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40).
- Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 40 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
- Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 25. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
- Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).đ
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail:garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Kon Tiki Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 20 98 000
  Avio karte:
  +381 11 20 98 029
  +381 11 20 98 074
 • Adresa:
 • Beogradska 71 , Beograd

  Poslovnice:
  Sremska 2, Beograd
  Tel: +381 11 20 98 000
  Fax: +381 11 33 45 857
  Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
  tel: +381 11 20 98 000
  Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 do 15:00 h

  Grčkoškolska 10, Novi Sad
  +381 21 421 457, 421 458
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 - 15:00 h

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  +381 34 335 925, 335 544
  Avio karte: +381 62 272 687
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h
 • Website:
 • www.kontiki.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje