Nova godina 2019. - Sardinija

Nova godina 2019. - Sardinija
Nova godina 2019. - Sardinija
Nova godina 2019. - Sardinija
Nova godina 2019. - Sardinija
Nova godina 2019. - Sardinija
Nova godina 2019. - Sardinija
Nova godina 2019. - Sardinija
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Nova Godina - Sardinija
5 dana / 4 noćenja, avionom

Termin putovanja: 29.12 – 02.01.
Program putovanja:
1.dan (subota 29.decembar) - Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Kaljari kompanijom Air Serbia. Po sletanju u Kaljari odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Municipio – palata eklektičkog stila sa sjajno izvedenom fasadom, trgovačka zona Largo Karlo Feliće, živopisni trg Jene, Kastelo – srednjovekovno utvrđenje na uzvišici, Kula slonova, Katedrala Sv. Marije, vidikovac. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.
2.dan (nedelja 30.decembar) - Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta na ostrvo San Pietro, kamene plaže uz tirkizno plavo more na jednoj strani, palme i borovi na drugoj kao i brojne retke ptice čine lepotu ovog ostrva. Polazak iz hotela oko 08.00 h, odlazak autobusom do luke i ukrcavanje na trajekt. Obilazak ostrva počinje u gradu Carloforte, bogata istorija vidljiva je u svim delovima grada koji je danas veliki turistički centar. Nastavak ture po ostrvu, obilazak najlepše plaže i odlazak do najzapadnije tačke Italije, vidikovca Capo Sandalo, uživajte u pogledu na otvoreno more. Povratak u hotel trajektom i autobusom. Noćenje. (Cena izleta po osobi 45 eur)
3.dan (ponedeljak 31.decembar) - Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Nora i Pula. Obilazak grada Feničana, drevne luke Nora, jednog od glavnih arheoloških oblasti Sardinije. Grad se nalazi 30 kilometara jugozapadno od Kaljarija, poseduje istorijske ostatke prvog feničanskog naselja koji datira od VIII veka pre nove ere. Obilazak rimskog teatra, jedinstvenog na Sardiniji, termi i raskošnih mozaika. Nastavak putovanja do Pule, obilazak malog turističkog mesta i kratko slobodno vreme za odmor. Povratak u hotel. Slobodno poslepodne. Individualan doček Nove Godine. Noćenje. (Cena izleta po osobi 35 eur)
4.dan (utorak 01.januar) – Srećna Nova Godina. Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Barumini – Nurage. Na oko 65 km od Kaljarija nalazi se selo Barumini u čijoj se blizini nalazi najveća nuragi tvrđava na Sardiniji. Datira iz bronzanog doba oko 1.500 god. pre nove ere. Tvrđava je trebalo da štiti stanovnike od upada Feničana. Lokalitet se od 1997. god. nalazi na UNESCO-voj listi. Prema UNESCO-u, ova izuzetno vredna i važna arheološka lokacija prikazuje najkompletnije i najbolje očuvane ostatke Nuragi civilizacije; istovremeno, pokazuje inteligentnu upotrebu online plaćanje karticama direktno na sajtu www.dreamland.travel Prijateljski niske cene inovativnih materijala i tehnika od strane praistorijske zajednice. Obilazak kompleksa sa vodičem. Povratak u Kaljari i hotel u popodnevnim časovima. Noćenje. (Cena izleta po osobi 40 eur)
5.dan (sreda 02. januar) - Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela. Slobodno vreme do dogovorenog transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia. Po sletanju u Beograd

Cena aranžmana uključuje:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Kaljari-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let) - Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
- Transfere prema programu
- Panoramsko razgledanje grada
- Usluge vodiča na srpskom jeziku
- Troškove organizacije i vođenja putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- Aerodromske takse 44,40 € na dan objavljivanja programa (Beograd 22,40 eur, Kaljari 22 eur) – plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti (cena je podložna promeni)
- Fakultativne izlete
- Putno zdravstveno osiguranje, samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Sribiji – plaćanje u agenciji.
- Individualne troškove putnika

Fakultativni izleti:
Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Fakultativni izleti se plaćaju isključivo u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti za svaki pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti na ceo paket od 3 navedena izleta:
Cena po osobi u pretprodaji – plaćanje u agenciji:
- Ostrvo San Pietro – cena 45 eur
- Nora i Pula – 35 eur
- Barumini – Nurage – 40 eur
- komplet tri izleta – 110 eur

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke intesa na dan uplate

Uslovi i način plaćanja:
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
2.Uplata čekovima građana u više rata- Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije , ostatak uplate čekovima građana na 4 mesečne rate, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10,20 i 30-og u mesecu.
4. Platnim karticama - Visa,Visa Electron, Maestro, Master, Dina i American Express.
5. Plaćanje na rate - Bez kamate, kreditnim karticama Intesa banke (Visa,Visa Electron, Maestro, Master, Dina ) do 4 rate. I rata se mora realizovati mesec dana kasnije od trenutka uplate akontacije.
6.On-Line Plaćanje – direktno preko sajta Dream Land Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Napomene:
Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe! Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela! Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja). Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima Organizator putovanja nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja. Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Opis hotela:
Hotel Italia 3* www.hotelitaliacagliari.com Hotel se nalazi u samom centru Kaljarija, u neposrednoj blizini luke, železničke i autobuske stanice. Standardne sobe su sređene i moderno opremljene. Poseduju kupatilo, tv, klima uređaj, većina soba ne poseduje balkon. U sklopu hotela nalazi se bar, sala za doručak, dve sale za sastanke. Kontinentalni doručak se služi po principu samoposloživanja u hotelskom restoranu.
Hotel Regina Margherita 4* www.hotelreginamargherita.com
Moderan gradski hotel se nalazi u centralnom delu grada na putu koji od gradskog utvrdjenja, Kastela, vodi do glavnog šetališta uz luku. U sklopu hotela nalazi se 100 soba, standardne sobe su moderno opremljene i imaju tv, kupatilo, wifi, sef, mini bar, nemaju balkon. Kontinentalni doručak se služi po principu samoposloživanja u hotelskom restoranu.

Napomena:
Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: Mup R Srbije, Koordinaciona Uprava). Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg. Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa.

Važne napomene:
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane organizatora putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Molimo putnike da provere tačna vremena poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 120 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 40 putnika (po navedenim cenama). Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru