Residence Colfosco

Residence Colfosco
Residence Colfosco
Residence Colfosco
Residence Colfosco
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
4po osobi8 danaapartmannajambez prevozadetaljnije
Rani buking: 5% popusta za rezervacije do 30.10.2017.

Cene su evrima po osobi za 7 noćenja. Usluga najam apartmana.
San Martino di Kastroca
Ovo područje ima 60 kilometara dobro uređenih staza sa garantovanim snegom, na nadmorskoj visini između 1400 i 2360 metara. Duga skijaška sezona počinje krajem novembra na snegu Passo Rolle i nastavlja se sve do posle Uskrsa. Oko 45 km skijaških staza je Carosello delle Malghe, idealno za lagano skijanje. San Martino di Castrozza je raj za one koji vole freeride ili voze snowboard. Ovde se nalaze tri snow parka Colverd, koji je osvetljen noću, San Martino Snowpark i Rol Railz park.

Nadmorska visina: 1400m - 2360m
Skijalište San Martino di Kastroca deo je većeg nepovezanog područja DOLOMITI SUPERSKI koga čini sistem od 12 skijališta.
Skipas San Matino di Kastroca: 60 km staza, skibus.
Skipas Dolomitisuperski: 1200 km staza, skibus.
- 60 km staza
- 45 km Carosello delle Malghe
- 15 km staza Rolle Pass
- 2 staze za noćno skijanje
- 3 Snowparka
- 30 km staza za nordijsko sijanje
- 23 skilifta.

Udaljenost od Beograda: 1010km
Kako do ski centra: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Fernetiči - smer Mestre - Treviso - Feltre - San Martino di Castrozza

Residence Colfosco 3*:
Apartmani su u sklopu hotela Colfosco, nalazi se u mirnom i sunčanom delu mesta, u podnožju Pale di San Martino , u neposrednoj blizini San Martino di Castrozza centra i žičare. Hotel ima 45 soba i 13 apartmana . Stanica skibusa se nalazi ispred hotela.
Hotelski sadržaji: bar, restoran, igralište, sastanke, lift, skijašnica, parking, garaža, besplatni wifi i i moderan fitnes centar. Stanica skibusa se nalazi ispred hotela.
Sadržaj apartmana: Svi apartmani imaju TV sat , fen , telefon. Apartmani su uređeni u tipičnom planinskom stilu. Svi apartmani su na 2 nivoa. Prvi nivo: dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinja i balkon. Drugi nivo: dvokrevetna soba, balkon i kupatilo sa tuš kabinom .

Cena paketa uključuje:
- najam apartmana
- posteljina i peškiri
- konačno čišćenje
- korišćenje wellness centra (sauna, tursko kupatilo...),
- wifi,
- Club card (dnevna i večernja animacija, popodnevni dečji klub i užina (3-12 god)
- čaj u 16:00h
- skibus
- parking.

Cena ne uključuje:
- turističku taksu po lokalnom cenovniku - plaćanje na licu mesta,
- piće tokom obroka,
- garaža - 15eur dan / 85eur za 7 dana - plaćanje na licu mesta,
- kućni ljubimci - 11eur dnevno.
- krevetac za bebu 5€ dnevno
- doplata za doručak 35€ po osobi za 7 dana , večera 130€ po osobi za 7 dana
- polupansion 155 po osobi za 7 dana / u terminu 26/12-06/01

Uslovi plaćanja:
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate;
- Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti minimum 40% , ostatak najkasnije do 20 dana pred put.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletno giznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
- Gotovina, platnim karticama banke Intesa (master, visa, amex)
- Na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% do 6 rata bez kamate,
- Diners karticama na 3 rate bez kamate,
- Čekovima građana - na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% na rate do 30.03. Čekovi se ispisuju na datume 01./10./20. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2017.
- Uplatom na račun agencije - kao fizičko ili pravno lice.

Način plaćanja iz inostranstva:
- Uplatom na devizni račun Agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi idu na teret uplatioca.

Važne napomene:
- Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika. Prilikom prijave, putnik plaća akontaciju u iznosu koji je naveden. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku; Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno; Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost;
- Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na web sajtu www.supernovatravel.rs; Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu - organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja; Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom;

Napomena:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava parvo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010. Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2016 od 25.01.2016. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “Yuta”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu Yuta, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rsOrganizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300049881 Ado Ddor Novi Sad (25.01.2016-25.01.2017 god.)

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti