prethodna
Nova godina 2019. - Rim - 4 dana, avionom
Nova godina 2019. - Rim - 4 dana, avionom
sledeća
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avion
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avion

Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio

Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio

Polazak: 29. decembar 2018 (povratak 2. januar 2019)

Izleti i posete:
Vatikan-Forum I Koloseum - Tivoli
Obilazak znamenitosti Rima pešice je uključen u cenu.

Online plaćanje karticama direktno na sajtu
Www.dreamland.travel
Program putovanja:
1.dan (subota, 29. decembar 2018) Beograd - Rim
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije u 05.00 sati. Poletanje za Rim u 07.00 sati (let JU 530). Dolazak na aerodrom ‘’Leonardo Da Vinči’’ pored Rima u 08.35 sati. Poludnevno panoramsko razgledanje grada: Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Mađore, Trg Republike, Trg Barberini, tvrđava svetog Anđela i Crkva svetog Petra, Via Veneto, Vila Borgeze, Trg Barberini, „Bocca della Verita“ Transfer do hotela, smeštaj. Popodne, nastavak obilaska grada pešice u pratnji vodiča: Trg Naroda, Španske stepenice, Fontana di Trevi, Panteon, Trg Navona... Povratak u hotel je individualan. Noćenje.
2. dan (nedelja, 30. decembar 2018) Rim
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet “Forum i Koloseum”. Obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima, mesta na kome je on nastao i na kome su ovekovečene njegove najveće pobede i dostignuća. Nekada središte političkog, religioznog i javnog života. Obilazak uključuje: Koloseum, najveći rimski amfiteatar, “čudo” inženjerije i graditeljstva Starog sveta koje oživljava atmosferu i pokliče najznačajnijeg društvenog događaja antičkog Rima - borbe gladijatora. U mermeru isklesani reljefi trijumfalnih lukova ilustruju osvajačke pohode rimskih imperatora i širenje njihove vlasti i uticaja na teritoriju koja se prostirala od Britanije do Sirije, opravdavajući naziv “Caput Mundi” (Prestonica sveta); brežuljak Palatino, mesto na kome je, po legendi, vučica odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada i koji u narednim vekovima postaje najelitnija rezidencijalna zona, mesto stanovanja rimskih imperatora i uglednih građana; Forum, centar političkog, javnog i komercijalnog života, u okviru koga se nalaze ostaci bazilika, tržnica, sudnica i hramova; Kapitolinski brežuljak, nekadašnji rimski akropolj, simbol neprikosnovenog autoriteta antičkog Rima, za čiji je današnji izgled zaslužan Mikelanđelo. Noćenje.
3. dan (ponedeljak, 31. decembar 2018) Rim
Doručak. Poludnevna fakultativna poseta Vatikanu u trajanju od oko 3 sata. U okviru posete obilaze se najznačajniji deo zbirki Vatikanskih muzeja kao što su zbirke antičkih statua, sala sa tapiserijama, zbirka geografskih mapa iz 16 veka; zatim Sikstinska kapela poznata po tavanici koju je oslikao Mikelanđelo Buonaroti temama iz Starog zaveta; sledi obilazak najveće crkve na svetu - Crkve svetog Petra. Slobodno posle podne. Uveče, individualni doček Nove godine. Noćenje.
4. dan (utorak, 1. januar 2019) Rim
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet “Tivoli i poseta kompleksu Vila d’ Este”. Vila se nalazi u gradiću Tivoliju koje je udaljen od Rima oko 30 km i zbog renesansnih ukrasa koji krase ovu Vilu i bašti koje je okružuju, uvrštena je na UNESCO-vu listu svetske baštine. U njoj je živeo kardinal Hipolit II d’Este, potomak slavne porodice Estense koji su vladali Ferarom i Modenom. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje..Noćenje.
5. dan (sreda, 2. januar 2019) Rim - Beograd
Doručak.Slobodno vreme za individualne obilaske. Transfer na aerodrom radi poletanje za Beograd u 20.25 sati (let JU 535). Dolazak u Beograd u 22.00 sati.

U cenu putovanja je uključeno:
- avionski prevoz na relaciji Beograd - Rim - Beograd (prevoznik Air Serbia),
- smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice u centru Rima u zoni Termini,
- četiri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama,
- transferi autobusom, od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Rimu,
- poludnevno panoramsko razgledanje grada,
- usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno:
- aerodromske takse (129 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u agenciji ili poslovnicama ovlašćenih subagenata,
- fakultativni izleti i ulaznice,
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- gradska taksa- za boravak u hotelu kategorije 3* plaća se 4 evra, a u hotelu kategorije 4* plaća se 6 eura po noći i osobi - isključivo na recepciji hotela.

Fakultativni izleti:
- Poludnevna fakultativna poseta Vatikanu. Cena: 45 evra. U cenu je uključena ulaznica i usluge lokalnog vodiča.
- Poludnevni fakultativni izlet “Forum i Koloseum”. Cena: 40 evra. U cenu su uključene usluge lokalnog vodiča i ulaznice za Forum i Koloseum.
- Poludnevni fakultativni izlet autobusom - Tivoli. Cena: 55 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom.
- Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Italiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.

Doplata:
- za jednokrevetnu sobu - 120eur

Uslovi i način plaćanja:
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.
- Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).
2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40% , a ostatak:a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
b) platnim karticama (Visa, Master, Banca Intesa-e) na maksimalno četiri mesečne rate; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;

Smeštaj:
Hoteli iz lanca Raeli (raelihotels.it) su kategorije 3* ili 4* i nalaze se u zoni stanice Termini, centralnoj gradskoj zoni. Sve sobe su sa telefonom, TVom, klima uređajem i kupatilom. Doručak - kontinentalni (samoposluživanje). Hotel u kome će grupa boraviti biće poznat 5 dana pred put.
- Organizator zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

Važne napomene za putovanje Rim
- Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju ovog putovanja.
- Uz blagovremeni upit u poslovnicama, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje:
Dream Land preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U agenciji moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača UNIQA Osiguranje koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove. Cena polise je približno jedan evro po danu provedenom na putovanju.

Opšte napomene za putovanja:
- Organizator zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
- Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2018 od 25.01.2018. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300059989 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru