Nova godina 2018. - Rim - 6 dana, bus

Nova godina 2018. - Rim - 6 dana, bus
Nova godina 2018. - Rim - 6 dana / 3 noćenja, bus

Termin:
29.12.2017. – 03.01.2018.
Program putovanja:
1. dan - Beograd - Rim
Sastanak grupe u 15:30 h na kod Kombank Arene, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića. Polazak autobusa u 16:00 h. Vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima. Noćna vožnja.
2. dan - Rim
Dolazak u Rim. Panoramsko razgledanje grada; Koloseum, Španski trg, , Trg Sv.Petra, Trg Navona, trg Venecija , Palata Venecija... Smeštaj u hotel. Noćenje
3. dan - Rim - Tivoli - Rim
Doručak. U prepodnevnim časovima pešačko razgledanje Rima: Termini, crkva Sv. Petra u lancima (statua Mikelanđelovog Mojsija), Forum Romanum sa Koloseumom, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, Fontana Di Trevi, Španski trg... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U podnevnim časovima fakultativni odlazak do drevnog grada Tivolija. Ovde možemo videti vilu sa velelepnim fontanama i vodoskocima za čiju izgradnju je kardinal d'Este morao da preusmeri tok vode. Povratak u Rim. Organizovani odlazak na doček Nove godine, koji se tradicionalno održava na mnogim gradskim trgovima.Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4. dan - Rim - Napulj - Rim
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Napulju, trećem po veličini gradu u Italiji, poznatom po drevnoj Pompeji i vulkanu Vezuv.Jedni kažu opasan, drugi kažu čaroban, a treći citiraju onu čuvenu: “Videti Napulj i umreti”. U ovom gradu se rodila prva pizza. Napulj inače zovu grad sunca, grad pesme i grad svetlosti, takođe je i rodni grad Berninija. Istorijsko jezgro grada je i dalje pod zaštitom UNESCO-a. Obići ćemo Kraljevsku palatu, deo turističke luke, gradsku kuću, srednjevekovni zamak Nuovo,Trg Plebisito, teatro San Carlo, galeriju Umberto I, Nacionalni areheološki muzej, trgovačku ulicu Umberta I, staro istorijsko jezgro grada u kome je glavna katedrala Duomo i Tvrđava (Castel dell Ovo) jedan od simbola grada. Povratak u Rim. Noćenje.
5. dan - Rim - Vatikan - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šetnju Rimom ili fakultativni obilazak Vatikana, najmanje i najmoćnije države na svetu. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznačajnije zbirke Vatikanskog muzeja, kao što su zbirke antičkih statua, sala sa tapiserijama, zbirka geografskih mapa iz 16 veka, Sikstinska kapela poznata po tavanici koju je oslikao Mikelanđelo Buonaroti temama iz Starog zaveta, obilazak najveće crkve na svetu, Crkve svetog Petrai . Unutar crkve se nalazi i čuvena Pijeta, delo Mikelandjela. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
6. dan - Beogard
Dolazak u Beograd.

U cenu je uključeno :
- prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
- 3 noćenje sa doručkom u 1/2 i 1/2+1 sobama u hotelu sa 3*
- obilaske prema programu putovanja ( panoramsko i pešačko razgledanje Rima)
- usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno:
- medjunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji)
- fakultativne izlete
- boravišnu taksu, plaća se u hotelu,za boravak u hotelima sa 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 6 € po noćenju / po osobi (plaća se na recepciji hotela)
- potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Cena fakultativnih izleta:
Podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika;
Vatikan - 35e (sa ulaznicom)
Napulj - 35e
Tivoli - 25e
Napomena - Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Doplata za 1/1 sobu - 40% od cene aranžmana

Popusti:
- deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa Beograd banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
- .kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- čekovima građana na rate bez kamate do 31.03.2018.

Opis i lokacija hotela :
Hotal Colony 3*
Hotel se nalazi u blizini Olimpijskog stadiona, u elegantnom delu Rima, u kvartu Fleming. Na oko 300 m od hotela je autobuska stanica, tako da je hotel dobro povezan sa svim znamenitostima Rima. Hotel poseduje bar, restoran, konferencijsku salu, lift, fitnes. Svaka soba ima satelitsku TV, besplatan WI FI. Doručak kontinentalni-švedski sto.

Važne napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno u cenu.
- Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, deca do 2 godine nemaju pomoćni ležaj, imaju ishranu u hotelu. Krevetac za bebe je raspoloživ u većini hotela i zahtev za dobijanje istog podnosi se na recepciji.
- Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana. U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
- Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana a napuštanje soba poslednjeg dana do 12h.
- Cenovnik je rađen po lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela i sastavni je deo programa putovanja. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Kvantitet i izbor hrane zavise od kategorije odabranog hotela.
- Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično).
- Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja EU, zemalja u tranzitu ili u van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
Organizator putovanja osiguran je Polisom osiguranja od odgovornosti broj 13-56729 od 01.06.2013. god. na iznos od 8.889.176,00 rsd osiguravajuće kompanije „Uniqa iz Beograda ul Milutina Milankovića, br. 134G. i Polisom osiguranja potraživanja - jemstva. polisu osiguranja br. 6-56729, od 01.06.2013 god. na iznos od 1.111.147,00 rsd osiguravajuće kompanije „Uniqa iz Beograda ul Milutina Milankovića, br. 134G.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje, u skladu sa opštim uslovima putovanja.

Minimalni broj putnika za realizaciju ovog programa je 40.
Agencija zadrzava pravo otkazivanja aranzmana 7 dana pred put usled nedovoljnog broja putnika!

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude