prethodna
Italija - Bolonja, Emilija Romanja - 6 dana, autobusom
Italija - Bolonja, Emilija Romanja - 6 dana, autobusom
sledeća
Kalabrija - letovanje za mlade
Kalabrija - letovanje za mlade

Kalabrija - letnje proputovanje

Kalabrija - letnje proputovanje
Kalabrija - letnje proputovanje
Kalabrija - letnje proputovanje
Kalabrija - letnje proputovanje
Kalabrija - letnje proputovanje
Kalabrija - letnje proputovanje
Kalabrija - letnje proputovanje
Kalabrija - letnje proputovanje
Kalabrija - letnje proputovanje
Kalabrija - letnje proputovanje
Kalabrija - letnje proputovanje
Letovanje u bajkovitoj Kalabriji - Ravena, Rimini i Taurijana uz obilaske Ređo Kalabrije, Tropee, Mesine, Taormine i Šile
11 dana, bus+hotel 4*

Velika rasprodaja poslednjih mesta – 299 eur po osobi
* akcija do 07.07. ili do popune mesta
**poslednjih 6 mesta

First minute cena do 03.03.2018 299 eur
Nakon 03.03.2018 cena se povećava na 319 eur

Period putovanja: 20.07-30.07.2018.
Tropea je opština koja se nelazi u pokrajni Vibo Valentia, u Kalabriji. Grad je poznato mesto za kupanje, smeteno na grebenu u zalivu Sv. Eufemije povezano sa kopnom uskom trakom u Tirenskom moru.

Plan i program:
Dan 1 (20.07.2018): Polazak iz Beograda sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuća cveća) u 16h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 2 (21.07.2018): Dolazak u Ravenu u prepodnevnim časovima, gde pravimo desetočasovnu tehničku pauzu,. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. Fakultativni obilazak grada: Bazilika San Vitale, Mauzolej carice Gale, mauzolej Dante Alegrija, Slobodno vreme. Polazak za Kalabriju u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju sa usputnim pauzama na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 3 (22.07.2018): Dolazak u Kalabriju, u mesto Taurijana u prepodnevnim satima i slobodno vreme do check in-a u hotel. Nakon ulaske u sobe u popodnevnim časovima, odmor i slobodno vreme za kupanje i aktivnosti. Upoznajemo se sa jednom od najlepših regija u Evropi i pravimo plan za naredne dane. Noćenje.
Dan 4 (23.07.2018): Doručak. Fakultativni izlet u Ređo Kalabriju, najveći grad u ovoj regiji, gde možete videti znamenitosti poput stare tvrđave, katadrale, arheološkog muzeja, crkve iz Vizantijskog i Normanskog perioda... Nakon obilaska, slobodno vreme za kupanje i aktivnosti po želji. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.
Dan 5 (24.07.2018): Doručak. Fakultativni obilazak Tropee, po mnogima najlepšeg i najslikanijeg mesta u ovoj regiji, starog grada koji je prepun odličnih poslastičarnica i prodavnica, koji se nalazi se na ivici stenovitog dela iznad fantastične peščane plaže. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.
Dan 6 (25.07.2018): Doručak. Fakultativni izlet na Siciliju u Mesinu i Taorminu! Mesina je treći po veličini grad na ostrvu i ima veoma bogato kulturno-istorijsko nasleđe dok je Taormina jet-set oaza i najlepše mesto na Siciliji. Slobodno vreme za šetnju, obilaske po želji i uživanje u nekom od prelepih kafića sa terasama odakle se pruža divan pogled. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.
Dan 7 (26.07.2018): Doručak. Fakultativni izlet u jedno od najlepših mesta Kalabrije, San Nicola Arcella. Obilazimo Belvedere, sa koga se pruža fantastičan pogled na prelepo plavo more i plažu Paradizo, kupamo se na plaži Arco Magno sa prirodnim stenovitim lukom. Povratak u Taurijanu. Noćenje.
Dan 8 (27.07.2018): Doručak. Fakultativni izlet u Šilu, malo slikovito ribarsko mesto. Nakon obilaska sela, slobodno vreme za kupanje. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 9 (28.07.2018): Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje soba. Slobodno vreme za kupanje i odmor do polaska za Rimini u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju sa usputnim pauzama na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 10 (29.07.2018): Dolazak u Rimini. Slobodno vreme za šetnju, obilaske i kupanje u jednom od najpopularnijih italijanskih letovališta na obali Jadrana. Mogućnost za individualni odlazak u San Marino gradskim prevozom. Slobodno vreme. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 11 (30.07.2018): Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

Aranžman obuhvata:
- Kompletnu organizaciju i vođenje puta
- 6 noćenja sa doručkom (buffet) u hotelu 4**** u Taurijani u 1/2 i 1/3 sobama
- Prevoz visokopodnim autobusima (klima, video i audio uređaji) na navedenim relacijama

Aranžman ne obuhvata:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do 10.07)
-***zbog sve učestalijih kontrola policije u državama EU, agencija preporučuje putnicima da obavezno uzmu međunarodno putno osiguranje; u slučaju da putnik nema osiguranje, sam snosi sve eventualne troškove i posledice
-Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
-Individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja

Fakultative:
Ređo Kalabrija najstariji i najveći grad na Kalabriji. Reggio Calabria je gotovo potpuno uništen u razarajućem zemljotresu 1908. godine. Grad je obnovljen i - za luku - to je iznenađujuće prijatno i ljubazno mesto, odiše prometnim saobraćajem, ali u veoma lepom okruženju. Grad je prevozno središte za trajektne usluge na Siciliji, a takođe je i na turističkoj mapi zbog svog arheološkog muzeja. Grad je nekad bio glavni grad Kalabrije; sada je to samo glavni grad provincije.
Tropea pravi biser Tirenskog mora i jedna od najpoznatijih plaža istoimenog gradića, smeštena u pokrajini Kalabrija, na samom jugu Italije. Plažu karakterišu kilometri belog, sitnog peska zbog kojeg je nazvana i "Obala bogova". Na njoj ćete naći mir i tišinu, šum mora, belinu i plavetnilo koje vas očara na prvi pogled. Ako želite malo aktivniji odmor na raspolaganju su vam ronjenje i pecanje, kao i jednodnevni izleti brodićem do obližnjih Eolskih ostrva, inače vulkanskog porekla. Tropea je veoma popularan grad, ali neiskvaren modernim duhom. Savršena kombinacija romantičnih uskih uličica, renesansnih crkava i palata, i ako ste ljubitelj istorije boravak u Tropei će vam biti veoma interesantan zbog arheoloških nalazišta koja se nalaze u okolini grada.
Sicilija :
Mesina lučki grad u kome je snimana „Malena“, poznati italijanski film sa Monikom Beluči u glavnoj ulozi u kome je doslovno opisan duh Sicilije. Kao i u prošlosti, Messina je glavni portal Sicilije. Grci, Rimljani, Vizantinci, Arapi, Normani i Švabci su pristali na obale ovog grada i imali veliki uticaj na kulturu i na samo ostrvo. Istražujući ovaj gradić možete pronaći dragocena dela umetnosti i važne tragovi velikih i dalekih civilizacija. Majka Priroda je stvorila remek-delo na ovom području, slikajući prekrasno more u pozadinu.
Taorminu - Nemojte propustiti priliku da obiđete ili boravite u mondenskoj i glamuroznoj Taormini. Mesto na Siciliji koje je bilo prestižna letnja rezidencija careva, aristokrata i bankara, od Wilhem II-nemačkog cara do porodice Rothschilds, mesto gde letuju Robert De Niro, Naomi Campbell, i mnoge druge svetske zvezde i poznate ličnosti. Smestivši se na liticama iznad mora, u zagrljaju planine Tauro, uronjena u bujnu subtropsku vegetaciju, podseća na nedodirljivu lepoticu koja sa visine posmatra svet oko sebe. Uživaćete u jedinstvenom spoju istorijskih lokaliteta i prirodnih lepota, divnom pogledu na Jonsko more i vulkan Etna, stilskim baštama i restoranima, lokalnim specijalitetima, sicilijanskom vinu i neodoljivim antikvarnicama.
Šila
Malo ribarsko mesto koje oduše pravim italijanskim duhom oduševiće vas svojom autentičnošću. Dan namenjen za uživanje dok obilazimo svaki kutak ovog gradića uživamo u italjanskoj hrani, predivnom pogledu i savršenoj plaži.
San Nicola Arcella
Jedno od najlepših mesta u Kalabriji koje svojim uvalama, stenovitim lukom Arco Magno, vidikovcima i prelepim plažama krasi razglednice Južne Italije. Mi ćemo imati ceo dan da uživamo u njegovim lepotama, kupamo se, sunčamo i odmaramo.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
- Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
- Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
- Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
- Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
- Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Uslovi i način plaćanja:
Prilikom prijave plaća se avans od 50eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke. Druga rata se plaća u dinarskoj protivvrednosti najkasnije do 15.06.2018
Opcije plaćanja:
Gotovinsko plaćanje
Plaćanje čekovima
Plaćanje preko računa
Plaćanje platnim karticama

Opis smeštajnih objekata:
Hotel Residence Arcobaleno 4* se nalazi u okolini Tropee, u mestu Taurijana, udaljen je od gradske plaže Tonara 2km. Sobe su 1/2 i 1/3 i svaka ima svoje kupatilo, klimu, TV. U hotelu postoji besplatan wi-fi. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.
www.hotelresidencearcobaleno.com/contatti.html

Napomene u vezi sa smeštajem:
- Organizator putovanja, Jungle Travel, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
- Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
- U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
- Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
- Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa vizama:
- Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
- Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
- Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
- Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
- Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
- U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Opšte napomene:
- Organizator putovanja je Jungle Travel sa licencom OTP 266/2010.
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
- Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
- Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim Uslovima Putovanja Jungle Travel-A.
- Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
- U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
- Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
- Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
- Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
- U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
- Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
- Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
- Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
- Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
- Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
- Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (Tax Free)
- Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
- Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja uskladjeni sa YUTA standardom.

Cenovnik br. 1 važi od 15.12.2017.

Jungle Tribe

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • Aranžmani za Evropu:
  +381 11 240 0213
  Daleke destinacije:
  +381 11 407 6257
  Fax:
  +381 11 386 3841
 • Adresa:
 • Gospodar Jevremova 49, Beograd

  Poslovnice:
  Bulevar Oslobođenja 66, lokal 8, Novi Sad
  tel: +381 21 30 16 689
 • Website:
 • https://www.jungletribe.rs

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti