prethodna
Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noćenja - autobusom
Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noćenja - autobusom
sledeća
San Marino - 5 dana / 2 noćenja, autobusom
San Marino - 5 dana / 2 noćenja, autobusom

Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noći, autobusom

Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noći, autobusom
Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noći, autobusom
Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noći, autobusom
Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noći, autobusom
Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noći, autobusom
Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noći, autobusom
Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noći, autobusom
Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noći, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi4 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Izložba Van Goga u Vićenci - 4 dana / 3 noći, autobusom

Cene su izražene u evrima, po osobi

Polasci: 09. Novembar 2017.; 08. Mart 2018. i 06. April 2018.

Dinarski deo aranžmana 1790, 00 rsd po rezervaciji

Obilasci: Lido Di Jesolo - Venecija - Vićenca - Padova - Trst
Venecija je čudesna i jedinstvena, nedostižni original za gradove širom sveta koji samo podsećaju na nju, ili se s njom s ponosom porede. Jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Grad je raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti zbog čega je prozvana Serenissima - presvetla. Sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO.

Toskana regija centralne Italije sa Firencom kao najpoznatijim simbolom, čuvena je po svojim živopisnim pejzažima, bogatom kulturnom nasleđu i velikom uticaju na širenje renesansne kulture i umetnosti širom Evrope. Rodno je mesto italijanske renesanse. Toskana je bila stecište i inspiracija najznačajnijih umetnika: Petrarke, Dantea, Botičelija, Mikelanđela, Leonarda da Vinčija…Osim po kulturno - istorijskom nasleđu, Toskana je poznata i po kulinarstvu i vinogorju u kome uspevaju poznate sorte vina kao što je Chianti.

Program putovanja:
1.dan Beograd - Lido Di Jesolo
Sastanak putnika na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) časova. Polazak autobusa u 07:00 časova Vožnja teritorijom Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Lido di Jesolo, poznato letovalište u Venecijanskom zalivu. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
2.dan Lido Di Jesolo - Venecija - Burano - Lido Di Jesolo
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Veneciju. Polazak do luke Punta Sabioni. Vožnja brodom do Venecije. Panoramsko razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke Republike (IX - XVIII vek): Trg Sv. Marka, Bazilika Sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto. Slobodno vreme za individualno razgledanje ili fakultativna vožnja gondolama kanalom Grande. Polazak brodom za ostrvo Burano, poznato po izradi venecijanske čipke i po kućama jarkih boja. Slobodno vreme. Povratak brodom do luke Punto Sabioni. Povratak autobusom u Lido di Jesolo. Noćenje.
3.dan Lido Di Jesolo - Vićenca - Padova - Lido Di Jesolo
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Vićence i Padove. Vožnja do Vićence, živopisnog grada koji je zahvaljujući bogatom nasleđu poznatog arhitekte Paladija, koji je ovde živeo i stvarao, uvršćena na listu kulturne baštine UNESCO. Foto pauza na brdu Monte Beriko, odakle se pruža božanstven pogled na grad. Razgledanje centra grada: Korzo Paladio, katedrala Duomo, bazilika Paladini, Teatro Olimpiko…Poseta izložbi čuvenog Van Goga koja se održava u bazilici Paladijana. Nastavak vožnje do Padove, grada umetnosti i kulture, poznatog univerzitetskog centra Italije. Razgledanje grada: Trg Prato dela Vale, bazilika Sv. Antonija zaštitnika grada, spomenik Gatamelati - delo čuvenog Donatela... Slobodno vreme. Povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.
4.dan Lido Di Jesolo - Trst - Beograd
Doručak. Polazak za Trst. Panoramski obilazak grada: Ponte Roso, kanal Grande, srpska crkva Sv. Spiridona, trg Ujedinjenja Italije. Slobodno vreme. Polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Italije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim časovima
U cenu aranžmana je uračunato:
- Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji,
- smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak - kontinetnalni) u Lidu di Jesolu,
- razgledanje prema programu,
- usluge vodiča I troškovi organizovanja putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- prevoz brodom Punto Sabioni - Venecija - Burano - Punto Sabioni 20 evra,
- Vićenca i Padova sa posetom izložbi Van Goga u Vićenci 30 evra,
- individualni troškovi i međunarodno putno osiguranje

Doplata za 1/1 sobu: za termine 09.11. i 08.03. - 60 eur a za termin 06.04. - 70 eur

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Opis I lokacija hotela:
Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnim iste kategorije:
Lido di Jesolo - Hoteli 3* - locirani su u centralnom delu Lida di Jesola. Smeštaj naših putnika je po tradiciji u nekom od navedenih hotela ili sličnom: www.hotelmodernojesolo.com, www.hotel-dabepi.com, www.hotelgrifonejesolo.it, www.venezialaviletta.it

Napomena u vezi smeštaja: Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo (tuš, WC). Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran. Ime hotela biće poznato deset dana pred polazak na putovanje. Ime hotela biće poznato deset dana pred polazak na putovanje.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050665, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu