prethodna
Krstarenje zapadnim Mediteranom - MSC Seaview
Krstarenje zapadnim Mediteranom - MSC Seaview
sledeća
Zapadni Mediteran - proleće/jesen - MSC Opera 1
Zapadni Mediteran - proleće/jesen - MSC Opera 1

Rim - 6 dana, bus

Rim - 6 dana, bus
Rim - 6 dana, bus
Rim - 6 dana, bus
Rim - 6 dana, bus
Rim - 6 dana, bus
Rim - 6 dana, bus
Rim - 6 dana, bus
Rim - 6 dana, bus
Rim - 6 dana, bus
Rim - 6 dana, bus+hotel 3*

Cene su u eur po osobi
“Večni grad” u koji svako ko dođe poželi da se vrati, bacivši novčić u fontanu Di Trevi. A kako da prvi put dođete u Rim? Organizujemo najjeftinije putovanje do sada, 4 nezaboravna dana u Rimu po najnižoj ceni do sada.
Rim je, po legendi, nastao 753.godine pre nove ere. Osnovala su ga braća Romul i Rem, koje je dojila vučica. Posle Atine, najstariji je grad zapadne civilizacije. Bio je prestonica Rimskog kraljevstva, Rimske republike i Rimskog carstva. Od I veka nove ere postaje centar hrišćanskog sveta.
Rim je jedini grad na svetu na čijoj se teritoriji nalazi država – Vatikan, sedište svete stolice. Siktinska kapela, bazilika Svetog Petra, veliki trg i neverovatan pogled, ostaviće vas bez daha. Mistika opisana u Den Braunovom romanu “Anđeli i demoni”, vodiće vas kroz “večni grad”.
Veličanstveni trgovi ukrašeni obeliscima, građeni su pretežno u XVII veku: Piazza Navona, Piazza di Spagna, Campo de’ Fiori, Piazza Venezia, Piazza Farnese i Piazza della Minerva. Najizrazitiji predstavnik barokne umetnosti je slavna Fontana di Trevi, delo italijanskog arhitekte Nikole Salvija.
Grad u kome je svaki kamen pisao istoriju i u kome ćete čuti brojne zanimljive priče od istorijskih do romantičnih. Sa brda Palatin potiču sve palate sveta, jer je tu prva sagrađena za vreme cara Avgusta. U fontani Di Trevi se uveče sakupi oko 3000evra, jer svi turisti bacaju novčiće sa željom da se vrate u ovaj grad. Rimljani ljube svoje žene u usta na kraju dana, ali ne samo zbog romantike, već da bi proverili šta su pile tokom dana. I tako vas Rim očarava svakim trenutkom provedenim u njemu.
Fakultativni izlet u Pompeju i Napulj, grad odakle potiče jelo koje konzumiraju skoro svi narodi sveta – pica. Vulkan Vezuv, drevna Pompeja, stari centar grada pod zaštitom UNESCO-a privlače u Napulj brojne turiste širom sveta. Ime je dobio iz starogrčkog i znači “Novi grad”.

Program putovanja:
1.dan Beograd
Polazak iz Beograda u 15:00h sa parkinga kod Sava Centra (Savska Strana). Putovanje kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Noćna vožnja.
2.dan Rim
Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Obilazak Rima: Via Aurelia, Vatikan, Crkva Sv. Petra, Trastevere, Cirkus Maksimus, Koloseum, Trg Republike, Forumi, Trg Venecije sa spomenikom Otadžbine, Kapitolski Trg. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
3.dan Rim – Vatikan – Rim
Doručak. Fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Po obilasku slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativni izlet “Rim noću” sa lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan Rim – Pompeja – Napulj – Rim
Doručak. Fakultativni izlet do Pompeje i Napulja. Pompeja je antički lokalitet koji se nalazi 250km udaljen od Rima. U erupciji vulkana Vezuv, grad je zatrpan pepelom što ga je savršeno sačuvalo do današnjih dana. Razgledanje lokaliteta sa lokalnim vodičem. Po završetku razgledanja odlazak u Napulj, prestonicu južne Italije. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak ka Rimu u popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.
5.dan Rim – Tivoli – Rim
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: Odlazak u Tivoli. Obilazak Vile d'Este – palate sa prelepim baštama. Povratak u Rim. Slobodno popodne. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Putovanje preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora. Noćna vožnja.
6.dan Beograd
Dolazak u Beograd oko podneva.

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),
- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
- razgledanja i obilaske prema programu,
- usluge turističkog vodiča,
- usluge lokalnog vodiča,
- agencijske usluge.

Aranžman ne obuhvata:
- gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujući i okolinu): za hotele sa 3* - 4 € dnevno, a za hotele sa 4* - 6 € dnevno i plaća se na recepciji hotela,
- fakultativne izlete,
- međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 19 godina 721,00 dinara, od 19 do 70 godina 1081,00 dinara i od 71 do 86 godina 2162,00 dinara.

Cene fakultativnih izlate (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
Vatikan - 35 € odrasli / 30 € deca;
Rim noću - 10 € odrasli / 5 € deca;
Tivoli - 25 € / 15 € deca;
Pompeja, Napulj - 45 € odrasli / 35 € deca (obuhvata autobuski prevoz na relaciji Rim – Pompeja – Napulj - Rim, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Pompeji, ulaznice za Pompeju).
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

Popusti i doplate:
- dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe ima popust 20 €,
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
- putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 60 €,
- doplata za 1/1 sobu je 80 €.

Polasci:
- Sigurni Polasci Iz Niša (parking kod Tempa) i
- Čačka (železnička stanica) – doplata 20 €;
- Kragujevca (Tržni Centar Roda) - doplata 15 € I
- Novog Sada (lokomotiva) - doplata 10 €.
U slučaju manjeg broja putnika iz navedenih gradova isti se transferišu do Beograda i nazad.
Specijalna ponuda je ograničena na maksimalno 20 putnika po polasku.

Mogući načini plaćanja:
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja.
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana, do tri meseca nakon putovanja;
3) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);

Opisi smestajnih jedinica:
Smestaj u nekom od navvedenih hotela ili slicnom
Hotel van grada:
Hotel Rouge et Noir 4* - nalazi u delu grada koji se zove Pjetralata, u blizini centra grada. Hotel ima besplatne šatl buseve koji voze od i donajbliže metro stanice. Sobe su renovirane i imaju: klima uređaj, SAT TV, kupatilo, sef, frižider, Wi - Fi intenet, telefon. Više informacija o hotelu na www.hotelrougeetnoir.it
Hotel Pamphili 4* - nalazi u delu grada koji se zove Aurelio. Hotel ima restoran sa terasom. Poseduju TWC, klima uređaj, Wi – Fi internet, TV, frižider. Više informacija o hotelu na www.hotelpamphili.com

Hotel u centru grada:
Hoteli iz lanca Raeli, (Hoteli Lazio, Siracuza, Floridia…) u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto). Više informacija o hotelu raelihotels.it/en/home

Minimum za realizaciju putovanja je 65 putnika.

Napomena:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije licenca OTP 506 / 2010 od 04.03.2010.
Turistička agencija poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0047 / 2018 od 25.01.2018. godine, polisa broj 300060664 od 28.12.2017. godine. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br. 14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

Jungle Tribe

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • Aranžmani za Evropu:
  +381 11 240 0213
  Daleke destinacije:
  +381 11 407 6257
  Fax:
  +381 11 386 3841
 • Adresa:
 • Gospodar Jevremova 49, Beograd

  Poslovnice:
  Bulevar Oslobođenja 66, lokal 8, Novi Sad
  tel: +381 21 30 16 689
 • Website:
 • https://www.jungletribe.rs

Hit ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani