Nova godina 2018. - Napulj

Nova godina 2018. - Napulj
Nova godina 2018. - Napulj
Nova godina 2018. - Napulj
Nova godina 2018. - Napulj
Nova godina 2018. - Napulj
Nova godina 2018. - Napulj
Nova godina 2018. - Napulj
Nova godina 2018. - Napulj
Nova godina 2018. - Napulj
Nova godina 2018. - Napulj
Nova godina 2018. - Napulj
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz avionomdetaljnije
Nova godina 2018. - Napulj
Direktan čarter let

5 dana / 4 noćenja - avionom

Polazak 29. decembar 2017.

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790, 00 dinara po osobi

Napulj je sunčan, živopisan, dojmljiv i nezaboravan. Napulj je muzika, pozorište, Vezuv, kafa, pica, more … boje, zvuci i mirisikoji osvajaju, zavode. Ovaj grad nije meta velikog broja turista iako je jedan od najlepši u Evropi.Napulj se nalazi na jugozapadu Italije, na obali Tirenskog mora, u regiji Kampanija, i predstavlja njen glavni grad sa oko 1.000.000 stanovnika. Nalazi se na severu napuljskog zaliva i vulkana Vezuva. Ovo je grad bogate istorije i umetnosti. Zbog brojnih kulturno-istorijskih spomenika i istorije upisan je na UNESCO listu kulturne baštine. U prelepom napuljskom zalivu nalaze se ostrva Procida, Iskia i Kapri a u njihovoj neposrednoj blizini su velika arheološka nalazišta Pompeja i Herkulanum, gradovi koji su stradali prilikom erupcije vulkana Vezuv 79. godine. p.n.e.

Program putovanja:
1.dan (29.12.2017.) Beograd-Napulj
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu, Nikola Tesla” kod šaltera Kon Tiki Travel-a dva sata pre poletanja. Direktan čerter leta za Napulj kompanijom Air Serbia u ranim jutarnjim satima. Dolazak na aerodrom pored Napulja nakon sat i po leta. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: staro gradsko jezgro Napulja je uvršteno na listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Za ovaj grad se vezuje i nastanak jednog od omiljenih jela širom sveta -pice. Obilazak počinje panoramom luke, koja je peta po značaju na Mediteranu, panorama trga Garibaldi, Ulice Umberta I, Trg Municipio sa Anžujskim dvorcem - Kastel Nuovo, fotopauza na vidikovcu priobalja Banjoli i fudbalskog stadiona, brdo Posilipo, priobalja Mergellina, Riviera di Chiaia, Santa Lucia, Villa Comunale, dvorac Jaje... Nastavak pešice do Trga plebiscita, kraljevske palate, galerije Umberta I, nacionalnog teatra, španskih kvartova i trgovačke ulice Via Toledo. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne za individualna razgledanja i shoping. Povratak u hotel je individualan. Noćenje.
2.dan (30.12.2017.) Napulj
Doručak. Poludnevna fakultativna poseta Pompejama. U I veku naše ere, Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog carstva. U avgustu mesecu 79. godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga „čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način sačuvana je do danas jedinstvena slika arhitekture, urbanizma i načina života jednog bogatog grada drevne Imperije. Dvoipočasovni oblizak grada i to Bazilike, foruma, trga, Macelluma, termalnih kupatila, Faunove kuće, pekare, javne kuće, teatra... Slobodno vreme. (Cena izleta: oko 35 evra) Povratak u Napulj. Slobodan ostatak dana. Noćenje.
3.dan (31.12.2017.) Napulj
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet za Sorento. Mondensko mesto Sorento, jedno od najromantičnijih italijanskih gradova, „ugnezdio“ se na dramatičnim liticama i oštrim uvalama obale Amalfi koju zapljuskuju talasi Tirenskog mora. Sorento je tako divan da je inspirisao pesnika za čuvenu pesmu čiju melodiju obožavaju mnogi ljudi na svetu a da nikada nisu videli ovaj grad. Jutarnji polazak za Sorento. Po dolasku kratka šetnja po starom delu grada. Slobodno vreme za individualno razgledanje, šetnju. Povratak u Napulj. (Cena izleta: oko 20 evra). Uveče svečana novogodišnja večera u hotelu sa zabavnim programom i vatrometom. Noćenje.
4.dan (01.01.2018.) Napulj
Doručak. Slobodan dan za odmor ili indivudualno razgledanje grad. Noćenje.
5.dan (02.01.2018.) Napulj- Beograd
Doručak. Odjavljivanje iz hotela do 12:00 časova. Slobodno pre podne za idividualne obilaske ili kupovinu. Transfer do aerodroma za direktan čarter let u kasnim popodnevnim satima. Sletanje na beogradski aerodrom nakon sat i po vožnje

U cenu putovanja je uključeno:
- Prevoz direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia na relaciji Beograd- Napulj - Beograd,
- transferí autobusom prema programu,
- smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom,
- svečana novogodičnja večera u hotelu Vergilius Bilia sa zabavnim programom i vatrometom (piće nije uključeno u cenu),
- razgledanje Napulja, troškovi organizovanja i vođenja putovanja,
- usluge lokalnih vodiča,
- usluga vodiča Kontiki Travel & Service.

U cenu putovanja nije uključeno:
- Avio-takse u zemlji i inostranstvu 45, 28 evra (Beograd 16.50evra, Rf taksa 0.98, i Napulj 27, 80evra) koje se plaćaju u agenciji (podležu promenama),
- dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790, 00 dinara po osobi,
- gradska boravišna taksa u Napulju: 2 evra dnevno po osobi za hotel sa 3 * i 3 evra dnevno, po osobi za hotel sa 4 * (plaća se na recepciji hotela)
- fakultativni izleti i posete,
- međunarodno putno osiguranje.

Doplate:
- Trokrevetne sobe: cena i raspoloživost na upit.
- Uključena Novogodišnja večera!
- Doplata za jednokrevetnu sobu - 199eur

Načini plaćanja:
- Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)

Smeštaj:
Napulj:
Hotel Vergilius Billia 4 * naše mišljenje 3 sup * www.vergiliusbillia.it
Hotel sa 4 * nalazi se nposrednoj blizini Trga Garibaldi, u istorijskom delu grada, nedaleko od istoimene železničke stanice. Od sadržaja hotel ima bar, restoran za doručak. Sve sobe imaju TV, minibar, fen za kosu u kupatilu, WI FI, klima uređaj.Neke sobe imaju terasu. Doručak se služi po principu samposluživanja. KonTiki Travel& Service doo. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

Napomena: Lokalna turistička agencija, organizator panoramskog razgledanja i izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja razgledanja i izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao i sadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (peomenom radnog vremena za praznike, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično).

Opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40).
- Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 40 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
- Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 25. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
- Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).đ
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.Beograd, 09. oktobar 2017. KonTiki Travel & Service d.o.o Beograd-Palilula, 27. marta 12.

Kon Tiki Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 20 98 000
  Avio karte:
  +381 11 20 98 029
  +381 11 20 98 074
 • Adresa:
 • Beogradska 71 , Beograd

  Poslovnice:
  Sremska 2, Beograd
  Tel: +381 11 20 98 000
  Fax: +381 11 33 45 857
  Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
  tel: +381 11 20 98 000
  Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 do 15:00 h

  Grčkoškolska 10, Novi Sad
  +381 21 421 457, 421 458
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 - 15:00 h

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  +381 34 335 925, 335 544
  Avio karte: +381 62 272 687
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h
 • Website:
 • www.kontiki.rs

Hit ponude
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude