Venecija

Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija
Venecija

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Autobuski aranžman, 5 dana

Termini:
14 - 18.09. 2017.
21 - 25.09. 2017.
28.09. - 02.10.2107.
12-16.10.2017.

Za realizaciju ovog putovanja potrebno je minimum 40 putnika
Venecija je čudesna i jedinstvena. Jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti. Venecija je zbog toga prozvana „Serenissima“ - presvetla.. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a.
Verona je grad emocija, poprište čuvene Šekspirove tragedije „Romeo i Julija“, mesto gde se i danas pišu najlepša ljubavna pisma i najbolje romantične priče. Ovaj velelepni, aristokratski grad može da se pohvali mnogobrojnim draguljima srednjovekovne arhitekture, koji svake godine dočekuje na hiljade ljubitelja umetničkih dela.
Padova je najstariji Italijanski grad smešten između Venecije i Verone. Poznata je po velikom broju arhitektonskih bisera od kojih je najveći prelepa bazilika Svetog Antonija, u kojoj se i danas nalaze njegove relikvije i grob.
Lido di Jesolo je primorski deo grada Jesolo. Nalazi se u severo-istočnom delu Italije na Jadranskom moru u blizini Venecije.
Trst je važan grad i luka u Italiji na istočnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika.Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli-Venecija Đulija.Trst je nekada bio “carska luka Habzburgovaca“, a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana.

Program putovanja:
1.dan: Beograd
Polazak autobusa iz Beograda u 21.00h sa parkinga kod O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina N. Beograd. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraće pauze.
2.dan: Trst - Palmanova - Lido di Jesolo
Dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Odlazak u veliki trgovački centar Palmanova Outlet Village. Popodne dolazak u Lido di Jesolo, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Večera. Noćenje.
3.dan: Lido di Jesolo - Padova - Verona - Lido di Jesolo
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno izlet za Padovu i Veronu. Odlazak za Padovu, u kojoj se nalazi stari univerzitet, kao i druga botanička bašta na svetu. Danas je to grad sa elitnom industrijom i veoma značajnim medicinskim institucijama. Zadržavanje na najvećem gradskom trgu i obilazak crkve San Antonio Apolinare. Nastavak puta za Veronu. Obilazak grada Romea i Julije: Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalidjeri, Romeova kuća i Julijin balkon. Slobodno vreme do 18.00 h. kada je predviđen povratak za Lido di Jesolo. Dolazak u hotel. Večera. Noćenje.
4.dan: Lido di Jesolo - Venecija
Doručak. Dolazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke Republike (IX-XVIII vek), Bazilike Sv. Marka sa mozaicima, Duždeve palate, Mosta uzdisaja, Mosta Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro jedne od najlepših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme do 17.00h. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak puta za Beograd sa usputnim pauzama radi odmora.
5.dan: Beograd
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

Popusti i doplate:
- Doplata za 1/1 sobu 40 €. Deca do 12 god. u pratnji 2 odrasle osobe imaju popust 10 €.
- Polazak iz Novog Sada - doplata 15 eur po osobi.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase, visokopodni ili dabldeker / audio, video, klima/
- smeštaj u hotelu 3* u Lido di Jesolu na bazi 2 noćenja/doručak ili 2 polupansiona /doručak - buffet samoposluživanje, večera klasičan meni
- obilazak Venecije u pratnji vodiča
- organizaciju i vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:
- brodsku kartu i check point Punta Sabioni - Venecija - P.Sabioni...15 €, deca do 12g.- 10 €
- međunarodno zdravstveno osiguranje po uslovima UNIQA
- fakultativni izlet Verona /Padova /...20 € /deca 15 € / Min. za realizaciju fakultative je 25 osoba
- ulaznice za muzeje

Uslovi i način plaćanja:
- prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u 2 mesečne rate 15-og u mesecu.
- Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski ili platnim karticama Visa, Dina, Master i Maestro.
- Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).
- Kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje se može izvršiti na 3 rate bez kamate.
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

Opis hotela:
Hotel u Lidu di Jesolo je sa 3*.
- Sve sobe su opremljene: sopstvenim kupatilom, centralnom klimom i grejanjem, SAT TV, telefonom (Sorento, Tropica, Miami i sl.)
- Obroci: doručak – kontinentalni (slatko – slani)
- Naziv hotela biće poznat 10 dana pre puta.

Napomena:
- Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
- Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu/ usled objektivnih okolnosti.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Montesol Travel.
Montesol Travel
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%