prethodna
Nova godina 2019. - Milano - Đenova - Jezero Komo - 5 dana
Nova godina 2019. - Milano - Đenova - Jezero Komo - 5 dana
sledeća
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja

Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom

Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom
Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom
Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom
Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom
Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom
Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom
Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom
Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Milano i Švajcerska
Paket aranžman 5 dana: autobuski prevoz + smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom

First Minute cena važi za uplate do 20.10.2018.
Cene iz tabele su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

Termin putovanja: 29.12.2018.-02.01.2019.

Milano - Đenova - Outlet Serravalle - Jezero Komo - Jezero Lugano
Milano je glavni grad Lombardije i drugi najnaseljeniji grad u Italiji nakon Rima. Široko područje Milana, poznato pod nazivom Greater Milan, je policentrična metropolitanska regija koja se proteže preko centralnog Lombardija i istočnog Pijemonta. Milan je služio kao glavni grad Zapadnog rimskog carstva od 286. do 402. godine. Milano se smatra vodećim turističkim gradom, sa prednostima u oblasti umetnosti, trgovine, dizajna, obrazovanja, zabave, mode, finansija, zdravstva, medija, usluga, istraživanja i turizma. Njegova poslovna četvrt domaćin je Italijanske berze i sedišta najvećih nacionalnih i međunarodnih banaka i kompanija. Milano već dugo nosi titulu glavnog grada mode. Domaćin brojnih kulturnih institucija, akademija i univerziteta. Grad je dom dva najuspešnija fudbalska tima u Evropi, A.C. Milan i F.C. Internazionale i jedan od glavnih italijanskih košarkaških reprezentacija Olimpia Milano.

Cena aranžmana po sobi: 149 eur
First Minute cena: 129 eur

Program putovanja:
1. dan 29.12.2018. Beograd
Polazak iz Kragujevca. Tačno vreme i mesto polaska biće poznati 2 dana pre puta. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.
2. dan 30.12.2018. Milano
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Milano je najveći grad italijanske regije Lombardija, ekonimski centar Italije, grad fudbala, mode i raskošne arhitekture. Po dolasku u Milano razgledanje grada u pratnji vodiča: Trijumfalna kapija, park Sempione, kompleks zamka Sforca, pešačka ulica Via Dante, Piazza Duomo, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala - čuvena operska kuća... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan 31.12.2018. Milano - Đenova - Outlet Serravalle - Milano
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnnog izleta do Đenove, glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada u pratnji vodiča: svetionik Lanterna, turistička luka Djenove, Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, kuća Kristofera Kolumba... Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak u outlet šoping centar Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima. Organizovani odlazak autobusom u centar Milana (oko 21h) na doček Nove godine 2019. Organizovani povratak iz centra Milana u hotel (oko 01h). Noćenje.
4. dan 01.01.2019. Milano - Švajcarska Jezero Lugano - Jezero Komo
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta na jezera Lugano (Švajcarska) i Komo. Jezero Lugano se nalazi na Švajcarsko - Italijanskoj granici, u podnožju živopisnih švajcarskih Alpa. Najveći grad i turistički centar jezera je istoimeni Lugano sa dugim šetalištem uz obalu i šarmantnim gradskim jezgrom. Zanimljivosti Lugana su Trg Reforma sa Gradskom kućom, stare krivudave ulice, prelepe crkve medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojne palate i parkovi… Po dolasku u Lugano slobodno vreme za šetnju i razgledanje. Nastavak puta do jezera Komo, trećeg po veličini jezera u Italiji. Komo je najpoznatije mondensko jezero u Italiji gde se nalaze Vile italijanskog i svetskog džet-seta: Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Po dolasku na jezero slobodno vreme u gradu Komo za šetnju i razgledanje, mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru sa obilaskom raskošnih vila na obali jezera. U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji…
5. dan 02.01.2019. Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Kod programa za Novu godinu:
Organizovan transfer autobusom 31.12. za Doček Nove godine na relaciji hotel - centar Milana - hotel

Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
- Smeštaj u Milanu, u standradnim 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni svedski sto)
- Obilazak prema programu - Milano
- Usluge licenciranog pratioca grupe
- Troškove organizacije i realizacije aranžmana.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Fakultativne obilaske izlete i ulaznice

Cene fakultativnih izleta po osobi:
- Đenova i outlet Seravalle 35 eur / deca 25 eur
- Jezero Komo i Jezero Lugano 30 eur / deca 20 eur
- Vožnja brodom po jezeru Komo15 eur / deca 10 eur

Napomene u vezi fakultativnih izleta:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika.Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Popusti:
Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe. Kod ostvarivanje popusta za dete, merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku započinjanja putovanja.
- deca od 0 - 2 godine besplatno (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 - 12 godina popust 10% na devizni deo aranžmana (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

Doplate:
- Doplata za jednokrevetnu sobu 60% od cene aranžmana
- Doplata za dodatno sedište u autobusu 50 eur

Načini plaćanja aranžmana:
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre početka putovanja
- Platne kartice Visa, Dina, Master i Maestro
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima na tri mesečne rate

Opis i lokacija hotela:
Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.sattravel.rs. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

As Hotel Cambiago 4*
www.ashotels.it/as-hotel-cambiago/
U neposrednoj blizini Monce, na 750 m od centra mesta Cambiago, nalazi se AS hotel Cambiago 4*.
Kapacitet hotela je 140 soba. Standardne sobe su komforne, klimatizovane i opremljene u klasičnom stilu. Svaka soba sadrži: sopstveno kupatilo (tuš ili kada), besplatni WI FI, TV, mini bar. Sadržaj hotela: restoran, bar, besplatni parking, SPA centar (bazen, hidromasažne kade, sauna, tursko kupatilo, opuštajući tuševi, masaže), 3 konferencijske sale, rum servis. *Korišćenje SPA centra se zakazuje u terminima po 2 sata i dodatno se naplaćuje.
Doručak je na bazi švedskog stola i obuhvata: filter kafu, čaj, mleko, đus, mini bagete/tost/hleb, kroasane, dvopek, med, džem, puter, salamu, emendal sir, kajganu i slaninu.
Napomena: Hotel nema boravišnu taksu.

Starhotels Grand Milan 4*
www.starhotels.com/en/our-hotels/grand-milan-saronno/
Adresa: Via Varese, 23, 21047 Saronno, Italia. Telefon: +39 02 963631Hotel iz lanca Starhotels. Na 500 metara od hotela nalazi se stanica brzog voza, kojim se za samo 30 minuta stiže u strogi centar Milana (Zamak Sforca). Voz saobraća na svakih 15 minuta, cena karte 2, 8 €. Kapacitet hotela je 248 soba. Sadrži recepciju, restoran, bar, zatvoreni bazen (06:30 - 23:00 h), fitnes centar (06:30 - 23:00 h), SPA centar sa saunom i turskim kupatilom (17:00 - 21:00 h), solarijum, parking, garažu, bibiloteku, 14 sala za sastanke, salu i kafe bar za pušače. Klimatizovane sobe imaju besplatni WI FI, moderna kupatila, mini bar, sef, telefon, fen, TV sa satelitskim kanalima. Doručak je na bazi švedskog stola.
Napomena: Hotel nema boravišnu taksu.

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
-Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.sattravel.rs
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. WiFi, sef, parking, frižider - mini-bar, TV, fen za kosu, klima uređaj...)
- Objašnjenje: kontinentalni švedski sto - manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
- U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Naše mišljenje o kategorizaciji svih navedenih objekata (dato u sklopu opisa hotela) je naše viđenje ukupnog stanja određenog objekta i kao takvo je rezultat našeg istraživanja, utiska drugih gostiju i može se razlikovati od zvaničnog te služi isključivo u informativne svrhe u cilju pružanja više informacija. Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com
- Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)

Napomene
- Putnik je dužan da se upozna sa opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.
- Ovaj program je radjen na bazi minimum 65 plativih putnika.
- Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora usklađeni sa YUTA standardima.

Holiday

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 335 220
  +381 34 335 344
  +381 34 304 976
 • Adresa:
 • Nikole Pašića 4, Kragujevac
 • Website:
 • https://holiday.rs

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije