prethodna
Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom
Nova godina 2019. - Milano i Švajcarska - 5 dana, autobusom
sledeća
Nova godina 2019. - Milano, 3 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 3 noćenja

Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja

Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
Nova godina 2019. - Milano, 2 noćenja
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Nova godina 2019.

Milano - jezero Komo – Lugano – outlet Vicolungo - Torino

29.12.2018 – 02.01.2019

Cena aranžmana + Paket izleta za uplate u agenciji samo 55 eur
Milano je najveći industrijski grad Italije, prestonica Lombardije, grad fudbala i najveći modni centar Evrope. Obiđite milansku katerdralu Duomo, San Siro, zamak Kastelo Sforzesko, kapiju Mira, milansku galeriju i mnoge druge znamenitosti.

Program putovanja:
1.dan (Subota 29. Decembar)
Polazak iz Novog Sada i Beograda u popodnevnim satima Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti...
2. dan (Nedelja 30. Decembar) Milano
Preko provincije Venecija Frulji Đulija i Veneto odlazak do pokrajine Lombardija do njene prestonice Milana. Dolazak u pepodnevnim satima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje: stadion „Đuzepe Meaca“ u četvrti San Siro (matični stadion fudbalskih klubova „Milan“ i „Inter“), park Sempione sa Trijumfalnom kapijom,... Dolazak u istorijski centar grada i polazak u pešački obilazak uz razgledanje: zamak Sforca - nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva, da Vinčijev most, Opera La Skala - jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galerija Vitorio Emanele - nadkriveni tržni centar, Duomo - čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti... Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana (šetnja prestižnom ulicom Via Montenapoleone…). Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.
3. dan (Ponedeljak 31. Decembar) Outlet Vicolungo - Torino
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili polazak na fakultativni izlet ka pokrajini Pijemont. Poseta Outlet šoping centru Vicolungo, " Novogodišnje Style rasprodaje" (vicolungo.thestyleoutlets.it/en). Slobodno vreme za šoping 3 sata. Nastavak putovanja do Torina, prestonice Pijemonta. Po dolasku u Torino, sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje istorijskog centra pešice: trg Karlo Feliće sa lepim vrtom koji predstavlja jednu od najlepših zelenih oaza istorijskog centra grada; trg San Karlo - elegantan i raskošan sa baroknim palatama i crkvama bliznakinjama; Via Roma - trgovačka zona grada; trg Kastelo sa Kraljevskom palatom - nekadašnje sedište moći dinastije Savoja; palata Madama - kraljičina palata sa prelepo dekorisanom čeonom fasadom; Mole Antonelijana - jedan od najupečatljivijih simbola Torina sa veličanstvenom kupolom i slavnim „letom brojeva“ (preporuka je da se popnete na vrh kupole i da uživate u spektakularnom pogledu na grad); trg Solferino sa mističnim legendama o vratima magije... Slobodno vreme. Povratak u hotel do 20h. Pripreme za „najluđu noć“. U 22h transfer od hotela do centra Milana (fakultativno) na Doček Nove Godine koji se tradicionalno organizuje uz muzički program na Duomu. Povratni transfer za hotel u 01.30h. Noćenje.
4. dan (Utorak 1. Januar) Lugano - Jezero Komo
Doručak. Odjava iz hotela. Vreme za individualne aktivnosti ili u 11.30h polazak na fakultativni izlet ka Švajcarskoj i jezeru Komo. Dolazak u Lugano. Razgledanje: Trg Reforme, Gradska kuća... Kraće slobodno vreme za razgledanje grada i šetnju do Vile Ćani ili katedrale… Nastavak putovanja ka jezeru Komo. Lepotama ovog jezera su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron ili Šeli koji ga je nazvao " najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote". Usputni obilazak grada Komo uz razgledanje: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma... Slobodno za razgledanje grada. Povratak u Milano oko 20h i nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.
5. dan (Sreda 2. Januar)
Dolazak u Novi Sad/Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

Cena aranžmana uključuje:
- prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
- 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni/„buffet“) u odabranom hotelu sa 3*** ili 4 ****
- smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe (1/2+1 sobe nisu moguće u hotelu H2C)
- obilazak Milana prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
- usluge profesionalnog turističkog vodiča
- organizacione troškove

Ova cena uključuje i predviđene izlete:
- Izlet za jezero Komo i Lugano prema programu
- Izlet za Torino i Outlet „Vicolungo“ prema program

Cena aranžmana ne uključuje:
- Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
- Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (oko 6€ u din.protivvrednosti. Može se kupiti u agenciji)
- Gradsku taksu za hotele u Milanu, 3* 4 € po noćenju i osobi (ukupno 8 €) i 4* 5 € po osobi i noćenju (ukupno 10 €) - takse se plaćaju u agenciji pre putovanja.
- Ostale nepomenute usluge
- Doplatu za jednokrevetnu sobu u hotelu Ibis - 60€ / u hotelu H2C - 70 €
- Doplatu za dodatno sedište u autobusu - 80€
- Transfer za doček Nove godine na relaciji hotel - centar Milana - hotel (10€ - plaćanje na licu mesta) - nije uključen u cenu paketa izleta!
U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnog programa su:
- Jezero Komo i Lugano - 35€
- Torino - Vicolungo - 35 €

Uslovi plaćanja:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po kursu unicredit banke za efektivu na dan uplate
- Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30% , a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
- Platnim i kreditnim karticama Visa, Master, Maestro I Dina
- Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro - 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 4 mesečne rate ili do 20.05.2019.
- U mesečnim ratama čekovima: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2019. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja. Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava Isključivo dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun.
- Platnim karticama putem Interneta direktno na sajtu www.dreamland.travel
- U sve cene je uračunat PDV od 20%

Opis hotela:
Hotel „Ibis Styles Milano Est Settala“ 3*Milano (www.accorhotels.com/gb/hotel-9890-ibis-styles-milano-est-settala/index.shtml )
Nalazi se u lepom milanskom predgrađu Setala, okružen parkom u kojem se nalazi veštačko jezero i bazen na otvorenom. Od centra Milana hotel je udaljen oko 25 km. Nedaleko od hotela je autobuska stanica koja vozi do najbliže metro linije, pa presedanjem na metro se stiže na Duomo. Centar opštine Setala se nalazi od hotela oko 1, 5 km, te ujedno u toj zoni se može pronaći par barova i malih restorana. Sam hotel poseduje 121 moderno opremljenu sobu, besplatan WiFi, recepciju otvorenu 24 sata, salon za posluženje doručka („buffet“ - kontinentalni; slab i jednoličan kako je to i uobičajeno u Italiji) … Sobe su moderno opremljene, i sve sadrže kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, klima uređaj, TV Sat, sef. Na raspolaganju su klasične dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajevima, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem i dvokrevetne sobe + pomoćni treći ležaj koji je manjih dimenzija - ne preporučujemo!
Hotel „Holiday Inn Milano Assago“ 4* Milano (www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/milan/milas/hoteldetail )
Nalazi se u južnom delu grada, neposredno na zapadnoj obilaznici. Nema mogućnosti za javni prevoz! Poseduje veliki lobi-receptivni deo sa dnevnim boravkom, recepcijom otvorenom 24 sata, sefom na recepciji, aperitiv bar, salon za posluženje doručka („buffet“ servis), liftom, 10 spratova, 203 smeštajne jedinice… WiFi servis (uz doplatu). Gosti će biti smešteni u „standard sobe“ koje su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, TV sa kablovskim programima, telefon, centralni grejno-aklimatizacioni sistem.
Hotel „H2c Milanofiori“ 4*, Milano (www.h2c.it )
Ovaj moderni hotel nalazi se u južnom delu grada, blizu metro linije kojom za svega 10 minuta se stiže do istorijskog centra Milana. Nedaleko od hotela nalazi se i veliki šoping i poslovni centar „Milanofiori“. Poseduje veliki lobi sa recepcionim deskom otvorenim 24 sata, aperitiv bar, salon za posluženje doručka, besplatan WiFi, 7 spratova, 158 smeštajnih jedinica, pušačku zonu, fitnes zonu, bazen i spa zona u obližnjem „Activ centru“ (informacije na recepciji), info desk... Smeštaj je obezbeđen u klasičnim dvokrevetnim sobama. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, LCD TV, klima uređaj.

Napomene:
- putnik je u obavezi da isplati aranžman 15 dana pre početka putovanja!
- putnik je u obavezi da prilikom potpisivanja ugovora dostavi organizatoru putovanja sve tražene podatke, uključujući i broj pasoša! Ukoliko prilikom potpisivanja ugovora.Nije ostavljen broj pasoša, rok za dostavu broja pasoša je 24 sata! ! !
- tačno vreme polaska i mesto polaska biće poznati isključivo jedan dan pre putovanja i biće objavljeni na web stranici organizatora
- mesta za sedenje u autobusu se određuju isključivo putem sledećih kriterijuma: datum prijave / doplatni kriterijumi (ii i iii red 15 € po osobi / iv i v red 10 € po osobi / nasumično biranje Sedišta 7 € po osobi). Raspored sedenja se objavljuje jedan dan pre putovanja na web stranici organizatora. Bilo kakva usmena obećanja, bez izvršene doplate za sedišta, ne Uzimaju se u razmatranje!
- odustajanje od putovanja putnika je regulisano zakonskim normativima i jasno je definisano opštim uslovima putovanja!

Sastavni deo aranžmana su i posebne napomene agencije organizatora koje se nalaze u prostorijama agencije, ili na web sajtu: Www.dreamland.travel
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.organizator zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. Organizator zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 75 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300059948 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 01
  +381 11 3232 386
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja