prethodna
Nova godina 2019. - Rim
Nova godina 2019. - Rim
sledeća
Nova godina 2019. - Toskana
Nova godina 2019. - Toskana

Nova godina 2019. - Rim, 6 dana - autobusom

Nova godina 2019. - Rim, 6 dana - autobusom
Nova godina 2019. - Rim, 6 dana - autobusom
Nova godina 2019. - Rim, 6 dana - autobusom
Nova godina 2019. - Rim, 6 dana - autobusom
Nova godina 2019. - Rim, 6 dana - autobusom
Nova godina 2019. - Rim, 6 dana - autobusom
Nova godina 2019. - Rim, 6 dana - autobusom
Sa obilascima: Koloseuma, Vatikana, Firence

Polazak: 28.12.2018. – 02.01.2019.
Program putovanja:
1.dan Beograd, Srbija
Polazak iz Beograda oko 15h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
2. dan Rim, Italija
Dolazak u RIM, najveći i glavni grad Italije. Panoramsko razgledanje Rima: Vatikanski grad, Andjeoska palata cara Hadrijana, Andjeoski most, Trastevere, isola Tiberina, rimska crkva Santa Maria in Cosmedin sa poznatim mermernim medaljonom usta istine, glavni Rimski trg - Piazza Venezia… Nakon panoramskog razgledanja grada smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan Rim, Italija
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - pešačko razgledanje RIMA u pratnji vodiča. U sklopu pešačkog razgledanja Rima obilazak: Koloseum - najveći amfiteatar ikada izgradjen, Rimski forumi - centar javnog, političkog, kulturnog i religioznog života starog Rima, palata Venecija, Kapitolski brežuljak, Senatorska palata, konjanička statua Marka Aurelija, pešačka ulica - Via del Korso, Fontana di Trevi, Španske stepenice… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog obilaska Koloseum i Forumi u pratnji lokalnog vodiča. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4. dan Rim, Italija
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Vatikana, jedne od najmanjih i najmoćnijih država sveta. Obilazak Vatikanskih muzeja, uz stručno vođenje lokalnog vodiča: zbirka antičkih statua, sala tapiserija, sala geografskih karata iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Mikelandjela, Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara..Obilazak se završava na trgu Svetog Petra ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakuzltativnog izleta Rim noću i poseta boemskoj četvrti Rima - Trastevere. Organizovani prevoz autobusom iz hotela oko 19h u centar Rima na Doček Nove Godine 2019. Organizovan povratak iz centra Rima u hotel oko 01h. Noćenje.
5. dan Rim, Italija,
Doručak. Odjavljivanje iz hotela u 09h. Putovanje do Firence (275 km) kroz prelepe krajolike Italije i Toskane. Dolazak u Firenca u podnevnim časovima. Firenca se nalazi na obali reke Arno, u srcu najživopisnije Italijanske regije Toskana. Kolevka je humanizma i renese gde su živeli i stvarali veliki umetnici: Mikelandjelo, Leonardo da Vinči, Bruneleski i mnogi drugi. Brojni kulturno istorijski spomenici u Firenci su pod zaštitom UNESCO-a. Svojom arhiterkturom, brojnim muzejima, vrtovima, izvrsnom kuhinjom Firenca plrivlači milione turista iz celog sveta. Po dolasku u Firencu slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - pešačko razgledanje Firence u pratnji lokalnog vodiča: Trg Santa Maria Novela, glavni gradski trg piazza Duomo sa prelepom Katedralom Santa Maria Dei Fiori, Djotov zvonik i krstionica sa zlatnim vratima, kuća Dantea Aligieri, Trg Sinjoria, Palata Vekio, Neptunova fontana, Lodja Lanci sa replikama skulptura poznatih: Mikelandjelov David, Persej sa glavom Meduze, Laokon i sinovi...Galerija Ufici, stari most - Ponte Vekio... Slobodno vreme u Firenci. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
6. dan Beograd, Srbija
Dolazak u Beograd u podnevnim časovima.

U cenu putovanja je uključeno:
- Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
- Smeštaj u Rimu u hotelu 3* u standardnim 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom
- Obilazak prema programu (Rim - panoramsko razlgedanje grada)
- Troškove licenciranog pratioca grupe
- Troškove organizacije, vođenja i realizacije aranžmana

U cenu putovanja nije uključeno:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 3* - 4 € po noćenju / po osobi.
- Fakultativne obilaske izlete i ulaznice
- staničnu uslugu 50, 00 din za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji

Umanjenja:
- Deca od 0 - 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
- Deca od 2 - 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe. Kod ostvarivanje popusta za dete, merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku započinjanja putovanja

Opcione doplate:
- Doplata za jednokrevetnu sobu 70 €
- Doplata za dodatno sedište u autobusu 60 € po osobi

Fakultativni izleti:
- Pešačko razgledanje Rima 15 € / 10 € deca
- Koloseum i Forumi 40 € / 30 € deca
(cena uključuje rezervaciju, ulaznicu za Koloseum, Forum, Palatino i usluge lokalnog vodiča)
- Vatikan 40 € / 30 € deca
- (cena uključije ulaznicu u Vatikanske muzeje, slušalice, usluge lokalnog vodiča)
- Rim noću - boemska četvrt Trastevere 10 €
- Pešačko razgledanje Firence 15 €

Napomene u vezi fakultativnih izleta:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
- cene fakultativnih izleta su po osobi, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...
-Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner

Uslovi i način plaćanja:
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate.
- Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.
- Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina). 2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija u gotovini (40%), a ostatak čekovima do 6 jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. Ili 20. u mesecu). 3) Platnim karticama do 6 mesečnih rata bez kamate (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne banke). 4) Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje:
Putnicim se preporučuje da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača UNIQA

Opis hotela:
Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni švedski sto. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

Smeštaj u hotelima u Rimu sa 3*:
Rim - Italija
Hotel Aurora Garden 3* www.hotelauroragarden.net
Hotel se nalazi u stambenoj četvrti Rima. Hotel poseduje recepciju, bar, restoran, internet kutak. Hotel poseduje sopstveni vrt i klimatizovane sobe sa TV-om. Besplatan WiFi je dostupan u foajeu. Hotel je dobro povezan sa železničkom stanicom Termini. U blizini hotela staju gradski autobusi koji saobraćaju do stanice metroa Rebibija (Rebibbia) na liniji B.
Napomena: Raspored soba određuje isključivo recepcija hotela.

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran.
- Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. WiFi, sef, parking, frižider - mini-bar, TV, fen za kosu, klima uređaj...)
- Objašnjenje: kontinentalni švedski sto - manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Naše mišljenje o kategorizaciji svih navedenih objekata (dato u sklopu opisa hotela) je naše viđenje ukupnog stanja određenog objekta i kao takvo je rezultat našeg istraživanja, utiska drugih gostiju i može se razlikovati od zvaničnog te služi isključivo u informativne svrhe u cilju pružanja više informacija. Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput ww.tripadvisor.com
Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)

Opšte napomene:
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju.
- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12. Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP). Broj telefona pratioca grupe ili predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
- U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade.
- Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

Napomena:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovajcenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010. Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2016 od 25.01.2016. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300049881 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2018-25.0 1.2019 god.)

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje